Bana senin için temiz diye diye arkadaşlar kahve falına baktırmaya başladılar.Ve bu durumu çevredekilerde öğrendiler hepsi birbirine söylemiş.Eve gelen kahve istiyor fal bak diyorlar.Bıktım resmen gına geldi artık.Günah olduğunu söylüyorum istemiyorum diyorum kocaman kadınlar nolur son kez bak diyorlar ve bu son gelmek bilmiyor.Her baktığımda gece kötü rüyalar görüyorum kendilerine söylüyorumda dinlemiyorlar hiç acımıyorlar bana.Üstelik annem onlarla bir oluyor son kez bak diyor.Bugün sinirden oturdum ağladım.Ne olur yardım edin nasıl kurtulacağım bu delilerden ben
Bir ara ben de arkadaş arasında fal bakıyordum, çıktığını söylediklerinde hoşuma gidiyordu, ama sonra iş çığrından çıktı. "Bununla ilgili kötü rüyalar görüyorum, tövbe ettim asla bakmam" dedim ve arkasında durdum, fincanını alıp kapıma kadar geleni bile geri gönderdim. Hafifledim.
Bakmamakta ısrar edin, zorla değil ya. Kaldı ki siz o rüyaların gerçeğini görüyorsunuz, bunu kendinize yapmayın...
bugün oturdum ağladım.artık karar verdim annemde olsa dinlemeyeceğim madem anlamak istemiyorlar bende herkesi azarlayacağım.umarım senin gibi kurtulurum canım.bana dua edersen sevinirim
kaydirigubbakcemile3hiç güleceğim yoktu alemsin.aslında iyi fikir öyle diyeceğim çok teşekkürler"bir daha fal baktırısanız öleceğinizi görüyorum" deyin baktıranlara.. gerçekten birdaha baktırmazlar.. sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?