fal

annem raahtsızlığımı anlasın diye yanında bir daha fal bakarsam öleyim ben dedim.hiç anlamak istemiyor ne derecede etkilendiğimi

madem bakmıyorum demenden anlamıyorlar sen de çok kötü şeyler söyle falda.
ölüm var, hastalık görüyorum vs. uydur bir daha ısrar edemezler heralde...
ne düşüncesiz insanlar var yaaalsanaalsanasmile

benimde bir aralar böyleydi canım ama fal baktığımda salladım,yani hissederek bakmadım uçuk şeyler söyledim vazgeçtiler.

bir arkadaşım var,çok güzel fal bakıyor isim falan veriyor,herkes ısrar ediyor ona o da samimiyse bakıyor,ben onun en samimi arkadaşıyım ve o istediğinde bile baktırmıyorum çünkü onu seviyorum,fal baktırdığı zaman ne hallere geldiğini az çok biliyorum.

sana değer verselerdi yeterince yapmazlardı.tavrını koy canım

bencede uyduruk seyler söyle...dalga gecer gibi...hatta bilmiyormus gibi yap.eskisi gibi bakamiyorum...kabuslar yüzünden kafam karisti diyebilirsin mesela...birde yasli basli teyzeler...hayret ya..

bunu bana da yapıyolardı canım ama ben rahatsız olmaya başlamıştım benim annem de çok her gün her gün duyan fal baktırmak ıstıyodu.. ben cenaze gördüm ve cok rahatsz oldum cnku sakaryaya cenazeye gıttık o faldan sonra çok ağladım. ve önume getırıp gözumun ıcıne de soksalar bakamıyorum bakmıcam dedim. gerekirse kır, senden önemli değil ya sonuçta.
bir de fal olayı yuzunden psıkolojın bozulmus sanırım ruyaların falan.. rahatlat biraz kendini canım ama bi süre bakmaktan uzaklaşman şart.yerimseniben

İstemediğin ve kendine zararı dokunan birşeyi kimsenin keyfi için yapmak zorunda değilsin tabi ki.
Kesinlikle istemiyorum diye net tepkini koy bence.

ayy annemde çok güzel fal bakar evden gelen giden eksik olmaz banada fenalıklar basar şimdi artık bakmıyo gelenn bana baktırmak istio b ende az buçuk anlıyorum ama 2-3 kişiye dediklerim çıktı korktum şimdi sallıyorum şurda kaplumbağa var kısmet gelck lotodan para çıkçak dana var deni anası var balık var kuş var ayı gördm at var gibi şeyler sölüorum paso sallıyorum sıkılıyolar zateen hem makara oluyo o şekilde yap bak bi daha baktırıolarmı yoksa bu insanlar bakamam kötü oluyorum falan anlamazlar :)

bir rüya gördüm tövbe ettim, bozamam de... gizemli olur ne yapacaklar, tuz ekmek getirip kafanda mı çevirecekler...

saçma sapan şeyler söylesen canım olmayacak şeyler sallasan öyle. baktılar dediklerin çıkmıyor ayakları kesilir belki.

offff aynı durumdaydım malesef ,hiç anlamadığım halde arkadaş arasında gırgırına hadi bak bak salla

bişeyler diye diye falcı yaptılar beni ,özellikle eşimin halaları ,ayıp olur diye bişey de

diyemiyodum ,mecbur kalıyodum bi yerde ,ama ben naptım ,bakmıyorum artık kusura bakmayın dedim

kesip attım ,hiçkimse birdaha isteyemedi ,o kadar rahatladım ki bayramda seyranda toplandıklarında

beni beklerlerdi ,nefret ederdim ,herke beni bunun için seviyo derdim ,fala bakmasam yanıma gelmezler

diye düşünürdüm ,,ohh iyi oldu :)) sende kes at artık bu saçma şeyi canım ..bakmıyorum de bitsin..

Siz annenizde dahil olmak üzere ısrar ettiklerinde bak bu son diye bakarsanız daha çokkkk fal bakarsınız ben birşeye hayır diyorsam hayırdır boynumu kesseler yaptıramazlar tavrınızı net biçimde koyun bence kolaylıklar diliyorum çareleri fallarda arayanlara tabi sanada

bence bakmaya devam edin ama gerçek anlamda bakmayın sadece atın tutun uydurun hem siz rahatsız olmazsınız hemde millet uyduruyo diye zmanla vazgeçer.insanları tepkimi belli edemiyorum diyorsanız bakın ama birşeyler görmeye çalışmayın.fal bakmaya devam ederseniz zamanla manevi yönde çok fazla rahatsız olursunuz

kesin tavrınızı koyun bence hatta küsün.Böyle saçma şey oLurmu yaaa.bir de kötü rüyaLar görüyürum diyorsunuz yazık size wallaa..

aman düşündüğün şeye bak al falı eline sok parmağını boz falı onlar anlarlar
senin elinde bu...
kimse boğazına bıçak dayamıyor ki... kimseyi incetmeyim diye bukdar da olmaz ki... kendine güven biraz dişini göster....

banada veriyorlar arada ben bakıyorum hiç birşey göremiyorum diyorum... bakıp bakıp sonra yıkıyorum :)))
en güzeli falı bozmak.. ya bir kahve telvesi mi bilecek benim geleceğini senin geleceğini....

Kusura bakmayın kırılmaca gücenmece yok tövbe ettim bakmıyorum artık tövbenin dönüşü son kezi olmaz.

Demek zor olmasa gerek !

Son düzenleme:
Kötü şeyler söyle baktırana,evliyse kocan seni aldatıyor,bekarsa evde kalacaksın,zenginse iflas edeceksin,fakirse hiç parasızlıktan kurtulamayacaksın,güzelse sivilce basacak suratını,çirkinse estetik drlarına sakın gitme,ellerinde kalırsın,ev isteyene çadır,iş isteyene yok hayır de...Böyle böyle kötü şeyler dersen ayakları kesilir.Fal bir nevi terapidir,insanlar duymak istediklerini alır gerisini iplemez,onlara duymak istemeyeceği şeyleri söyle:hulya:
Bu çok uzun bir süreç dersen,fiyat biç,vermeyen gelmesin de,
Buna da yüzüm tutmaz dersen,bakmıyorum artık de,burnuna sokarlarsa hepsinin fincanlarındaki telveleri karıştır,fincanların sahiplerini karıştır,ay pardon de

Ne kadar ısrar ederlerse etsinler tepkini koy bence tövbe ettim de...

sert ve kesin bir dille istemediğinizi söyleyeceksiniz..
bu sadece fal konusunda değil her konuda böyledir
bir an önce tavrını koymaya bak derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…