kızlar benimde kafama takılan bişey var hani bu televizyonlarda rüya yorumluyorlar anne ismiyle falan bişeler bakıyolar bunlar günahmı peki ..kalp gözü açık olan kişiler var biz falcı değiliz diolar allah doğuştan vermiş bunu diyolar bide biri arayınca şuanda üstünde şu kıyafet olan adammı bu falan diyor kadın..bu falcılıkmı yoksa kalp gözü açıklığımı ben çok izler oldum günaha girermiyim acaba
Daha önce aradım bulamadım konum silindi sanıyordum meğerse duruyormuş.Ne desem ne yapsam umursamıyorlardı eve gelipte son kez fal bak diye yalvaranlara,bunun sonu yok eğer bakarsam benimde hayatım yolunda gitmesin üsteleyip baktıranında dedim lafıma çok küsen oldu ama napim başka çıkış yolu bırakmadılar.Bazen insanı cinnet geçirtecek hale getiriyorlar mafoldumben
İzleyip boş yere kafanı karıştırma.. Daha faydalı şeylerle ugrasabilirsin. Zihnini boş şeylerle doldurmak yerine a.s
Ama bu saçma ısrarı anlamadım ben. Bakmam dersiniz olur biter. Zarar görüyorsanız uzatmanın alemi yok. Hem ayrıca fal saçma geleceği kim bilebilir ki, Allahtan başka.
Daha önce aradım bulamadım konum silindi sanıyordum meğerse duruyormuş.Ne desem ne yapsam umursamıyorlardı eve gelipte son kez fal bak diye yalvaranlara,bunun sonu yok eğer bakarsam benimde hayatım yolunda gitmesin üsteleyip baktıranında dedim lafıma çok küsen oldu ama napim başka çıkış yolu bırakmadılar.Bazen insanı cinnet geçirtecek hale getiriyorlar mafoldumben
millete tövbe ettim diyecegine gercekten tövbe et,yemin et hemde annenin yaninda böylece bir daha bakmamis olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?