bende ne anlığı nede geleceği bilemedi arkadaşımında sorduğu kişiyi hemen kötüleyip asla olmaz dönmez yeni biri var sana demişti ama söylediği olmadı arkadaşım sorduğu kişiyle barıştıAslı güle baktırdım ama bugüne kadar baktırdığım en olumsuz faldı dedikleri çıkıyor mu aslı gülün ya da anlıkta iyi mi
Bana da sana yeni biri var boşver onu dedi ama nasıl özellikleri var söylemem dedi bu çok saçmaydı yine bir şeyler söylese anlarım da hiç güzel değildibende ne anlığı nede geleceği bilemedi arkadaşımında sorduğu kişiyi hemen kötüleyip asla olmaz dönmez yeni biri var sana demişti ama söylediği olmadı arkadaşım sorduğu kişiyle barıştı
Aslı güle baktırdım ama bugüne kadar baktırdığım en olumsuz faldı dedikleri çıkıyor mu aslı gülün ya da anlıkta iyi mi
Merhaba ben gecen sene 2 3 defa baktirdim ne is ne aşk hic tutmadi olumlu konusmustu hepAyşe Narin’e baktırıp çıkan/çıkmayan bana yazabilir mi?
Bir de bu sekilde yorumlayan bi kac kisi daha vardi gecen sene icin ongormuslerdi melisa donukuk , Akın kurt,isilay can ,filiz Çetin ,mars ates bu isimlerde ayni seyleri soylemislerdi tabi gecen sene hiçbiri olmadiKizlar bisey soracagim simdi ben dün hazir indirim varken yeni gelenlerden deneyeyim dedim ve gecen sene Fulya nas bana ne soylediyse mesela aynisini soyledi tek fark fulya gecen sene icin ongoruyordu nisandi sonra temmuz oldu sonra sonbahar filan neyse bu kiside ayni seyleri soyledi bu yil sonbahar kış aylari icin boyle durum yasayan var mi bu durum bana seyi dusundurttu mesela hani olaylari görüyor diyelim ama zamani bilinmiyor belki 1 sene sonra belki 3 5 sene sonra olcak olay ama sirf vade vermek icin yakin zaman gibi mi söylüyorlar bilemedim
Kizlar bisey soracagim simdi ben dün hazir indirim varken yeni gelenlerden deneyeyim dedim ve gecen sene Fulya nas bana ne soylediyse mesela aynisini soyledi tek fark fulya gecen sene icin ongoruyordu nisandi sonra temmuz oldu sonra sonbahar filan neyse bu kiside ayni seyleri soyledi bu yil sonbahar kış aylari icin boyle durum yasayan var mi bu durum bana seyi dusundurttu mesela hani olaylari görüyor diyelim ama zamani bilinmiyor belki 1 sene sonra belki 3 5 sene sonra olcak olay ama sirf vade vermek icin yakin zaman gibi mi söylüyorlar bilemedim
Yok evet o öyle zaten o yuzden bidaha ayni kisilere gitmedm ama bu dun yeni gelenlerden biriydi ve olay örgüsünü gecen yil fulya nas nasil anlattiysa bana bu kiside o sekilde anlatti farkli iki kişi ve 1 sene arayla olay ayni ongordukleri kişinin yapısı maddi durumu ne bileyim bu kadar ayni kisiyi gormeleri beni sasirtti yeni tanisacagim biri icin bunu soylediler bu arada bu kisi ile tanistiktan sonra exin donecegini caba harcayacagini vsvsyakin vade veriyolar cikmayinca tekrar baktiriyoruz zaten cogu falci olmadigi icin boyle ticari hale getiriyolar ve sureklilik sagliyolar
