valla bunu yasayan birisi bana boyle soyledi, belkide melek = angel dedigi sey turkcede cindi (hollandali bi bayana gitmistim).. bilemiyorum bana melek olarak soyledi ve ben bunu bi cok kezde duydum. Kaldiki allaha hizmet edenlerdende bahsetti ve onlarin insanlarla iletisim kurmadiklarini cok daha yukarda olduklarini belirtti. Gerci cin, ruh, yada melek olmalarinin bi onemi yok bunlarin hepsi adlandirmalar.. bu guclerden bizim gecmisimizi ogrendikleri yuzde yuz gercek. Iyi yada kotu bilemiyorum, ama ben bu gibi seylere bayagi merak saldim =)) Insanlar dogal olarak bilmedikleri seyleri inceler ogrenmek ister, simdi tam tersini soylemeyin. Herkes ama herkes gelecegini bilmek ister.
Ha bu arda, ruhlar ozgur degildir demissiniz ama neye dayanarak soylemissiniz bilemiyorum. Kuran'da boyle yazmiyor olabilir, ama bu kisi kucuklugunden biri oluleri goruyor.. Banada cok sacma gelmisti ama, butun hikayelerde ayni olamaz oyle degilmi. Her olum kalim savasi veren kisinin ruhlarla irtibata girmesi bi tesaduf olamaz. Bu gibi seyleri insanlara yasaklamis olsalarda, yasanildiginda artik geri donusu olmayan bi hayat basliyo bence. Ben sahsen inaniyorum bi koruyucu melegimin oldugunuda dusunuyorum. Ama yanimdadir her dakika diye kafamda buyutmuyorum.
Bu arada fala fazla inanan arkadaslarada tavsiyem herkese baktirin hepsi farkli seyler soylicektir ve bi zaman sonra inancinizi kaybediceginize emin olabilirsiniz. Bi kisi soyledigine ona inanirsaniz, cekim yasasina gore o kisinin soylediklerinin olmasi icin sizde istem disi caba gosterirsiniz. Ayrica duygusal kisiler zaten bu gibi seylerle hic ugrasmasalar daha iyi ederler..
fussy kafede zerrin adı cnm
benım baktırdıgım kadın herseyı bılıyor ısımlerıne zamanlarına kadar süper.kaydirigubbakcemile3
Bi de istanbulda yaşayanlara birini önerebilirim: taksim galatasaray lisesinin orda monami cafedeki Sedat Bey. Ama ben çok korktum ona kahve falı baktırdığımda ve fenalaştım. Korkunuz yoksa ona da gidebilirsiniz.benneyaptımki
canım bu fenalaşma sebebin korkman neden,yani falı iyi mi onunla ilgili bişey dememişsin?
ve ben zaten gelecekle ilgili birşey öğrenmek hiç istemem,bu beni korkutur.
ben sadece yaşanmış yada şuan yaşanan ama benim bilmediğim şeyleri öğrenmek isterim.bunu en iyi şekilde yapabildiğini iddia ettiğiniz istanbulda bi falcınız varsa lütfen paylaşalım kızlarolumunekankayizsmile
Siz fala inanır mısınız?
Ben asla inanmam....Ama .....
Kuzenim bir arkadaşları vasıtası ile bir cafede fal bakan kadına gittini anlattı .
Anlata anlata da bitiremedi okadar iddialı anlatıyor ki inanamadım.Kadın isimlere varana kadar söylüyor dedi.
Kuzenimin anlattıklarının saçmalık olduğunu ona ispatlamak için dün gittiğim falcı kadının yanından nutkum tutulmuş bir vaziyette çıktım.
Eşimin işi,adı,benim oturduğum semp ve tedavi için gittim doktorun adına kadar bana söyledi.Ailem için söylediklerini hiç katmıyorum bile.
Ben bu kadını asla görmedim ve de tanımıyorum.
Bir isim için harf değil direk isim ve bana olan yakınlık derecesini söylüyor.
Sizce bu normal mi bir falda bu kadar şey görünür mü?
Yoksa bu daha farklı birşeymi?
benimde başıma böyle bir olay geçti..
kardeşime falcı telefonda ne giydigini söylei..
saçını nasıl oldugun..
aynı kişiyi arkdaşım aradı onada giydigi kıyafeti söyledi..
nerede oldugunu hangi vaziyettte durdugunu sanki karşıdan önu görüyormuş gibi.... :1shok:
kızlar nargilenin dediği bayana bende gittim biliyor gerçekten ama ben uzun zamandır baktırıyorum ona o yüzden şu aralar gitmek istemiyorum.yeni ii bakan birilerini arıyorum açıkçasıı
nereye baktırdın merak ettimSiz fala inanır mısınız?
Ben asla inanmam....Ama .....
Kuzenim bir arkadaşları vasıtası ile bir cafede fal bakan kadına gittini anlattı .
Anlata anlata da bitiremedi okadar iddialı anlatıyor ki inanamadım.Kadın isimlere varana kadar söylüyor dedi.
Kuzenimin anlattıklarının saçmalık olduğunu ona ispatlamak için dün gittiğim falcı kadının yanından nutkum tutulmuş bir vaziyette çıktım.
Eşimin işi,adı,benim oturduğum semp ve tedavi için gittim doktorun adına kadar bana söyledi.Ailem için söylediklerini hiç katmıyorum bile.
Ben bu kadını asla görmedim ve de tanımıyorum.
Bir isim için harf değil direk isim ve bana olan yakınlık derecesini söylüyor.
Sizce bu normal mi bir falda bu kadar şey görünür mü?
Yoksa bu daha farklı birşeymi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?