Falcıda uğradığım taciz

ne igneliyecem kardesim banane...adamin ufurukcu oldugu enerji vermesinden belli ayrica hic erkek falciylada karsilasmadim buyuk konusmak gibi olmasin ama karsilassamda guvenmem...
kimsenin hergun basina gelmiyor zaten ne yazdiysan onu soyledimde bir kismini yanlis okumusum dokunmaya calisinca geri cekilmissin pardon ne bilem oyle tacize ugradim falan deyince bende birsey yapti sandimdi nese bundan sonra ders olur gitmezsin bidaha verilmis sadakan varmis...

benim anlamadığım konu şu
falla bioenerjiyle ne alakası var

üçkağıtçıymış adam :)

adam çakralarınızı açmak istemiş.neden bozuldunuz ki

öyle yerlere yalnız gidilmez

hemen herkes sıradan bir fal cafede eğlencesine fal baktırabilir.. konu sahibi arkadaşa neden bu kadar yüklenildiğini anlayabilmiş değilim gerçekten..

kadınlar tarafından içilen türk kahvelerinin yüzde 80'inin fal bakma amaçlı içildiği bir memleket için, ne ağır ithamlar bunlar?

konu sahibi, siz de yasal işlem başlatmak istiyorsanız, suç duyurusunda bulunun.. istemiyorsanız da, unutmaya çalışın..

e tabi falcılara gidenler belli.genelde cahil kesim olduğundan enerji ayağına elleyip dokunsam anlamazlar nasıl olsa diye oraya tezgah açmış pis sapık.biraz uyanık olalım ya.falcılarda ne işiniz var?yine ucuz atlatmışsın.kahvene ilaç atıp daha başka şeylerd e olabilirdi.cafelere de güven yok.bazı cafelerde ne pislikler dönüyormuş...

biri benim çakralarımı açmaya çalışsın bende onun üçüncü gözünü açardım, baltayla

Son düzenleme:
vücudumuzda ki enerjinin merkezidir canım.adam dokunarak açacakmış ya ondan dedim

çakra başka türlü açılıyo ama falcı amca farklı bi uygulama yapıyormuş

aydinlattigin icin tesekkur ederim nasil olurda kacirmisim ben bu cakrayi
neyse falci emminin isine karismayalim

fal baktırın herkes baktırsın falan demiyorum zaten bir baktırayım dedim eğlencesine kahve içtim bir cafede işim vardı görüşmem bir sürem vardı hadi dedim bir baktırayım şurda hemde kahvemi içerim zaman geçsin diyede beni inançsızlıkla suçladılar iyimi:)neyse herkesin bakış açısı da, erkek falcılar var ayrıca bol miktarda hiç görmedim demişte bir arkadaş .

konu sahibi konusunu cafede baktırdım diye açmamış.konusunu okuyunca gözümün önünde sakal bırakmış ağzının suyu akan bir insan belirdi.inanın artık tv lerde kadın cinayeti tecavüzü duymaK ÇOK YIPRATTI BENİ BELKİDE BUNDANDIR TEPKİ.CAFEDE BAKTIRIYORSA EĞLENCESİNE OLABİLİR AMA EVE GİDİLMESİN

kimse sizin tercihlerinize karisamaz ister bakti ister baktirma gunahi senin boynuna arkadas uyarmak istemis o kadar...
erkek falciya rastlamayanda benim zaten bir kere meraktan gittim baktirdim falciya onunda birsey bildigi yoktu salladi iste neyse birde burdan bir arkadasa baktirdim o kadar...

yok eve falan gitmem zaten böyle bir cafede bu tarz bir yaklaşımda bulunması bilmiyorum ya insanlar zıvanadan çıkmış sapık adam.

seninle ayni fikirdeydim su tvlerde cikan ufurukculer yokmu recep ivedigin filminde falanda vardi benimde aklima oyle bir geldi yani

iyi de 8.sınıf cafelerde ne işi var arkadaşın.elit bir cafede böyle seviyesizliklerin olacağını hiç sanmam.oranın patronu yokmu?öyle her bilmediğiniz cafeye girermisiniz siz?benim de bildiğim o tür cafeler var yanından bile geçmem...

8.sınıf mı ? taksimde cafelerden biri işte hepsi aynı diğerleri first class mı oluyor aynı şekilde cafeler işte.

8.sınıf mı ? taksimde cafelerden biri işte hepsi aynı diğerleri first class mı oluyor aynı şekilde cafeler işte.

istanbul'u bilemem de bizim orada var.liseli kızların erkek arkadaşlarıyla iş pişirmek için gittiği cafeler var. hem iyi bir yer olsa böyle bişeyin olmasına patron izin vermez dimi?eminim her giden kıza yapıyordur bu tarz şeyler.taksimde taciz olaylarının çokluğunu duyuyoruz.cafenin önünde first class yazmaz ama bunun ayrımını biz yapmalıyız kafamızda...her ortama girilmez bence.pislik yuvaları çok içinde.Allah aşkına gittiğiniz cafeyi savunmayın şimdi...

Ben de konu sahibine neden bu kadar yüklenildiğini anlamadım.Sonuçta ülkemizde fal baktırmak gerçekten çok yaygın bişey.Benim inancıma uymuyor diye yargılamam asla.Taksimdeki kafelerde bu tarz dolapların döndüğünü bilmiyor olabilir,bu mu suçu yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…