benimki de aynı durum denebilir. bence vadeleri dikkate almamak gerek, zamanı çok öngöremiyorlar. bana geçen yaz tanışacağım kişinin fiziksel özelliklerinin tarifini verdi biri, mart'ta ilişkin olacak dedi. kasım'da tanıştım bu kişiyle (o olduğuna eminim o kadar belirgindi tarif) ama başka şehirlerdeyiz bağlantı olmadı. sonra fal sepetinden birden fazla kişi; demir, merve merveli, derya nural, ışılay, gül demir, nesibe tekbaşer, deva güneş, bu yedi kişi bu kişinin bana bir iş teklifiyle geleceğini ve yakınlaşacağımızı söylediler. üstelik hiçbirine bu kişi olarak da sormadım. genel olarak ne olacak bu yıl hayatımda diye sordum. bir de 3 kişi fulya nas, gül demir ve ışılay, bu kişi döndükten sonra başka biriyle tanışacağımı ve kafamın karışacağını söylediler. üçü de bu yeni kişiyi "müzisyen, şen şakrak, ortamda dikkat çeken" olarak tanımladı. hepsinin aynı şeyi söylemesi şaşırttı. ama hepsi farklı vadeler verdi, daha hiçbirinin vadesi çıkmadı.Yok evet o öyle zaten o yuzden bidaha ayni kisilere gitmedm ama bu dun yeni gelenlerden biriydi ve olay örgüsünü gecen yil fulya nas nasil anlattiysa bana bu kiside o sekilde anlatti farkli iki kişi ve 1 sene arayla olay ayni ongordukleri kişinin yapısı maddi durumu ne bileyim bu kadar ayni kisiyi gormeleri beni sasirtti yeni tanisacagim biri icin bunu soylediler bu arada bu kisi ile tanistiktan sonra exin donecegini caba harcayacagini vsvs
eskiden annemin bir arkadaşı vardı fal bakan, transa geçiyordu, biraz korkutucuydu ama duru görendi, gelecekten sahneleri görüyordu. ben daha ortaokuldayken, üniversitede gelecekte yaşayacağım bir olayı bilmişti, annemin 5 yıl sonra yapacağı bir kazayı bilmişti. ama vade vermiyordu, gelecekte olacak diyordu sadece. bu kadar kişinin bu kadar spesifik aynı şeyi söylemesi garip geliyor bana, o yüzden yaşancağını düşünüyorum.
2 yılı geçti baktıralı. Dedikleri olmadı. Hem bir ilişki görmüştü hem de iş değişikliği.İkisi de olmadı.Ama isim vermişti neredeyse, yani ismin yarısı daha fazlasını tutturdu harfleri ilk hecesi falan şöyle dedi doğruydu eski sevgilim için, bir de iş değiştirmek istediğim görüşmeler yaptım bir dönemdeydim o yüzden o zaman mantıklı gelmişti dedikleri. Yani benim hislerimi bana yansıtmış gibi bir faldı sanırım şimdi düşününce.Ayşe Narin’e baktırıp çıkan/çıkmayan bana yazabilir mi?
