Fala Asla İnanmam Ama Hala Şoktayım...

obur dunyadan ona haberler gelıyo olsaydı emınımkı cokdan musluman olup falcılık deıl gece gunduz dua edıyo olurdu ruhlarla meleklerle baglantısı olsaydı yaptıgı ısınde ne kadar gunah oldugunu bılırdı 3 harflılerle ugrasıyodur melekler gunah olan bır seye hızmet etmezler

kızlar ben buraya yazmıstım birkac ay oncesi.Önceki sayflarda mesajımı görürsünüz.Kocaelinde bir falcıya gitmiştim, epey sey bildi o anki durumla ve gecmişle ilgili.Ve tabi gelecekle ilgili yorumlarda yaptı.Esim iş değiştirmek istiyordu uzun bir süredir.ve O sırada biri istanbulda digeri izmirde olan bir iş gorusmesi vardı.her ikiside iyi gecti hatta kesin biri olcak gozuyle bakıyorduk.Falcı, bana senin eşin iş arıyor siz kocaelinde değilsiniz 2010 yılında izmir yada istanbulda yasıyor goruyorum sizi dedi.bende ozllikle bekledim buraya yorum yazmak icin.Ama dedigi cıkmadı.esim cok guzel bir iş buldu.Yine izmitte ikamet ediyoruz.Ve daha 3,4 yıl burda kalıcaz.oyuzden sonucu bekledim gercekten dediği cıkacak mı diye. ama cıkmadı işte.Benden soylemesi falcılar cinler aracılığyla gecmisi ve ve sizin o zamanki durumlarınızı size soyleyebilir ve sizde cok saısrıp inanabilirsiniz.Ve o anki seylere bakarak gelecekle ilgili yorumların da gercek olabilecegini sanırsınız ama zamanı geldigi zaman aslında cıkmadıgını gorursunuz.gelecekle ilgili olamayan veya oanki seyerle ilgili olarak soylelnen seyler dogru olup bilindigine gore, bence sadece bazı konularda bilgi almak icin gidebilirsiniz diye dusunuyorum.nasılmı mesela Evinizdeki altınlar calınmıstır kimin caldıgını yada size biri bir kotuluk yapmıustır, vs bu gibi seyler hakkında bilgi almak icin bence denenebilinir ama gelcek icin bence bosuna zaman ve para harcamayın.

Ben de ne falcılar dolaştım ama bi falcım var ki nasıl anlatsam bilemiyorum.:sm_confused:

Ama önce şunu söylemeliyim ki fal bakanların çoğu zaten geçmiş ve şimdiyi yorumlayabilip bizi şaşırtıyorlar ancak önemli olan gelecek olayların bize getirecekleridir.
Ve bu gelecektekileri bilmeyi becerebilen çok fazla falcı yok ne yazık ki.

Bu süper falcım gelecek olayları bildi ve aynen dediklerini yaşadım 1,5 ay içerisinde. Zamanını tutturamıyor ama olacak dedikleri oluyor. Hatta bir arkadaşa tanışacağı kişinin ismini ve hangi meslekte olmak istediğini fakat şu anda istediğini yapamadığını fln söylemişti.Veee ertesi gün tanıştı çocukla. kafamçokkarıştı Tabi biz dumur olduk.

Bi de istanbulda yaşayanlara birini önerebilirim: taksim galatasaray lisesinin orda monami cafedeki Sedat Bey. Ama ben çok korktum ona kahve falı baktırdığımda ve fenalaştım. Korkunuz yoksa ona da gidebilirsiniz.benneyaptımki

bazı insanlar geçmiş olanları bilebilir
ama gelecekte olacakları kimse bilemez
Allah affetsin ben de baktırmışım
inanmıştım da
Allahım sen affet.

c ok garip inanmakta zor insan korkar ya

canım bu fenalaşma sebebin korkman neden,yani falı iyi mi onunla ilgili bişey dememişsin?

ve ben zaten gelecekle ilgili birşey öğrenmek hiç istemem,bu beni korkutur.
ben sadece yaşanmış yada şuan yaşanan ama benim bilmediğim şeyleri öğrenmek isterim.bunu en iyi şekilde yapabildiğini iddia ettiğiniz istanbulda bi falcınız varsa lütfen paylaşalım kızlarolumunekankayizsmile

İşte ben de bilemiyorum neden fenalaştığımı. O günüm mahvolmuştu bu sebeple.mafoldumben
Ama böyle şeyler olabiliyormuş diye duydum ben.Fal baktırma esnasında kendinizi kötü hissederseniz oradan uzaklaşın diye bir uyarıydı bu.fisfisfis
Geleceği bilmek korkutucu olabilir eğer kötü durumlar varsa. O zaman da falcıyı uyarabilirsiniz kötü bir şey görürse söylememesi konusunda. İçinde bulunduğumuz zamanı zaten yaşıyoruz, geçmişse bitti gitti. Bu yüzden o kısmı beni ilgilendirmiyor. Sıkılıyorum geçmişi anlattıklarında. Bana yeni bi şeyler lazım. :1closedeyes:

merhaba.bu gittiğiniz falcıya ulaşabilir miyim?

bahsetmiş olduğunuz falcının numarası varsa bana da gönderebilir misiniz?

evet bir çoğunuzunda dediği gibi bunlar üç harfli meselesi arkadaşlar.yoksa gelecekte ne olcağını kimse bilemez.bu tür konularla ilgilenmemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.dinimizde de yok biliyorsunuz falcılık.şaşırmanıza gerek yok ki üç harflilerle bağlantıda olduklarından geçmişe dair bilgi verebilirler.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin... kaydirigubbakcemile5

nereye baktırdın merak ettim

arkadaslar bunlar sacmalik felan degil...
gercektende biliyorlar...yakin birisinden biliyorum.kendisi ne kadar itiraf etmesede ona söylendigini biliyorum tahminde ediyorum....bana ne zaman baktiysa cikti...gelecege dair hersey...falin üstünden 2 bucuk sene gecti..cok iyi hatirliorum ki,bana ,,bi kac sene sonra arayi actigin konusmadigin birisiyle tekrar görüseceksiniz dedi..ve gercektende oldu:))) falin üstünden 2bucuk sene gecti gecicek...ve buda cikti....cikio arkadaslar cikio...inanmiorum ama cikincada cikti diorum napiyim...yani anlayacaginiz iletisimleri var birileriyle:)) cindir veya baska biseydir..ama kesinlikle var:)
ben korkmuyorum..bize bir zararlari yok cünkü...
buarada sen hangi falciya gittin canim???
ismine kadar söyleyen kimdi????bizede söyle bizde gidelim:)

NERGISSSSSSSSSSSs bizede söyleeeeeeee lütfennnnnnn:)))

Mondschein_x haber alirsan baanda haber verin:)) kime gitmis neergis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…