Ben de konu sahibine neden bu kadar yüklenildiğini anlamadım.Sonuçta ülkemizde fal baktırmak gerçekten çok yaygın bişey.Benim inancıma uymuyor diye yargılamam asla.Taksimdeki kafelerde bu tarz dolapların döndüğünü bilmiyor olabilir,bu mu suçu yani?
istanbul'u bilemem de bizim orada var.liseli kızların erkek arkadaşlarıyla iş pişirmek için gittiği cafeler var. hem iyi bir yer olsa böyle bişeyin olmasına patron izin vermez dimi?eminim her giden kıza yapıyordur bu tarz şeyler.taksimde taciz olaylarının çokluğunu duyuyoruz.cafenin önünde first class yazmaz ama bunun ayrımını biz yapmalıyız kafamızda...her ortama girilmez bence.pislik yuvaları çok içinde.Allah aşkına gittiğiniz cafeyi savunmayın şimdi...
Ben de konu sahibine neden bu kadar yüklenildiğini anlamadım.Sonuçta ülkemizde fal baktırmak gerçekten çok yaygın bişey.Benim inancıma uymuyor diye yargılamam asla.Taksimdeki kafelerde bu tarz dolapların döndüğünü bilmiyor olabilir,bu mu suçu yani?
arkadaşa suçlusun diyen yok.sadece bir daha gittiği yerlere dikkat ederse birşey olmaz dedim.giderse de kendi bileceği iş.ortalığı karıştırmanın alemi yok....
kendini biliyor demek canım suçlayan yok diyor bide beni suçlu çıkardı elit bir cafeye gitmemişim iğrenç şeylerin yapıldığı yerlere gitmişim ondan taciz yemek müstahhak .farkındaysanız yorumumda sizden ya da bi başkasından alıntı yapmadım.üstünüze alındığınıza göre arkadaşı suçladığınızı düşünüyorsunuz demek ki
farkındaysanız yorumumda sizden ya da bi başkasından alıntı yapmadım.üstünüze alındığınıza göre arkadaşı suçladığınızı düşünüyorsunuz demek ki
dur ben de sana enerjimi yollıycam deyip geçirseydin ayakkabının topuğunu,iki kaşının ortasına[/QUOTE
üff evet yapamadım ama çok isterdim tabi.
konu sahibin üstüne bu kadar gitmenin ne anlamı var
gittiğimiz bir çok cafenin bile kapısında tarot baklır fal bakılır yazıları var
kahvesini içmiş fal baktırmak istemiştir
ya da kararlaştırıp gitmiştir
böyle bir davranışı hak ediyor mu
sanki tüm suç kadında gibi yaklaşımlar neden
kim neyin hıncını alıyor anlayamadım.
hayatta attığımız her adımlar zaten mükemmel olsaydı
ne paylaşımımız ne de kendimize ders çıkaracağımız yaşanmışlıklarımız olurdu.
yanlış tacizi doğura bilir ama asla haklı kılmaz
hayır sokakta laf yersin makyaj yapmasaydın derler ,böyle bir olay yaşarsın sende suç ne işin var bilmedğin yerlerde derler yani hep suç kadında zaten bizim zihniyetmiz değişmedikçe bu tacizciler artarak çoğalacak bundan korkuyorum ben toplum hep kadını yargılıyor zaten .
konuyu saptirmaya gerek yok simdi konu sokakta yediginiz laf degilki ayrica haklisin bu zihniyet degismedikce insanlar akillanmayip boyle falcilara akin ettikce tacizciler elbetteki cogalir merak etme sen
konuyu saptirmaya gerek yok simdi konu sokakta yediginiz laf degilki ayrica haklisin bu zihniyet degismedikce insanlar akillanmayip boyle falcilara akin ettikce tacizciler elbetteki cogalir merak etme sen
konuyu saptıran sizsiniz arkadaşım fal baktırmaya gittim diye sanki bana müstahhakmış gibi yazıyorsunuz bu ne hırs bu ne öfke yani ben faclıya gitmenin doğru olduğunu savunmuyorum zaten bir daha allah korusun yani sadece bu tarz çıkarcı adamların olduğuna dikkat çekmek istedim ve rahatsız olduğum bir durumu dile getirdim ne var bunda yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?