Fal

Arkadaşlar fal hakkında yaptığınız yorumları biliyorum. Aynı içerikte öğütler geliyor.
Lütfen dediğim falcıya gidenler yazsa? Sizi de kırmak istemiyorum ama en azından falcıya gitmiş olanlar tutmuş veya tutmamış olanlar yazsa. Zaten kafam çorba ruh halim kötü. Rica ediyorum. Anlayışınız için teşekkürler.

Kendine biraz merhamet et diyorum!
Zar zor kazandığın paraları bunlara dağıtıp yalandan hayaller satın alıyorsun bir ümit diyorsun da kendine faydasizlardan ne umid ediyorsun ki?
kendin için yapacağın en güzel şey son nefesine kadar sana verilen harika Teçhizatları kullanıp Çabalamak ve ümidi ruhuna kalbine bırakmak onlar kimden ne yi nasıl isteyeceğini iyi bilir merak etme.Telveci ve ufurukcu yada sallamati lerden daha iyidirler emin ol!

Bu işi gönülden yapan para gözetmeyen birine gidersen senin için daha sağlıklı olur.
Hem dolandırma olaylarından da uzak olursun,tabiki fikrine saygısızlık edemem ama lütfen bu şarlatanlara para kaptırma.
Haklısın canım onlar denk gelmiyor keşke denk gelse. Allah razı olsun iyi niyetin için.

Ama biz sana yardimci olmaya çalışıyoruz sende bunu fark etsen keşke!
Bak kaç yorum var hiç ben gittim diyen çıktı mı? Eee...yapma bu zulmü kendine kk das

Ama biz sana yardimci olmaya çalışıyoruz sende bunu fark etsen keşke!
Bak kaç yorum var hiç ben gittim diyen çıktı mı? Eee...yapma bu zulmü kendine kk das
Gittim diyenler buradan yazmaya çekiniyor sanırım özelden yazdılar çünkü. Zaten başka gidebileceğim bir yer yok şehir değiştircem gitmeyeceğim. Fal bağımlısı değilim sadece düşük moddayım. Birkaç kişi ile şu muhabbetleri yapmak bile toparlıyor beni o yüzden istiyorum o yorumları. Teşekkürler tekrardan.

Fal baktiracaginiza saglam bi astrolog dogum haritaniza baksin.
Falla uzaktan yakindan alakasi olmayan bir dal ve resmen insanin ozune yolculugu, tabi iyi birini bulmak lazim.

Fal baktiracaginiza saglam bi astrolog dogum haritaniza baksin.
Falla uzaktan yakindan alakasi olmayan bir dal ve resmen insanin ozune yolculugu, tabi iyi birini bulmak lazim.
Evet astrolojiye inanıyorum aslında ama onları araştırmadım hiç.

Fal Konuları yasak

Inanma böyle şeylere cidden parana umutlarına yazık.

kızlar fal baktırdım sizden yorum istiyorum bunlara giden oldu mu ?
Ataköy umay ve cansu
Laf cafe zeynep ?
Bu 3ü ve başka şehirde başka bir falcı yani 4 falcı da aynı şeyi dedi ama imkansız olması gerçekten
Siz gittiniz mi bunlara?
Umay baya iyi biliyor özellikle ama gelecek için nasıldır baktıran oldu mu?
Ayy onceki gece ruyamda insanlar fal baktip neseli ayriliyorlar.bende deniyeyim deyip gittim.kadin,senin falina bakamam.gorunmez birsey dedi.ama cok istedigin,dilegin olmayacak gibi,dedi.hem huzurlu,hem uzgun ayrildim.huzurlu cunku falima bakamadi,goremedi.uzgun cunku isteğim olmayacak.
Yani ben ancak ruyalarda baktiriyorum fala

Merhaba kizlar. Ben 20 yildir fal bakiyorum, 10 yildir ticari amacla fal bakiyorum. Kahve fali ve tarot fali bakiyorum. Tarotlar yarim saatten uzun suruyor, anlattikca anlatiyorum. Fiyatlar kafedekilerden cok farkli degil. Bakimlari telefonla arayarak yapiyorum, konusuyoruz. Beni deneyin, bir kere baktiran herkes surekli musterim oluyor. Ozelden mesaj yazabilirsiniz

kızlar fal baktırdım sizden yorum istiyorum bunlara giden oldu mu ?
Ataköy umay ve cansu
Laf cafe zeynep ?
Bu 3ü ve başka şehirde başka bir falcı yani 4 falcı da aynı şeyi dedi ama imkansız olması gerçekten
Siz gittiniz mi bunlara?
Umay baya iyi biliyor özellikle ama gelecek için nasıldır baktıran oldu mu?
Bir tane kadriye hoca var instagram da

bende fal bakıyorum kızlar ulasmak isterseniz iletişim verebılırım

Reklam yasak. Hesabınız birazdan silinir. burada sadece ücretsiz fal bakılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X