- Konu Sahibi misscherry
-
benim yine fal krizim tuttu arkadaşlar fellik fellik birilerini arıyorum..melehat abla telden bakıyormu bilen varmıdır..Nosunu bilen varsa paylaşabilirmisinzMüthiş fal bakıyor. söyledikleri kesinlikle çıkıyor. yakınındaysan kesinlikle gitmelisin..:130:
Tüh ya.. o kadın diğer falcılar gibi değildi. En ilerisini bile tutturuyordu çevremden duyduğum kadarı ile. Heralde başka bir durumlar yaşadı ki bırakmak zorunda kaldı... kaçırdıkMelahat falı bırakmış, bir iki ay önce gittik, yoktu, komşuları da artık bakmadığını söyledi..
benim de edirneli bi arkadaşım var çingene o herkese sallar demiştievet edirnede kim var başka. melahat'e gidenler uydurdugunu soyluyorlar valla bilemiyorum arkadaşlara tutmamış
ölmemiş canım..ya forumlardan birinde ölmüş diye yazmışlar melahat için ama doğrumu bulanlar varmı ölmüşmü cidden :S
aa hadi ya bende ölmüş diye okudum bi yerlerdeö
ölmemiş canım..
canım ben edirneliyim gidemedim :))aa hadi ya bende ölmüş diye okudum bi yerlerde
ya bu abla telde bakmaz mı :d edirneye gitcem haftasonu ama oraya nasıl gitcem onu bilmiyorumyorumları okuduktan sonra da tırstım azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?