Fala Asla İnanmam Ama Hala Şoktayım...

bana da özelden numarasını yollar mısın?

Smile24 banada nargilenin gittigi yerin numarasini özelden yollarmisin???ismi neymis peki bu bayanin???
birde nergisin gittigine gitmek istiorum eger numarayi özelden atabilirseniz...
nargile ve nergisss nerdesiniz?
arkadaslar kimde numara varsa banada özelden atsin lütfen...

Bana da Taksim'deki Sedat'ın dediği 2 olay hemencecik oldu.
Bir diğeri 5 ay sonra oldu. Bir isim vermişti ve o kişiyle tanışacağımı söylemişti.
Tanıştım geçen günlerde..:lepi:

selam canım bende de yok numaraları..

selam canim:)))
ya bu sana fal bakan sedat ciddi anlamda iyimi?bazilari sallio felan dio ama bence elektrik meselesi...bende tam tamina 4 5 sene önce bi fal baktirmistim komsuda bir bayan vardi misafir...bana gecmisten cok o zamanki yasadiklarimi ve gelecege dair cok sey sölemisti...kendinden okadar emindiki bana falin sonunda,,dediklerim oldugunda bu fal cikinca beni ara bul,, demisti...simdi kim bilir nerde o kadin..hmmmmm.....
sedatida deneyip görmek lazim....yasakkelime

Evet canım kesinlikle elektrik meselesi. Kimine tutuyor kimine tutmuyor. Bir arkadaş daha yazmıştı buraya Sedat'ın her dediği çıktı diye. Bana pek çok şey söyledi ama zamanı var bekliceksin demişti. İlk olan durumun gününü bile vermişti. Dediği gün gerçekleşti. Sonraki olay asla sallamayla bilinebilecek bir durum değildi. Şok olmuştum söylediğinde. O da aynen dediği gibi oldu. Bana 3 tane erkek ismi vermişti. Ve bi tanesiyle geçen haftaların birinde tanıştım. Faldan tam 5 ay sonra oldu bu da. Diğer isimleri, şehirleri, olacak olan olayları bekliyorum. Bakalım onlar da olcak mı. Bence de denemekte fayda var.

tryamor cum...
evet canm bende denemeyi düsünüyorum sedati geldigimde insallah...
ya ben isim veren falci hic duymadim...daha dogrusu ben falciya hic gitmedim..ben bizim tanidiga baktiriyordum geldigimde istanbula o biliyo diye:)))
ama su sedati bende denemek istiorum...ya simdi ciddi anlamda isim veriyo ve ismini verdigi kisiylemi tanistin senohaoldumsmile

ben 2 sene öncesi 59kilodan birden 48kiloya düstüm bir sene icinde...ailem basta stresden oldugunu felan düsündüler..lise bitti stres bitti dedik..ben yiyorum yiyorum kilo almiyorumkaydirigubbakcemile3 herkesin gözüne carpmis bu...gercekten cok yiodum ama kilo almiodum...arkadaslar hastamisin bilmem ne derken kanserden felan konu acildi beni korku aldoi tabi..direk doktora gittim doktorlarda bisi bulamadilar....herneyse arastirdik burda böyle devletten izni olarak calisan bi kac insanlar var...ya simdi türkce kelime karsitini bilmiorum ama burda ,,heilpraktiker,, diye geciyor. oRaya gittim.

adamin karsisina oturdum.sorunun ne diye sordu.anlattim 2 sene icinde bu kadar kilo veridigimi ama sebebinin ne oldugunu bilmedigimi anlattim.dik otur dedi ellerini bacagina koy.dedigini yaptim.adam gözlerime bakiodu rahatsiz oluosan kapat gözlerini dedi.kapattim arkadaslar korkudankaydirigubbakcemile3
adam sonra bana guatrmin oldugunu söyledi.fazla calistigi icin bu kadar zayifladigimi söyledi....ilac verdi bitkisel kilo almam icin herseyin normale dönmesi icin ve sinirlerimin yatismasi icind eilac verdi...ota boka sinirleniodum cünkü bu hastaliktan ötürüymüs demekki...
herneyse ben inanamadim...4 ay önce alttan böbregime dogru giden bi agri wardi uyuyamiodum geceleri...3hafta sürdü bu agrilar...doktora gittim gene bisi bulamadi...böbrek iltihabi olabilir dediler....
ben bu adama gittim daha sonra hemen.oturdum gözümü kapattim.adam 2dakika sonra bana ,,böbrek tasim,, oldugunu söyledi....ilac verdi gene...aldim ilaci ictim..doktordan gelen tahlillerde isi hersey normaldi onlara göre...
adamin ilacini aldiktan sonra agrilarim kesildi...allaha sükür cok iyiyim..

