- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Evet gözlük kulanarak biri var.İki kişi görüyorum oturmuş öyle bi muhabbet içindeler ki anlatamam sanki seni konuşuyorlar sağdakini pek gözüm tutmadı gözü çok kötü bakmış yakınlarında kalın camlı gözlük kullanan varmı sürahi ninegibi en alttaki falı yorumladım
Off duzelttim , mila elime carpmisti yazarkenhooayydaaa bu nasil typo milana hanim jdmdhkddhsnsh
Cinsiyetini pek belli etmemişler ama soldakinin de burnu uzunEvet gözlük kulanarak biri var.
Başka ne gordunuz o hakkımda kötü konuşanlar? Biri erkek biri kız dimi?
Peki ya bunun için bdv’de konu açmak? Ona ne denir bilemedim şimdi.Bu fallardan medet ummak ne büyük sığlık
Yanlız değilsin bende aynını görüyorumşu tabaktaki şeyi bitek benmi görüyorum
3 kadın 1 erkek var sankiO plan yapan kişi kadın mı?
3 kadın 1 erkek var sanki
Yanlız değilsin bende aynını görüyorum
Ne gordunuz kihayvan gibj şiy yapiyonuz ya
daha nasil anlatayim bilmiyorum kiNe gordunuz ki
Ben aksine diz çöken erken gördüm.daha nasil anlatayim bilmiyorum ki
Sizi bekleyen yolunuzu gözleyen uzun saçlı bi kadın var yüzü görünüyor ve bembeyaz çımış iyi niyetli biri olduğu belli.
Hayatınızda bi süre oldukça zorluklar çekeceksiniz belliki dertler dağ gibi birikmiş ama sonunda bi aydınlık görünüyor.
Son olarak 2 başlı bir şey görünüyor ikiyüzlü kötülüğünüzü düşünen 2 kişi var ve bunlar birleşmişler sizin için benden bu kadar.
khaleesi senmisin yakma bacım sağı solu dracarys diye diyeKaos görüyorum canavarlar yilanlar :/ birde h harfi görüyorum. Dikkat et ona :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?