bana da özelden numarasını yollar mısın?
NERGISSSSSSSSSSSs bizede söyleeeeeeee lütfennnnnnn:)))
Mondschein_x haber alirsan baanda haber verin:)) kime gitmis neergis:)
tmm haber veririm sende alırsan bana ver ama daha ses soluk çıkmadı:))
Smile24 banada nargilenin gittigi yerin numarasini özelden yollarmisin???ismi neymis peki bu bayanin???
birde nergisin gittigine gitmek istiorum eger numarayi özelden atabilirseniz...
nargile ve nergisss nerdesiniz?
arkadaslar kimde numara varsa banada özelden atsin lütfen...
İşte ben de bilemiyorum neden fenalaştığımı. O günüm mahvolmuştu bu sebeple.mafoldumben
Ama böyle şeyler olabiliyormuş diye duydum ben.Fal baktırma esnasında kendinizi kötü hissederseniz oradan uzaklaşın diye bir uyarıydı bu.fisfisfis
Geleceği bilmek korkutucu olabilir eğer kötü durumlar varsa. O zaman da falcıyı uyarabilirsiniz kötü bir şey görürse söylememesi konusunda. İçinde bulunduğumuz zamanı zaten yaşıyoruz, geçmişse bitti gitti. Bu yüzden o kısmı beni ilgilendirmiyor. Sıkılıyorum geçmişi anlattıklarında. Bana yeni bi şeyler lazım. :1closedeyes:
selam canim:)))
ya bu sana fal bakan sedat ciddi anlamda iyimi?bazilari sallio felan dio ama bence elektrik meselesi...bende tam tamina 4 5 sene önce bi fal baktirmistim komsuda bir bayan vardi misafir...bana gecmisten cok o zamanki yasadiklarimi ve gelecege dair cok sey sölemisti...kendinden okadar emindiki bana falin sonunda,,dediklerim oldugunda bu fal cikinca beni ara bul,, demisti...simdi kim bilir nerde o kadin..hmmmmm.....
sedatida deneyip görmek lazim....yasakkelime
tryamor cum...
evet canm bende denemeyi düsünüyorum sedati geldigimde insallah...
ya ben isim veren falci hic duymadim...daha dogrusu ben falciya hic gitmedim..ben bizim tanidiga baktiriyordum geldigimde istanbula o biliyo diye:)))
ama su sedati bende denemek istiorum...ya simdi ciddi anlamda isim veriyo ve ismini verdigi kisiylemi tanistin senohaoldumsmile
ya tryamour cum simdi ben kime gidiyim gelince sasirdim kaldim valla...bi sürü falci isimleri geciyo burda..
sedata kesinlikle gitmek istiorum ama....digerlerinden pek emin degilim...su melekler kahvesindende emin degilim....oraya gitmek istemiorm sanki...suanda yogunlugm sedatta...
cogu kisi falciyim diye gecinip gidiyo kahvelerde..ben gerci hic gitmedim ama arkadaslarimdan duyduklarim ve burda okuduklarimdan yola cikarak..tabikide bu enerjiyle alakalida birsey ama kendini bisi bilmeden etmeden falci olarak ilan eden bisürü kisi var...iste onlarada gitmek istemiorum...yokmu acaba ya söyle adam gibi bi falci ?
oylamami yapsak ne yapsakkaydirigubbakcemile3
ya kime gitsek arkadaslar:))) istanbula tatile geldigimdede falci falci dolasmak istemiorum hem durmadan fal baktirmakta iyi degil..az olsun öz olsun ya
ama dogru kisiyi bulmakta zor...kim var acaba hmmmmm:uhm:
O kadar isim verdik hala kim var acaba diye soruyorsun.:mymeka:
Hem tatlım çok takma şu falcıları. Fazlası zarar. Sadece eğlence gibi gör. Bu kadar büyütülecek bir şey değil. Tabi ki gitmişken iyisine gitmek lazım ama sen de görüyorsun ki birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor. Şansa kalmış biraz da. Hem çok pahalı değil burada bahsedilen falcılar; bu yüzden birkaç tanesini birden deneyebilirsin.
Banada biri bakmisti,herseyi bildi,dugun tarihimi bile nerdeyse daha ailem bile bilmeden...
ailende en sevdigin birinde mide problemi olacak ve olecek 2 yil icinde dedi ve cok sevdigim canim dayim genc yasinda mide kanserinden oldu...
Baktirdigim icin cok pismanim,simdi olacaklari bekler gibi dusunuyorum aceba oda olurmu buda olurmu diye,,,
insanin psikolojisini bozuyor bu tip seyler,,,
Tovbe bidaha baktirirmiyim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?