- Konu Sahibi misscherry
-
Arkadaslar merhaba,acaba bana melahatin numarasını mesaj olarak atabilir misin :)
Arkadaşlar falcı Melahat hanım a nasıl ulaşabiliriz? telefonu var mı acaba? yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba cemeksiz, Melahat hanıma ben de ulaşmaya çalışıyorum. Siz birşey bulabildiniz mi?
Müthiş fal bakıyor. söyledikleri kesinlikle çıkıyor. yakınındaysan kesinlikle gitmelisin..:130:
peki ne zaman gittin hala bakıyormu acaba yada evi oradamı dahakızlar numarayı bilmiyorum ama ben edirnedeyken gitmiştim zaten hangi taksiciye sölerseniz sizi evinin orda bırakıo yalnız kadın herşeyi tak tak sölüo agzıda biraz küfürlü bide herşeyi açıkça iyi kötü yüzünüze sölüo ona göre hazırlıklı ve yalnız gidin ama feciii ürkütücü gelmişti bana insana bakıo ve direk sölüo söle böle
NUMARASINI ALABİLİR MİYİMMüthiş fal bakıyor. söyledikleri kesinlikle çıkıyor. yakınındaysan kesinlikle gitmelisin..:130:
Bana acil lazim cok onemli numarasi var mi melehatinarkadaşlar Edirne'de Melahat hanım diye bir falcı varmış, internet üzerinden yaptığım araştırmalara göre de baya iyi biliyormuş. yaklaşık 1 saat i 20 tl falan dediler. İstanbulda villası olmasına rağmen, prensib icabı Edirnede bakıyormuş..
Giden ya da bilgisi olan var mı ?? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?