tabiki ben malda kimde olcak bide kaldım öyle dondum resmen adam dokundu enerji veriyorum diyor bide senin çakraların kapalı boş yere bekleme evlenmiyeceksin 3 yıl sonra evlen bence şimdi gez dolaş bilmem ne şaka gibi ya bide telini veriyor ararsın sorrarsın ne olacak falan diye söylüyor sinirim tepeme çıktı .
şifa niyetine ilaçlı su içirip uyutup tecavüz etse suç o şarlatanda olacak bide.hadi allahın verdiği aklı kullanamıyorsunuz dini inancınızda mı yok.allah ıslah etsin ne diyim
öyleya bide taksimde yani bir cafede öyle hacı hoca falan değil üfürükçü falan zaten korkarım gitmem onlara hadi bir fal baktıryım dedim canım sıkkındı moralimi daha beter bozduHiç Şaşırmadım..
İlk Defa da Duymadım..
Senin Gibi Kaç Tanesi Var Bir Bilsen
sizden küçükleride varmış bari onlara karşı görevinizi yerine getirin ve şikayet edin polise.ailem duymasın kızar derseniz polislerde sizi deşifre etmez bide merak ettim ne kadar para verdiniz
adam sana ne oldugunu belli etmis zaten ilk dokunmakla vursaydin cantayi kafasina ya haberlerde tvde o kadar cikiyor hicmi izlemiyorsun ya buyuk konusmak gibi olmasin ama bizim bu millet akillanmaz valla
kusura bakma ama arkadas hakli adam seni elleyince donup kalmissin birde hala oturup dinlemissin adami e su suyu ic kismertin acilir deseydide icerdin gibime geliyor
ya öyle cafe falcısı çok pram gitmedi de dedğim gibi liseli kızlar falan gidiyor hadi ben çektim kendmi korudum onlar anlamaz ki enerji veriyorum ayağına sapıklık yapıyor iğrenç adam
yok akıllanmaz bide falcıya gittim diye tecavüzemi uğrayacağım yazmış.halen daha hata olduğunu kabul etmiyor konu sahibi
yok akıllanmaz bide falcıya gittim diye tecavüzemi uğrayacağım yazmış.halen daha hata olduğunu kabul etmiyor konu sahibi
ya hayır sonra başladı faldan sonra dedi senin kısmetin kapalı falan eski erkek arkadaşın dönmeyecek bilmem ne dedi öyle bariz bir şekilde birşey yapamadı tabi de yinede ben tiksindim tabi
oyle gorunuyor...bu devirde kimseye guven olmazki birde boyle ufurukcuymus yani kahve falida degil adam direk kendini ne mal oldugunu gostermis zaten dokununca ses etmemis sonradan aglamis...
hayır canım falcıya gitmek dinen sana göre günah olabilir ben burda tacizi anlatıyorum sen başka yerden alıyorsun ya pes sana yani mini etkek giydik diyede dimi tacize uğrayalım bu memlekette haklılar yani mini giymeseydin derdin o zamanda nasıl bir mantık bu ya allah seni ıslah etsin bence asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?