ben bir kişi için sormuştum, o kişinin bana bir iş teklifiyle geleceğini, aynı ortamda çalışmaya başlayacağımızı ve ilişkinin öyle gelişeceğini, benim için hayırlı olacağını söyledi. beni kalabalık bir ortamda güzel bir elbiseyle gördüğünü, bir yere seyahat edeceğimi ve bu kişinin de bu işle bağlantılı olarak beni orada karşılayacağını, ilgileneceğini ve muhabbetimizin çok güzel olacağını söyledi. daha sonra ikimizi elimizde kadehle gördüğünü ve bu işi kutladığımızı söyledi.
sadece o söylemedi ama bunları, demir de bu kişinin bana iş bahanesiyle ulaşacağını ve birlikte çalışmak isteyeceğini söyledi. gül demir de geçmişten birinin döneceğini ve bana iş teklif edeceğini söyledi. nesibe de beklemediğim bir iş teklifi alacağımı söyledi.
tam zamanlı işim var bu arada, iş falan aramıyorum, işle ilgili hiçbir şey sormadım hiçbirine. ama kendi işimin yanında projeler de yapıyorum ve bu kişiyle tanıştığımızda birlikte yaratıcı birşeyler yapabiliiriz demiştik. ama hiçbirinin bundan haberi yok. bu kadar tesadüf olmaza herhalde. bakalım.