fal

Arkadaşım sözlü olarak anlamıyorlarsa,

Hepsinin önünde bayılma numarası yap,cinnet geçiriyo sansınlar seni,

Çığlık at,bağır çağır kurtarın beniiiiii diyeee,

Sonra bunlar seni sakinleştirmeye çalışır falan,

Üstüme geliyo bişeyler falan de,rahatsız ediyolar de,

Kendine gelmiş gibi yap ve herkese bir daha buraya gelip fal isteyenlere cinlerimi musallat edicem de,

İnanmayan yarın gelsin de,

Bak gör bi daha geliyolar mı.....
...boshayallersmilesempatiksalakcinni

hahahaha:roflol::roflol::roflol:
bak ben bunu tutttum sempatiksalakcinni
hem manyak eğlenirim hemde faldan kurtulurum sempatiksalakcinni

aynısı bana da oluyor,
uyuzz oluyorm böylelerinesempatiksalakcinni
hayırr
neyani,nolcak?lmaz:
bende fala meraklıyım ama bana baktırmadıkları sürece

Annen de dahil olmak üzere herkese ''yeminliyim'' de bakma..
Ben çok duydum ''eskiden bakıyordum ama yeminliyim artık bakmıyorum'' diyenlere...

Yemin lafını duyunca ısrar edemezler..

istemediğiniz bir şeyi size asla yaptıramazlar.cevabınız net ve kesin olsun.bakmak istemiyorum bitti gitti

hele kardeşim:mymeka:
ygsye girecek durmadan baktırıyo
kıramıyorum da
bamakta istemiyomÇok üzgünüm çoook
haftaya arkadaşm gelcek
bak diycek
kahve yapmamak en iyisi

Yeminliyim bakmamaya demen kesin çözüm.
Annemin arkadaşı vardı kadın çok güzel fal bakıyordu ve söyledikleri de öyle böyle değil çıkıyordu..
Otomatiğe bağlamıştım onu görünce kahveden nefret etmeme rağmen kahve içesim geliyordu :))
Bir gün dedi ki yemin ettim artık bakmayacağım,çoluğum çocuğum var günaha giriyorum..
Başta kabullenmek zor oldu ama(falcınızı kaybediyorsunuz sonucta) bir daha teklif edemedim(edemediler).
boshayallersmile

hahahaha:roflol::roflol::roflol:
bak ben bunu tutttum sempatiksalakcinni
hem manyak eğlenirim hemde faldan kurtulurum sempatiksalakcinni

anam yapmayın sonra kızı bakırköye kaparlar . bizim kıza geldiler diye. yada hocalara götürürler 3 harfliler musaallat oldu diye.

ya birileri geldiğinde evi terk edeceksin

ya da laftan anlamamalarının bedelini onlarla dalga geçerek ödeteceksin :bbo:

ay banda bak ya atıver derlerdi...........bilmemde fal falan böyle bir kaç salladım tuttu kurtulabilene aşk olsun senin durum yani .lmaz:............bide tavır yaparlardı bakmıcam dediğimde ........hadi kırılmasınlar atıvereyim bakın gerçekten bilmiyorum derdim v.s............baktım olmucak yemin ettim bakmıyorum dedim ...klava:..bir iki mırın kırın ettiler ama tavrımı bozmadım zaten günah dediğin gibi eğlencesine derken başımıza iş aldık yani....meraklısı olabilir ama ben baktırmayı bile sevmiyorum..........neyin ne olacağını bir tek Allah bilir ......inşallah kurtulursun laf anlamazlar bilirim..:teselli:.

haftaya gelcek kişiler yakın arkadaşlarm
en iyisi kahve yapmaamakalsanaalsanasmile
bu kezde kahve yok mu diyolar
bıktım yavboshayallersmile

ilk buraya yazdığımda çok kötüydüm saatlerce ağladım sinirden.şimdi rahatladım biraz.bayılma numarası dışında hepsini yapacağım.bilmiyorumkismileaslında akıl hastanesindekiler dışardaki delilerden daha aklıllıdır diye düşünmüyor değilim

Kesin olarak istemediğinizi belirtip bakmıyorum dediğiniz zaman kim size baktırabilir ki? Onları kırmamak için kendinizi zora sokuyorsunuz boşu boşuna. Tövbe ettim bakmıyorum deyin ısrar edenlere de hiç kulak asmayın olsun bitsin.

kesinlikle tövbe et ve ettim de bir kere kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz

istemiyorsanız istemiyorsunuzduuurlmaz:

bu bir dert olmamalı sizin elinizde en yakınınızmı daha önemli ALLAHın kurallarımı lmaz:

yani kısacası kimse kimseye zorla birşey yaptıramazzlmaz:

guzel bakıyonuzmu banada bakarmısınız dıcem :)..
kızmayın lütfen ama hayır deyın sızde rahatsız oldunuzu soyleyın..
benımde arkadasım onume bı kac defa fıncan koydu aldım ıcındekı kahvelerı karıstırdım bıdaha denemedı :)..hanı kahve sonrası uc bes gırgır ıcın eglenılır ama bu sekılde olay farklı oldummu gercekdende ıyı degıl hayır demeyı bılın..hem o ıcden gelıcek ole fıncanı kapım kapına gıdımle olmaz..
hayatta unutmam bıgun arkadasımla kahve ıcerken dısarda karsı masadakı kadın fıncanını kapamısdı tek oturuyodu ay falcımı gelcek dıye merak ettık durduk bakdık kadın hesabı ıstedı hemen muzıplım tutdu aa hanım efendı durun falınız dedım :)..(ınsan analızınde yanılmam asla )..ıcımde bısı geldı ve soyledım kadın agzı acıkda kaldı bukadarmı dıye saskınlıgını gızlemedı :)..
ama ınanmam fala buda ayrı bı gercek..baktırırım on dakka sonra kım ne dedı dıye sorar dururum :)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…