3 harflilerden haber aliyolar diye biliyorum ben
gelecegi allahtan baskasi bilemez.
ama sanirim bu kadin gelecekten cok su ani anlatmistir size.
allah'a inancı sonsuz olan biriyim.asla gelecek takıntım yok ben herzaman bugünümü yaşarım.zaten gelecek öğrenmek için gitmemiştim bugünü bile bilmesi şaşırttı beni daha önce hiç görmedim ve duymadım böyle biri.
Bana nede di biliyor musunuz.alnın hiç secdeye değmemiş dedi.bende namaz kıldığımı söyledim.(işte bilmediği birşry var dedim içimden)ama sen arasıra alkol alıyomuşsun hepsi geri gidiyor öyle söylüyo dedi.
Haklıydı arada ortama göre alırdım ve buara bu ortamlar çoğalmaya başlamıştı.
Bu boyuttan olmadığı kesin:)
arkadaşlar ben istanbul dayım.
lütfen şu isim veenlerin telefon numaralarını bilen varsa lütfen özelden bana da yollasın.
artık dost gözüküp arkamdan iş çevirenlerden bıktım.
kötü oldularını biliyorum ama öyle bir an geliyor ki çok iyi davranıyorlar ama yapmacık olduğu her halinden belli.
lütfen bulan varsa bu isim veren kişilerin numarasını bende baktırmak istiyorum.
çok iyi bir işim varken, çok iyi bir maaşım varken durup dururken bir saat içinde kakar verip istifa ettim.
çok sevdiğim evimden taşınmak istedim. şimdi daha beter bir evdeyim
eşimden nefret ediyorum. çok büyük bir aşkla evlenmiştik.
yatakta nefesini bile hissetmek istemiyorum.
dokunmak bile gelmiyor.2 üniversite mezunuyum ama iş bulamıyorum,kocamdan nefret ediyorum ama etmemin normal olmadığını da biliyorum.
eşimi işten çıkartacaklar.
kiraya verilmesi gereken bir evim var ama çok iyi bir yerde olmasına rağmen 5 aydır bir kişi bile ilgilenmedi ev ile.
evime misafir gelmez, ben gitmek istemem. ve daha neler neler.......
ne olur bana yardım edin.
Siz fala inanır mısınız?
Ben asla inanmam....Ama .....
Kuzenim bir arkadaşları vasıtası ile bir cafede fal bakan kadına gittini anlattı .
Anlata anlata da bitiremedi okadar iddialı anlatıyor ki inanamadım.Kadın isimlere varana kadar söylüyor dedi.
Kuzenimin anlattıklarının saçmalık olduğunu ona ispatlamak için dün gittiğim falcı kadının yanından nutkum tutulmuş bir vaziyette çıktım.
Eşimin işi,adı,benim oturduğum semp ve tedavi için gittim doktorun adına kadar bana söyledi.Ailem için söylediklerini hiç katmıyorum bile.
Ben bu kadını asla görmedim ve de tanımıyorum.
Bir isim için harf değil direk isim ve bana olan yakınlık derecesini söylüyor.
Sizce bu normal mi bir falda bu kadar şey görünür mü?
Yoksa bu daha farklı birşeymi?
bence o kuzeninin arkadaşı sizin hakkınızda bilgileri vrmiş olabilir bence :)) bu kadar da tutturamazlar ama bilmiyorum ya adresini ver bakım şu kadının :) bide biz gidip bakalım ne derece doğru
Siz fala inanır mısınız?
Ben asla inanmam....Ama .....
Kuzenim bir arkadaşları vasıtası ile bir cafede fal bakan kadına gittini anlattı .
Anlata anlata da bitiremedi okadar iddialı anlatıyor ki inanamadım.Kadın isimlere varana kadar söylüyor dedi.
Kuzenimin anlattıklarının saçmalık olduğunu ona ispatlamak için dün gittiğim falcı kadının yanından nutkum tutulmuş bir vaziyette çıktım.
Eşimin işi,adı,benim oturduğum semp ve tedavi için gittim doktorun adına kadar bana söyledi.Ailem için söylediklerini hiç katmıyorum bile.
Ben bu kadını asla görmedim ve de tanımıyorum.
Bir isim için harf değil direk isim ve bana olan yakınlık derecesini söylüyor.
Sizce bu normal mi bir falda bu kadar şey görünür mü?
Yoksa bu daha farklı birşeymi?
rica etsem bu falcıların isimlerini verebilir misin?Kuzenim gitmişti bir sürü şey anlatmış ona fal bakan kadın, annesine anlattıktan bi kaç ay sonra diğer kuzenimle birlikte gidiyor teyzem. Sen S....nin annesi misin diyor ilk oturduğu an. Daha nicesi.. Hakkında bilgi verme değil, onların daha önce arkadaşların dediği gibi 3 harflileri var, geçmişle ve şu an ile ilgili her şeyi onlardan öğreniyorlar.
Bakırköyde Taksimde bi kaç isim var bu konuda çok iyi olan.
Ancak hepsini geçtim de, bir arkadaştan duyduğum birisi var ki, gitmeye cesaret edilebilir mi bilemiyorum, geleceğe dair ne varsa söylemiş ve kız her birini yaşıyor yıllardır.
rica etsem bu falcıların isimlerini verebilir misin?
canım falcı zerrinin terrinin adresini biliyorsan yazsana çok acilya ben de lisedeyken bu falcı zerrin'e gitmiştim, şok olup çıkmıştım , dediklerinden sadece bir tanesi tutmadı son dediğinin de tutacağını zannetmiyorum ama bayaa bi şok olmuştum ben de.
ben o zamanlar (tabi lisede) biriyle çıkıyordm ama öylesineydi, ben başkasını seviyodum falan. ikisinin adını da karıştırmadan direk söyledi (isimleri de öyle murat ahmet fln değil yani) sonra hoşlandığım çocuğun ailesiyle olan problemlerine kadar anlattı, ki gerçek olduğunu 1 yıl sonra öğrendm.
ege ye gideceksin mühendislik okuyacaksın dedi, zaten ege istiyordm 1 tercihimdi , ona da yerleştm :)
neyse baaa bi anlattıktan sonra en son babaannemin çok yakında vefat edeceğini söyledi, hasta oldğunu söyledi, ben de aman o hep hasta fln demiştm hatta, o da yok bu sefer gerçekten ciddi demişti. o gece yarısı babaannemin komada oldğu haberi geldi, 1 hafta sonra da vefat etti
bir tek uymayan kuzenimin evleneceğiydi , hatta damadın bursadan olduğunu bile söylemişti (o anki zamandan haber aldığı için heralde) , o evlenmedi o çcukla o tutmadı. bir de bana yurtdışına uzun süre gideceğimi sylemişt, portekiz'e gittim 6 ay kadar. en sonunda da yunanistandan biriyle evleneceğimi söylemişti, tabi o imkasıza yakın bir şey :) bir tek bu evlilik konularında tutturamıyor bence, ama dğer tüm dedikleri tutmuştu. geçen yaz izmite gittiğimde aramıştım zerrini, istanbula gitti demişlerdi ama şimdi nerdedir hiç bi bilgim yok. lütfen bi haber alan olursa buraya da yazın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?