Fala Asla İnanmam Ama Hala Şoktayım...

ben konyada gtmiştm offff nasıl korktm ppişman oldm yaaa:18::18:isim isim söyledi, herşeyi yaaa.... gitmem daha da... isteyene isim verebilirim ama

arkadaşlar ben istanbul dayım.

lütfen şu isim veenlerin telefon numaralarını bilen varsa lütfen özelden bana da yollasın.

artık dost gözüküp arkamdan iş çevirenlerden bıktım.

kötü oldularını biliyorum ama öyle bir an geliyor ki çok iyi davranıyorlar ama yapmacık olduğu her halinden belli.

lütfen bulan varsa bu isim veren kişilerin numarasını bende baktırmak istiyorum.

çok iyi bir işim varken, çok iyi bir maaşım varken durup dururken bir saat içinde kakar verip istifa ettim.

çok sevdiğim evimden taşınmak istedim. şimdi daha beter bir evdeyim

eşimden nefret ediyorum. çok büyük bir aşkla evlenmiştik.

yatakta nefesini bile hissetmek istemiyorum.

dokunmak bile gelmiyor.2 üniversite mezunuyum ama iş bulamıyorum,kocamdan nefret ediyorum ama etmemin normal olmadığını da biliyorum.

eşimi işten çıkartacaklar.

kiraya verilmesi gereken bir evim var ama çok iyi bir yerde olmasına rağmen 5 aydır bir kişi bile ilgilenmedi ev ile.

evime misafir gelmez, ben gitmek istemem. ve daha neler neler.......

ne olur bana yardım edin.

Fal bakanlara dadanıyorlarmış ondan çok korkuyorum ben.
Onlar bir uğraşmaya başlarsa daha da bırakmazlar diye korkuyorum:18:

merhaba, bu bahsettiğiniz bayan nerededir?

canım cok uzuldum durumuna ıns duzelmıstır bu durumlar okurken gercekten uzuldum bende gectım o durumlardn cunku sımdı nasılsın

bence o kuzeninin arkadaşı sizin hakkınızda bilgileri vrmiş olabilir bence :)) bu kadar da tutturamazlar ama bilmiyorum ya adresini ver bakım şu kadının :) bide biz gidip bakalım ne derece doğru

İyi cesaret gidiyorsunuz baktırıyorsunuz.Benim öyle şeylerden ödüm kopuyor.Geleceği geçmişi her ne varsa Bir tek Allah bilsin..Korkarım o tip insanlardan ben.Umarım çevremde de hiç olmaz.6.his olayı bile beni ürpertir:)

Cinlerle irtibat kuruyordur.İsimleri falan bilmiş eğer öleceğiniz vakti ve nasıl öleceğinizi de söyleseydi inanır mıydınız? Ya da inansanız hayatınızın ne kadar kötü geçeceğini bir düşünün.Bırakın hayat süprizlerle dolu olsun :) inanmamaya devam edin yine de siz.en iyisi bu çünkü.

21. yüzyıldayız yahu... İnsan neye inanmak isterse ona inanır. Böyle şeylere kafayı takıp hayatınızı endişelerle delirerek geçirmeyin. Her şey para! Aklınızı başınıza devşirin. Ne kadar kötü düşünürseniz o kadar kötülükleri kendinize çekersiniz. En büyük büyü kendinize yaptığınız.

bence o kuzeninin arkadaşı sizin hakkınızda bilgileri vrmiş olabilir bence :)) bu kadar da tutturamazlar ama bilmiyorum ya adresini ver bakım şu kadının :) bide biz gidip bakalım ne derece doğru

Kuzenim gitmişti bir sürü şey anlatmış ona fal bakan kadın, annesine anlattıktan bi kaç ay sonra diğer kuzenimle birlikte gidiyor teyzem. Sen S....nin annesi misin diyor ilk oturduğu an. Daha nicesi.. Hakkında bilgi verme değil, onların daha önce arkadaşların dediği gibi 3 harflileri var, geçmişle ve şu an ile ilgili her şeyi onlardan öğreniyorlar.
Bakırköyde Taksimde bi kaç isim var bu konuda çok iyi olan.
Ancak hepsini geçtim de, bir arkadaştan duyduğum birisi var ki, gitmeye cesaret edilebilir mi bilemiyorum, geleceğe dair ne varsa söylemiş ve kız her birini yaşıyor yıllardır.

Püfff! Sadece isim mi vermiş yani? Gelecekten haber vermemişse eğer e ne anladın sen o işten? İnanmayın şöyle şeylere yahu... Kim bilir ne kadar tırtıklamıştır. (Bu arada diğer yorumları okumadım. Okuduğumda gülme ihtimalim yüksek olacaktır eminin... )

İsim bir yana ölen yakınının ismiyle beraber ruhunu çağırıp seninle aktarmalı konuşturanlar var ama o an kalp krizi geçirebilirsin.

rica etsem bu falcıların isimlerini verebilir misin?

rica etsem bu falcıların isimlerini verebilir misin?

Bakırköydeki Halil (laf cafe), Taksimdeki Meryem (ayhan ışık sokak),
en önemlisi ve gelecekten haber verdiği söylenen Bayan Rita (Kurtuluşta)

Not : Hiçbirisine gitmedim.

canım falcı zerrinin terrinin adresini biliyorsan yazsana çok acil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…