Falcıda uğradığım taciz

arkadaşa suçlusun diyen yok.sadece bir daha gittiği yerlere dikkat ederse birşey olmaz dedim.giderse de kendi bileceği iş.ortalığı karıştırmanın alemi yok....

üff ne alaka neden orayı savunayım beyoağlunun ortasında bir yer yani öle şeylerin yapıldığı yerlerden değil öyle bir yere girmem zaten ben lisedeykende barbilerimle oynuyordum daha .

canımcım sağol yani bende anlamadım boşver yüklensinler işte zaten sokaktada taciz yiyen kadını da suçluyor bu millet o yüzden birşey demiyorum herkesin kendi vicdanıyla hesaplaşması gerekiyor bence önce.

arkadaşa suçlusun diyen yok.sadece bir daha gittiği yerlere dikkat ederse birşey olmaz dedim.giderse de kendi bileceği iş.ortalığı karıştırmanın alemi yok....

farkındaysanız yorumumda sizden ya da bi başkasından alıntı yapmadım.üstünüze alındığınıza göre arkadaşı suçladığınızı düşünüyorsunuz demek ki

farkındaysanız yorumumda sizden ya da bi başkasından alıntı yapmadım.üstünüze alındığınıza göre arkadaşı suçladığınızı düşünüyorsunuz demek ki
kendini biliyor demek canım suçlayan yok diyor bide beni suçlu çıkardı elit bir cafeye gitmemişim iğrenç şeylerin yapıldığı yerlere gitmişim ondan taciz yemek müstahhak .

alıntıladım çünkü cafe konusunu ben söylemiştim. tekrar alıntılıyorum üstüne basarak söylüyorum SUÇ falan yok ortada.sadece dediğim o tarz cafelerin olduğu.neden anlamıyorsunuz?cafe mi işletiyorsunuz siz yoksa!!!

dur ben de sana enerjimi yollıycam deyip geçirseydin ayakkabının topuğunu,iki kaşının ortasına

kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş.yazdığımdan bunu çıkardıysanız yapacağım bişey yok.neyse size iyi paylaşımlar...benim işim var...

Son düzenleme:
konu sahibin üstüne bu kadar gitmenin ne anlamı var
gittiğimiz bir çok cafenin bile kapısında tarot baklır fal bakılır yazıları var

kahvesini içmiş fal baktırmak istemiştir
ya da kararlaştırıp gitmiştir

böyle bir davranışı hak ediyor mu
sanki tüm suç kadında gibi yaklaşımlar neden
kim neyin hıncını alıyor anlayamadım.

hayatta attığımız her adımlar zaten mükemmel olsaydı
ne paylaşımımız ne de kendimize ders çıkaracağımız yaşanmışlıklarımız olurdu.

yanlış tacizi doğura bilir ama asla haklı kılmaz

hayır sokakta laf yersin makyaj yapmasaydın derler ,böyle bir olay yaşarsın sende suç ne işin var bilmedğin yerlerde derler yani hep suç kadında zaten bizim zihniyetmiz değişmedikçe bu tacizciler artarak çoğalacak bundan korkuyorum ben toplum hep kadını yargılıyor zaten .

konuyu saptirmaya gerek yok simdi konu sokakta yediginiz laf degilki ayrica haklisin bu zihniyet degismedikce insanlar akillanmayip boyle falcilara akin ettikce tacizciler elbetteki cogalir merak etme sen

eleştiri ile yargılama arasında ki ince gibi görünen büyük farkı ne sıklıkla ihlal ediyoruz

olaya ilk bakışta yapılan harekete değil
olayın oluşmasını sağlayan harekete odaklanıyoruz

sonra da kadın hakları,kadın eşitliği diyip geziyoruz ama ilk başta yine kadın kadını eziyor
yargılıyor.

konuyu saptirmaya gerek yok simdi konu sokakta yediginiz laf degilki ayrica haklisin bu zihniyet degismedikce insanlar akillanmayip boyle falcilara akin ettikce tacizciler elbetteki cogalir merak etme sen

konuyu saptıran sizsiniz arkadaşım fal baktırmaya gittim diye sanki bana müstahhakmış gibi yazıyorsunuz bu ne hırs bu ne öfke yani ben faclıya gitmenin doğru olduğunu savunmuyorum zaten bir daha allah korusun yani sadece bu tarz çıkarcı adamların olduğuna dikkat çekmek istedim ve rahatsız olduğum bir durumu dile getirdim ne var bunda yani.

sözün özü.daha ne denir ki! arkadaş derdini unuttu burada fikir verenlerle uğraşıyor. sanki biz oh iy olmuş demişiz gibi.sadece biraz uyanık olun dedik.nerelere vardırdılar....

taciz sadece falcılarda mı yaşanıyor
kadına tacizin bir sınırı yok
bunun şeklini ya da ortamını haklı çıkarak hiç bir kelime yok
gitmeseydin diye bir şey de yok

tacizin şekli mi ,ortamı mı ,yoksa eylemi mi önemli olan

arkadasim sen yazdigin konuyu okusana bi orda yaziyormu ben yasadim siz yasamayin diye yasadigin olayi yazmissin bizde seni uyariyoruz yani seni hakli bulmadik die bizmi suclu olduk simdi haksizsin kardesim adam enerji dediginde cantayi kafasina gecirmen lazimdi bide diyorsun bu millet oldukca die evet bu millet boyle akillanmadikca tacizcide cogalir ufurukcude cogalir...hicmi tv izlemiyorsun kahve falina gitmissin anlattigina bakarsan olay kahve falindan farkli boyutta nerde gorulmu kahve falinda enerji verildigi telefon numarasi verildigi adama birsey yapamamissin gelip hiincini bizden alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…