fal

ben birşeye hayır olmaz diyorsam
karşımdaki kendini yırtsın olmaz
sizde taviz vermeyin bence

ben de fal bakıyorum arkadaşlarım çıktığını söylüyor....ama ben napıyorum ben baktıysam karşımdakide bana bakıcak diyorum zorda olsa oda bana söylüyor bir kaç kişiyede eğer içimden gelmezse bakmıyorum bazen sevdiğim insan oluyor onlara bakıyorum..hayır anlamadığım arkadaş ortamını anlarım gır gır olsun diyede yaşlı teyzelere ne oluyor...

Yapmayın şunu, bakmayın fal falan !! Fal bakmakta, baktırmakta günahtır !! Haramdır !!

"De ki: 'Göklerde ve yerde olan gaybı, Allah'tan başka bilen yoktur" (en-Neml, 27/65),

"De ki: Size 'Allah'ın hazineleri elimdedir demiyorum, gaybı da bilmiyorum...." (el-En'âm, 6/50),

"Eğer gaybı bilseydim, daha fazla hayır yapardım...." (el-A 'râf, 7/188)

Kendilerine "arrâf" yahut "kâhin" denilen falcıları ve bu falcılara gidip fal açtıran, onlara inanan veya destekleyenleri Peygamber (s..a.v.) ağır bir dille kınamış hatta kâfirlikle nitelemiştir.

"Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz" (Müslim, Selâm, 125)

: "Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed'e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur" (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904).

Bu konuyu Peygamberimiz (a.. .s..v.) bir tek cümleyle ifade etmiş: “Kâhinler bir şey değildirler.” (Müslim, Selam 123)

Ben de fal bakıyorum ve kimseyi de kıramıyorum arkadaslarım her hafta sanki 1 hafta içerisinde çok önemli değişiklikler olacakmış gibi her hafta bana kahve falı baktırmaya geliyorlar anlatıyorum ya 1 hafta içerisinde ne değişebilir olsun sen yine de bak aynın senin hesap bana da gına geldi bi de fala ihtiyac duyan kişiler genel de mutsuz oluyorlar onların mutsuzluklarını görünce de hayır diyemiyorum

kızlar benimde kafama takılan bişey var hani bu televizyonlarda rüya yorumluyorlar anne ismiyle falan bişeler bakıyolar bunlar günahmı peki ..kalp gözü açık olan kişiler var biz falcı değiliz diolar allah doğuştan vermiş bunu diyolar bide biri arayınca şuanda üstünde şu kıyafet olan adammı bu falan diyor kadın..bu falcılıkmı yoksa kalp gözü açıklığımı ben çok izler oldum günaha girermiyim acaba

İzleyip boş yere kafanı karıştırma.. Daha faydalı şeylerle ugrasabilirsin. Zihnini boş şeylerle doldurmak yerine a.s

Bence de kestir at.
Tepkili ol. sanırım insanları kıramayan birisin ama hem istemiyorsun hem ciddi bi boyuta gelmiş artık seninki , rüya gibi ..
tavrını koy, iki bozulur , iki kırılırlar. sonra kimse sormaz. annem içinde olmuştu. alınan küsen bile olmuştu. geçiyo sonra.

Neden bahaneye gerek olsun ki ?
İstemiyorsan bakmazsın.
kim isterse kırılsın darılsın vs vs.
istemiyorsan yapma gayet basit.

Daha önce aradım bulamadım konum silindi sanıyordum meğerse duruyormuş.Ne desem ne yapsam umursamıyorlardı eve gelipte son kez fal bak diye yalvaranlara,bunun sonu yok eğer bakarsam benimde hayatım yolunda gitmesin üsteleyip baktıranında dedim lafıma çok küsen oldu ama napim başka çıkış yolu bırakmadılar.Bazen insanı cinnet geçirtecek hale getiriyorlar mafoldumben

O hale getirtme o zaman ya !!

Sen kendini yönetemedikten sonra biz ne diyelim sana !!

Her şey sende başlar sende biter !!

Biraz sesinizin duyulmasını sağlayın, biraz yere sağlam basın, biraz kendinizden emin olun ama yaa !!

Ama bu saçma ısrarı anlamadım ben. Bakmam dersiniz olur biter. Zarar görüyorsanız uzatmanın alemi yok. Hem ayrıca fal saçma geleceği kim bilebilir ki, Allahtan başka.

Ama bu saçma ısrarı anlamadım ben. Bakmam dersiniz olur biter. Zarar görüyorsanız uzatmanın alemi yok. Hem ayrıca fal saçma geleceği kim bilebilir ki, Allahtan başka.

Bravo oh be benım gibi dusunen biri daha ... :1hug: vereliniortak

valla canım bende seninn gibi öylesine bakmaya başlamıştım ama bi süre sonra her söledigim çıkar oldu ondan sonra herkez istemeye başladı bak bak die sonra bigün bişiy gördüm sabah ezanında sonra tövbe ettim bidaha bakmıycam die ve bidahada bakmadım yalvarıyolar ama bakamam atarım diyorum kapanıyo konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…