dayanamayip ben bu adama sordum...nasil biliosunuz diye...bana sakasina benim ücüncü bi gözü,m var dedi...odada bi tuaf adamin resimleri vardi..bu kim dedim.bu bizim sefimiz gibi bisey dedi bize yol gösteren dedi.nerede peki dedim.yasamadigini söylemisti sanirim.o odada geziomus ve biz gözümüzü kapayinca ona söylüyomus neyimiz oldugunu ne rahatsizligimiz olduguu vs vs vs. nasil yani dedim güldü yukariyi gösterdi parmagiyla hahaha...
bu adamin hastasiyim ben.ciddi anlamda kendisi söyledi yani üc harflilerle iliskileri oldugunukaydirigubbakcemile3
daha neler neler..kardesimin alerjisi vardi gözleri kizariodu...gittik oraya..adam demezmi odasinda kirmizi bi hali var onu kaldirin o alerji yapio bu cocuga.hahahah
kaldirdik haliyi kardesim normale döndükaydirigubbakcemile3

kime anlatsam inanmiyo.arkadasimda inanmamisti.midesinde sorunu vardi.gittik gecmisinden basladi bunu bunu yapmissin ondan olmus diyee.korktu kiz kaydirigubbakcemile3
cok seviyorum ben böyle seyleri bilmiyorum nedendir ama hosuma gidiyo..adam gerci falci degil ama bir dha gittigimde sorucam ona bi kac sey..bakalim sölicekmi.paylasmak istedim sadece arkadaslar..

ya alevko ver su falcinin adresini artikgamyoncuiremsu

pardon NARGILE VE NERGIS TEN BEKLIORUZ CEVAPLARI
ALEVKO DIger taraftaydi oda daha cevap vericek ohooooooo:gitme:

Evet aynen öyle şekerim. İsim verdi ve verdiği isimdeki insanla tanıştım.
Bu arada isim vermekte şaşılacak bir şey yok. Bunu yapan çok insan var. Ve sadece isim vermekle kalıp hiçbir dediği çıkmayan da var. İsim biliyor diye mükemmel olduğunu söyleyemeyiz. Taksim kadınlar kahvesindeki Meryem de sevdiğim çocuğun adını, hangi bölümde okuduğunu, babamın adını, aklından geçenleri fln söyledi. Ama dedikleri çıkacak mı bilemiyorum. Henüz 1 tanesi gerçekleşti.

Üçüncü gözü açık olan insanlara çoğu kişi inanmaz. Bu da parapsikolojiden bihaber olan insanlar için geçerli. Kimseyi inandırmak zorunda değilsin zaten. Boşver.:icecream:

ya tryamour cum simdi ben kime gidiyim gelince sasirdim kaldim valla...bi sürü falci isimleri geciyo burda..
sedata kesinlikle gitmek istiorum ama....digerlerinden pek emin degilim...su melekler kahvesindende emin degilim....oraya gitmek istemiorm sanki...suanda yogunlugm sedatta...
cogu kisi falciyim diye gecinip gidiyo kahvelerde..ben gerci hic gitmedim ama arkadaslarimdan duyduklarim ve burda okuduklarimdan yola cikarak..tabikide bu enerjiyle alakalida birsey ama kendini bisi bilmeden etmeden falci olarak ilan eden bisürü kisi var...iste onlarada gitmek istemiorum...yokmu acaba ya söyle adam gibi bi falci ?
oylamami yapsak ne yapsakkaydirigubbakcemile3

ya kime gitsek arkadaslar:))) istanbula tatile geldigimdede falci falci dolasmak istemiorum hem durmadan fal baktirmakta iyi degil..az olsun öz olsun ya
ama dogru kisiyi bulmakta zor...kim var acaba hmmmmm:uhm:

