- 4 Şubat 2022
- 3.590
- 8.585
- 108
Söylemeyin sizde, TR de ki bir tanıdığınız yapsın ödemeyi siz ona yollarsiniz :)Nakta yurt dışından gelenlere farklı ücret söylüyor. Aşırı gıcık oluyorum öyle olunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylemeyin sizde, TR de ki bir tanıdığınız yapsın ödemeyi siz ona yollarsiniz :)Nakta yurt dışından gelenlere farklı ücret söylüyor. Aşırı gıcık oluyorum öyle olunca
Bende artik inanmaya basladim buna acaba cok kisiye baktirinca kötümü oluyo nedirFalcılara çok kolay ulaşılıyor artık. Önceden internet yokken evlere gidilir büyük paralar verilir en az 1 yıl tekrar baktirilmazdi.
Şimdi ilk fal süper olsa da çıksa da sürekli başka falcilari deneyip enerjiyi bozuyoruz. Bence bunun çok büyük etkisi var.
O sanki önceden fal sepetindeyei yok fulya degilAstrocenter da Nas Kendine Has diye biri var, Fulya Nas mı acaba![]()
Derya Nural olumsuzu söylüyor mu?
Bu cudi kaç saatte bakıyor bir soruya? Yazacağı bir satır şey dünden beri bakamadı.
Ben de merak ediyorumKizlar Katre Günese baktiran var mi? Yani dedikleri genel olarak cikiyor mu?
Katre güneşe canlı fal açmıştım geçen senelerde. Yorumlara aldanmıştımKizlar Katre Günese baktiran var mi? Yani dedikleri genel olarak cikiyor mu?
Ama binnazdaydı fal sepetindeki aynı mı bilmiyorumKatre güneşe canlı fal açmıştım geçen senelerde. Yorumlara aldanmıştım![]()
çok kötü bir deneyimdi. Bakmak mı istemedi bakamadı mı bilmiyorum. 2-3 cümleyi tekrarladı durdu kötüydü
Anda aşırı iyi dediğiniz var mı ?
Ben d anda iyi aradim ama galiba yok pes ettim