- 4 Şubat 2022
- 3.592
- 8.589
- 108
Tutarsın merak etme, bak ne güzel terapi de alıyorsun çok sıkışırsan da yapay zekayla dertleşip enerjini atarsınBen de silecektim de sonra eski falları merak ederim diye durdumAzure de demişti bana senin iraden bizim hepimizden güçlü. Bence çok güzel bir laf ondan sonra biraz rahatladım. Beni en çok mesela lunara etkiledi. İki kere ara vermeniz olacak dedi ilişkinde o günden beri tetikte bekledim ama azure nin dediği gibi bir istersek her şeyi değiştirebiliriz. Mesela bazı gerginlikler oldu eski ben olsam kavgaya çevirirdim sonra sonu ayrılığa gidebilirdi. Neyse bu aralar onayı da terapistimden alıyorum yetiyor şimdilik ama canım da istiyor baktırmak bakalım umarım en azından bir süre tutarım kendimi
![]()

Ayrıca sonuçta bitecek dememiş ara vermek demiş ve ara vermek ilişkiyi besliyor, büyütüyor, hataların fak edilip çözülmesini sağlıyor aslında bu iyi bir şey.
Hep anksiyete yüzünden kötüyü bekleyip, gerçekleştiriyoruz bana da öyle oldu ama bak fal olayına sarmasaydım bunu da net olarak göremeyecektim. Her negatifsin bir pozitif çıkış yolu var.