Falcı Melahat Edirne

misscherry

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
26
0
286
36
İstanbul
arkadaşlar Edirne'de Melahat hanım diye bir falcı varmış, internet üzerinden yaptığım araştırmalara göre de baya iyi biliyormuş. yaklaşık 1 saat i 20 tl falan dediler. İstanbulda villası olmasına rağmen, prensib icabı Edirnede bakıyormuş..

Giden ya da bilgisi olan var mı ?? :44:

Müthiş fal bakıyor. söyledikleri kesinlikle çıkıyor. yakınındaysan kesinlikle gitmelisin..:130:

tam nerede olduğunu bilmiyorum ki bilsem gitcem :) kıyık değil de çarşının ilerisinde arka sokaklarda diye duydum ama gittm baktım bulamadım :/

Müthiş fal bakıyor. söyledikleri kesinlikle çıkıyor. yakınındaysan kesinlikle gitmelisin..:130:

canım işim nedeniyle fazla foruma giremiyorum.Fırsat buldukça formu takip etmeye çalışıyorum.İncelerken yazını okudum.Rica etsem edirneli melahatın telefonunu alabilirmiyim.Edirneye gidiyorum.Ramazan olması nedeniyle bakıp bakmayacağını soracağım.Ona göre adresini alıp gideceğim.Verebilirsen sevinirim.

ya bennn yillarrrrrrrrrrrrr once telefonda baktirmistimmmm simdi okuyunca hatirladim o an icin olanlari biliyor ama sonrasini hatirlamiyorum hatirlamadigima gore yokkkkk demekkiiiiiiiiiiiii
yanliz hatirladigim baktirmak icin para yatirmiyosun telefonla direk aryorsun bakiyo sonrasinda biseyler soyluyoooo o zaman para yaniii isin hurdasi ordaaaaaaaa

edirnede çok iyi falcılar varmış ya benim arkadaşım baktırmış melahat diye birine ama bu kadın mı bilmiorum kıza baban wefat edecek demiş tarihini bile sölemiş we ne yazıkki gerçekleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…