O kadar isim verdik hala kim var acaba diye soruyorsun.:mymeka:
Hem tatlım çok takma şu falcıları. Fazlası zarar. Sadece eğlence gibi gör. Bu kadar büyütülecek bir şey değil. Tabi ki gitmişken iyisine gitmek lazım ama sen de görüyorsun ki birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor. Şansa kalmış biraz da. Hem çok pahalı değil burada bahsedilen falcılar; bu yüzden birkaç tanesini birden deneyebilirsin.

hahaha haklisin canim ama o kadar cok isim gectiki kafam karisti napiyimkaydirigubbakcemile3
gittigimde sizlerle paylasirim bendehihoyyyt

ya ben de lisedeyken bu falcı zerrin'e gitmiştim, şok olup çıkmıştım , dediklerinden sadece bir tanesi tutmadı son dediğinin de tutacağını zannetmiyorum ama bayaa bi şok olmuştum ben de.
ben o zamanlar (tabi lisede) biriyle çıkıyordm ama öylesineydi, ben başkasını seviyodum falan. ikisinin adını da karıştırmadan direk söyledi (isimleri de öyle murat ahmet fln değil yani) sonra hoşlandığım çocuğun ailesiyle olan problemlerine kadar anlattı, ki gerçek olduğunu 1 yıl sonra öğrendm.
ege ye gideceksin mühendislik okuyacaksın dedi, zaten ege istiyordm 1 tercihimdi , ona da yerleştm :)
neyse baaa bi anlattıktan sonra en son babaannemin çok yakında vefat edeceğini söyledi, hasta oldğunu söyledi, ben de aman o hep hasta fln demiştm hatta, o da yok bu sefer gerçekten ciddi demişti. o gece yarısı babaannemin komada oldğu haberi geldi, 1 hafta sonra da vefat etti
bir tek uymayan kuzenimin evleneceğiydi , hatta damadın bursadan olduğunu bile söylemişti (o anki zamandan haber aldığı için heralde) , o evlenmedi o çcukla o tutmadı. bir de bana yurtdışına uzun süre gideceğimi sylemişt, portekiz'e gittim 6 ay kadar. en sonunda da yunanistandan biriyle evleneceğimi söylemişti, tabi o imkasıza yakın bir şey :) bir tek bu evlilik konularında tutturamıyor bence, ama dğer tüm dedikleri tutmuştu. geçen yaz izmite gittiğimde aramıştım zerrini, istanbula gitti demişlerdi ama şimdi nerdedir hiç bi bilgim yok. lütfen bi haber alan olursa buraya da yazın :))

ben sedata gitmiştim geçen sene şubatta. enteresan bi tip çok hızlı konuşuyo. benimle ilgili pek bir şey bilememişti. okuyor muyum çalışıyor muyum vs hepsini kendisi sordu bana. mayıs gibi biriyle tanışacaksın adı ali ya da can dedi, mayısta biriyle tanıştım ama adı tutmadı ; onunla olmayacak seneye (yani 2010) şubatında tanışacağın kişiyle bir iki sene sonra 26 yaşında evleneceksin dedi. bu sene şubatta kimseyle tanışmadım ve fala baktırdığım tarihte zaten 26 yaşındaydım :)
ben zaten 26 yaşındayım falan da demedim, zaten okul ve iş konusunu da hiç bir şekilde bilememişti. ben hiç memnun kalmamıştım kısacası. belki de elektriği tutan kişilere söyledikleri çıkıyordur.

Benim de Ankara'daki falcımın ilk 2 falında çıkan her şey tuttu. 3. faldakiler henüz gerçekleşmedi.
Ne kadındı ama yaaa...Artık çalışmıyor aynı yerde. Nereye kayboldu hiçbir bilgim yok.:uhm: Keşke bulabilsem yeniden.benneyaptımki

Banada biri bakmisti,herseyi bildi,dugun tarihimi bile nerdeyse daha ailem bile bilmeden...
ailende en sevdigin birinde mide problemi olacak ve olecek 2 yil icinde dedi ve cok sevdigim canim dayim genc yasinda mide kanserinden oldu...
Baktirdigim icin cok pismanim,simdi olacaklari bekler gibi dusunuyorum aceba oda olurmu buda olurmu diye,,,
insanin psikolojisini bozuyor bu tip seyler,,,
Tovbe bidaha baktirirmiyim!

kimmiiş ki bu canım,istanbulda mı ?
başta söylemek gerek bnce kötü birşey görürseniz söylemeyin diye
insan ne kadarda olmasa etkilenir muhakkak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…