- 25 Ekim 2018
- 3.714
- 6.601
- 158
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #19.061
Onun da dediğinin tersi oldu ben de.Araba alacaksın da demişti ,3_4 yıl önce bakmıştı,hiç bir dediği çıkmadı.Oysa bakarken çok donanımlı, kendine güvenen bir imaj vermişti bana.Arya çiçek nasıl sizce hanımlar ?
Benim tam 6 ay dolduBi kac aydir cok az baktiriyordum ve 3-4 haftadir hic baktirmiyorum
Dedi ama daha vadesi gelmedi bende bekliyorum bakalım meraklaaaaAy gercekdenmi buna sevindimpeki sornadan ne olcak yani baskasiyla tanisicaksin felan dedimi ?
Sende patlamayan yok zaten genelde sende hepsi patlamışCisem de patlamisti bende tam tersi oldu
Oldu evet ben aslında baktırdıklarımın hepsini yazmıştım bakabilirsinOlucak felan diyen oldumu? Yani pembe tablo cizen oldumu
Alin toprak nasıldı pekiSümeyra yanmaz gül demir yasemin türk filiz cetin armagan kaplan zelis can deva günes melek kara duru cicek mayra öz duygu deniz cizem deva alin toprak fulya naz efsun hatun nesibe duygu aura gökben isik oylum genc ahu yaldiz sah sultan alaca pera melisa donduk asli duru mars ates zülal sen elena günce derin hisler beyza deniz hülya boz esel pinar simay kara neslihan güngen defne simay hayal gibi
Bunlarda benim fal gecmisim
Yani oda dedi bariscan edicen sorna birde yakisikli zengin biriyle tanisicakmisim hep ayni hikayeAlin toprak nasıldı peki
Alin bomboşşşşşYani oda dedi bariscan edicen sorna birde yakisikli zengin biriyle tanisicakmisim hep ayni hikaye
yakışıklı zengin uzun boylu geniş omuzlu iyi huylu aşk adamıYani oda dedi bariscan edicen sorna birde yakisikli zengin biriyle tanisicakmisim hep ayni hikaye
yakışıklı zengin uzun boylu geniş omuzlu iyi huylu aşk adamıbunları sayanlardan kaçınnn
Sizedemi hep ayninini diyolar?yakışıklı zengin uzun boylu geniş omuzlu iyi huylu aşk adamıbunları sayanlardan kaçınnn
Fal klasiği gibi artık bunlar kimsede demiyor fakir huysuz biriyle birlikte olcaksın diyeSizedemi hep ayninini diyolar?
Patladi o da hemde iki defaFal sepetinde bir kac kiside yüzde 40 indirim varmis hepsine baktirdim bir akin kurta baktirmamisdim acaba bakip cikan varmi memnun kalan akin kurta?
iki üç gün önce biri burda akın için 8 dakikanın yarısı tavsiye diğer yarısıda telefon falına çağırıp puan isteme ile geçti falan demiştiFal sepetinde bir kac kiside yüzde 40 indirim varmis hepsine baktirdim bir akin kurta baktirmamisdim acaba bakip cikan varmi memnun kalan akin kurta?
Sana sormuyorum bile sende hepsi patladi satenPatladi o da hemde iki defa
muhtemelen yakın zamanda hiçbirinin tam olarak gerçekleri göremediğini anlayınca falcılara böylesine güvenmeyi de insanlarla alaycı konuşmayı da görürsünSana sormuyorum bile sende hepsi patladi satentm vaz gecdim saten baktirmicaam cok
Hoş bi yorum olmadı bence. Umarım herşey herkesin gönlüne göre olur falcılardan bağımsız.Sana sormuyorum bile sende hepsi patladi satentm vaz gecdim saten baktirmicaam cok
İkidir kıza alaycı şekilde takılan sensin ama neyse biz fesat olalımYa sacmalamayin bende ayni durumdayim bir bucuk senedir patliyan patliyana hic biri cikmadi ucundan bi fulya ve zelis cikdi ufak bise oda baska bendede patladi fesatlik koymayin hemen
Bendim o arkasından akının duvarına benim gibi biri daha yorum yaptı ona da telefonda yıldız nameye gel demiş ikimizede iade vermişiki üç gün önce biri burda akın için 8 dakikanın yarısı tavsiye diğer yarısıda telefon falına çağırıp puan isteme ile geçti falan demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?