- 24 Nisan 2020
- 285
- 326
- 23
- Konu Sahibi Songaripyolcu
Kızlar nişanlımdan ayrıldım aslında olaylar birden çok hızlı gelişti.Çok üzgün olduğum bir anda kız kardeşim yanıma geldi geçen sene ben nişanlanmadan kendisinin çalıştığı hukuk bürosuna bir falcının geldiğini birden bire senin ablan nişanlacak çok yakında ama bozulacak o iş hayırlı değil demiş sonrasında çok fazla 7 harfi görüyorum 7 ile ilgili bir zamanda olacak demiş ama sonrasında çok mutlu olacak hepinizi sevindirecek biriyle beraber olacak gibi şeylerde demiş hatta kardeşimde önemsemiş 7 vakte kadar mı diye dalga geçmiş kadın kardeşimin inanmadığını görünce bu seferde erkek kardeşimiz hakkında cilt problemleri var onlar nazardan işte yakın çevrenizden birinin size çok nazarı değiyor demiş.Kardeşim hem beni üzmemek için hem de aslında çok böyle şeylere inanan bir yapımız olmadığı için bana bunları söylemedi fakat ne tesadüftür ki ben nişanı 07.07 de attım hatta saat belki de akşam üzeri 7 bile olabilir olaylar bu şekilde gelişince bana anlattı zaten sonradan o falcının çok ünlü biri olduğunuda duymuş ama hukuk bürosuna kendi problemleri için gelinve neden kendine yararı yok ki bana söyledikleri doğru olsun diye düşünmüş yiine de ben çok etkilendim daha önce hiç böyle bir şey başına gelen oldu mu çok merak ediyorum ?İstemsizce şimdi sürekli fal baktırmak istiyorum aslında hem günah hem de çoğu dolandırcı ama aklım hep kadının söylediklerinde