Evet kesinlikle katılıyorum dediginz gibi eskiden fal bakanlar oyle vade vs vermiyordu benimde bi yengem bakiyordu mesela bayagi biliyordu kadin herkes geliiordu ona filan transa geciyordu gercekten o da babamin ameliyat olacagini soylemisti hatta annem inanmaz oylesine baktirir o zamanda ciddiye almamisti bn hep korkmustum tabi kucumtumde gerçekten bi kac sene sonra babam ameliyat oldu şükür kotu bisey degildi bmce de vadelere takilmamak gerekiyor diye dusunuyorum bence insanlar vade filan bekledigi icin salliyorlar yada kendi falimdan mesela ornek vereyim gecen yil Demir e kariyerle ilgili baktirdigimda bn o ara is basvurulari yapiyordum bu olur mu diye gidiyordum o da tabi zaten kibar naif biri olmaz dememisti ama şöyle dedi , ben bunlarin degilde bi baska is goruyorum nisan mayis gibi biri araciligiyla sana haber gelcek ondan sonra sen basvurup ise gireceksin demisti gecen sene olmadi ama bu sene nisan sonu givi oldu bu olay henuz girmedim haber beklemedeyim daha tabi ama girersem onun dedigi gibi olmus olcak mesela o da olursa yazarim buraya zatenbenimki de aynı durum denebilir. bence vadeleri dikkate almamak gerek, zamanı çok öngöremiyorlar. bana geçen yaz tanışacağım kişinin fiziksel özelliklerinin tarifini verdi biri, mart'ta ilişkin olacak dedi. kasım'da tanıştım bu kişiyle (o olduğuna eminim o kadar belirgindi tarif) ama başka şehirlerdeyiz bağlantı olmadı. sonra fal sepetinden birden fazla kişi; demir, merve merveli, derya nural, ışılay, gül demir, nesibe tekbaşer, deva güneş, bu yedi kişi bu kişinin bana bir iş teklifiyle geleceğini ve yakınlaşacağımızı söylediler. üstelik hiçbirine bu kişi olarak da sormadım. genel olarak ne olacak bu yıl hayatımda diye sordum. bir de 3 kişi fulya nas, gül demir ve ışılay, bu kişi döndükten sonra başka biriyle tanışacağımı ve kafamın karışacağını söylediler. üçü de bu yeni kişiyi "müzisyen, şen şakrak, ortamda dikkat çeken" olarak tanımladı. hepsinin aynı şeyi söylemesi şaşırttı. ama hepsi farklı vadeler verdi, daha hiçbirinin vadesi çıkmadı.
eskiden annemin bir arkadaşı vardı fal bakan, transa geçiyordu, biraz korkutucuydu ama duru görendi, gelecekten sahneleri görüyordu. ben daha ortaokuldayken, üniversitede gelecekte yaşayacağım bir olayı bilmişti, annemin 5 yıl sonra yapacağı bir kazayı bilmişti. ama vade vermiyordu, gelecekte olacak diyordu sadece. bu kadar kişinin bu kadar spesifik aynı şeyi söylemesi garip geliyor bana, o yüzden yaşancağını düşünüyorum.
Hayir bana gecen sene bakti cikmadiAslı güle baktırdım ama bugüne kadar baktırdığım en olumsuz faldı dedikleri çıkıyor mu aslı gülün ya da anlıkta iyi mi
Fulya cikmadimi sendeKizlar bisey soracagim simdi ben dün hazir indirim varken yeni gelenlerden deneyeyim dedim ve gecen sene Fulya nas bana ne soylediyse mesela aynisini soyledi tek fark fulya gecen sene icin ongoruyordu nisandi sonra temmuz oldu sonra sonbahar filan neyse bu kiside ayni seyleri soyledi bu yil sonbahar kış aylari icin boyle durum yasayan var mi bu durum bana seyi dusundurttu mesela hani olaylari görüyor diyelim ama zamani bilinmiyor belki 1 sene sonra belki 3 5 sene sonra olcak olay ama sirf vade vermek icin yakin zaman gibi mi söylüyorlar bilemedim
MerhabalarMerhabalar bu zamana kadar benimde baktırmadığım falcı kalmadı ama maalesef ki hepsi pembe tablocu ki çoğuda bilemiyor ama memnun kaldığım ve her zaman uğradığım dedikleri çıkan tek bir yer var bu uygulama başka yerler hepsi yalan Turuncu Fal Cafe Medyum Cengiz ve Aşkın özelliklede Cengizi öneriyorum her dediği çıktı eski sevgilimin bütün harflerini bildi, soru sordurmadı, herkes evlilik derken o asla olmaz dedi ve hepsi çıktı 1 kez bile yanılmadı size soru sordurmuyor bile whatsapp hatlarına mesaj attığınızda uygun randevu için sorabilirsiniz boşuna bu uygulamalarda vakit bile kaybetmeyin fiyatlarda olması gerektiği gibi
Yok neden cikdimi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?