bana iletişim vadeleri genelde çıkıyor. Ama sonuç çıkar mı o kısım biraz zor.Duygu Deniz nasıl? Forumda bulamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana iletişim vadeleri genelde çıkıyor. Ama sonuç çıkar mı o kısım biraz zor.Duygu Deniz nasıl? Forumda bulamadım.
Duygu deniz herkeze pembe fal gonderiyordu yakın vade verip suan fiyatıda çok yüksek ve doluyor merak ediyorum baktiranlara cikiyormu kaç kere denedim çok pembeydi ve çıkmadı.bana isle ilgili cikmamisti zamaninda
Duygu deniz herkeze pembe fal gonderiyordu yakın vade verip suan fiyatıda çok yüksek ve doluyor merak ediyorum baktiranlara cikiyormu kaç kere denedim çok pembeydi ve çıkmadı.
Ben dün baktırdım su falını seçtim. bildiği şeyler oldu. Ben beğendim. Kendide açılım yapıp Katina ile destekledi bakalımMayra öz nasıl yorum alan var mı
Vadeler çıkmıyor tamam da an da ve süreci bilen kimse de olmadı mı hiç?Bugün itibariyle burada övülen cogu falcinin vadeleri dolmuştur. Fal sepeti tamamen reklam amaçlı olup falcilarinin hic biri işe yaramaz boşuna para harciyoruz ve umut bagliyoruz.. çoğu pembeci olumsuz konuşanlar bile bi sekilde olumluya bagliyor.. Benim falim cikti diyenlere inansam da sadece tesadüf oldugunu düşünüyorum. Bana soylenenler ne çikti ne de başka bir şey fal sepetini de sildim. Paraniza yazik etmeyin bence. Zaten bu fal işleri acayip bagimlilik yapiyor. Güzel günlerimiz olsun hic fal baktirmaya ihtiyac duymayalim insallahhh
An da bilenler oldu ama bilseler ne olacak ki anı bende biliyorum. Sureci bilen hiç kimse çikmadi hiç yemin edebilirim hiç kimse. Eger hala fal sepetinde para harcarsam allah çarpar en iyisi bana çikti her dediği dedikleri falci bile bilemedi. Yani herkes nasil bana çikti diyor onu da anlamadim şansli insanlar demek kiVadeler çıkmıyor tamam da an da ve süreci bilen kimse de olmadı mı hiç?
Ben teyit edemediğim için bilemiyorum kim bildi kim bilmedi ama vadeler asla çıkmıyor orası kesin. Yine de bu kadar başarısız olmaları da tuhaf açıkçası.An da bilenler oldu ama bilseler ne olacak ki anı bende biliyorum. Sureci bilen hiç kimse çikmadi hiç yemin edebilirim hiç kimse. Eger hala fal sepetinde para harcarsam allah çarpar en iyisi bana çikti her dediği dedikleri falci bile bilemedi. Yani herkes nasil bana çikti diyor onu da anlamadim şansli insanlar demek ki
Tuhaf degil bence orasi online bir platform gidip kimseye olumsuz söyleyip insanlari infiale sürükleyemezler olumsuz bile olsa olumlu konuşup ya da hayatinin aşkini bulacaksiniza baglayacaklar. Hatta birisi eylul 7 de seni cok dusunmus dedi adam o tarihte tatilde eller havaya modundaydi asla ve asla beni dusunmus olamazzzBen teyit edemediğim için bilemiyorum kim bildi kim bilmedi ama vadeler asla çıkmıyor orası kesin. Yine de bu kadar başarısız olmaları da tuhaf açıkçası.
Fal sepetindekilerin cogunun falci oldugunu bile düşünmüyorum ben. Bence övulecek bir platform degil uzak durulmasi gereken bir platform bazilari ChatGPT den baktigina yemin bile edebilirim ispatlayabilirim bile hattahep diyorum uygulamalardakilerin cogu falci degil. ve cok fal baktirinca zaten en iyisi bile patlar. disarda baktirdigim kisiler en erken ayda bi bakiyo daha gidip 10katini da odesem bakmiyolar olmasi gereken zaten oenerji alaninizi temizlemedikce hicbi fal cikmaz bunlara yonelin. falsepetinde az baktirdigim donem ta bi senelik sureci bilen bile oluyodu cunku enerjimi koruyodum. bakan kisinin faldan anlamasi bi yana is sizde de bitiyor
O gül 6 yıl önce ex için dönmezse falı bırakırım diyordu, evlendiMesela digerleri bilemedi ama en bilemeyen gül demir… en cok ona verilen paraya yaniyorum cunku bir de ben asla yanilma diyor yaa digerleri en azindan boyle cumleler kullanmiyor
Bana da aynisi dedi icimden hakaretler ediyorum o kadina… toplanip fali biraktiralim ona bence imza toplayalım millete umut vaad etmeye devam etmesinO gül 6 yıl önce ex için dönmezse falı bırakırım diyordu, evlendi![]()
Tellwe falcilari burayı görünce kaçıyor ama fal sepetindekiler kaçmazBana da aynisi dedi icimden hakaretler ediyorum o kadina… toplanip fali biraktiralim ona bence imza toplayalım millete umut vaad etmeye devam etmesin![]()
Ve bence bu falsepetindekilerin bir kaçı aramizda olabilir surekli birilerini övüyorlar her mesajin altinda varlar asla leke kondurmuyorlar komisyon falan aldiklarini düşünüyorum ama gunahlarima girmeyeyim ahahaha herkesim kalbine göre versin allahjTellwe falcilari burayı görünce kaçıyor ama fal sepetindekiler kaçmazonların müşteri portföyü aşırı genişlemiş artık kk den ibaret değil ve çıkanlar oluyor bence ama tesadüfen. 10 falın 2sinde ufak bir gelişme olsa yetiyordur ki öyle oluyor büyük ihtimalle.
Bence bütün online fal sitelerindeki falcilarin %90ı buradaVe bence bu falsepetindekilerin bir kaçı aramizda olabilir surekli birilerini övüyorlar her mesajin altinda varlar asla leke kondurmuyorlar komisyon falan aldiklarini düşünüyorum ama gunahlarima girmeyeyim ahahaha herkesim kalbine göre versin allahj
Zaten iyi bir falci bu online sitelere cikmaz ki cogunun adlari bile takma onlinedekilerim taninmamak icin dediklerinin hic biri cikmayinca ısım değiştirip tekrar ortaya cikiyorlarBence bütün online fal sitelerindeki falcilarin %90ı buradadegillerse de olmalılar kendilerini kaf dağında görmekten vaz geçerler belki.