Fal Sepeti Deneyimleri

Bunlar nerde bakiyo

asli patlasa da dun tekrar deniyim dedim. yakalamak mumkun olmadi yasemini denedim kotu degil. baktirma sebebim oyle iliski degil biraz karmasik o da bakarken karistirdi ama toparladi.

Teşekkürler yasemin türk dimi birde vadesi çıkan birisi var mı sende

yasemin turk evet. bana gunu gunune vadesi cikan asli gul olmustu hem de olumsuz yorum yapar denmesine ragmen olumlu konusmustu cikmisti. cesur bir sene sonranin mayis ayi demisti o da cikmisti.digerlerine bakip mesaj atiyim

Aslı güle baktırdım ama bugüne kadar baktırdığım en olumsuz faldı dedikleri çıkıyor mu aslı gülün ya da anlıkta iyi mi
Bende buradaki arkadaşlara sormuştum ama dayanamadım yorum aldım. Bana da simsiyah bir tablo çizmişti. Hemen yeni birinden bahsetti. Dedim kalbimi zor açan bir insanım. Bunu göremiyor musunuz da hemen yeni birinden bahsediyorsunuz dedim. Olumsuz yorum yapabilir ama öyle detaylar söyler ki haklı bulursun. Bakıyor ilişki gel gitli hemen olumsuz yorumu basıyor gibi geldi. Hani dedikleri çıksa bile tekrar gidip de yorum almam olumsuzluktan beslenen bir enerjisi var bence.

Sana dedikleri çıktı mı hiç

Aşırı olumsuzdu yeni biri var sana dedi onda benim söylediklerimden çıkarak bence olumsuz dedi ben pek öngörü yaparak söylediğini düşünmüyorum benim dediklerimden yola çıkarak söyledi her şeyi yeni biri var ama detay Vermiyecem dedi çok saçma hiçbir şey söylemedi

İade al derim. Bana da hemen yeni birinden bahsetmişti. Bende ilişki gel gitli dediğim için mantığıyla yorum yaptığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…