Falımda eşimin beni aldatacağı çıktı. Çok tuhaf hissediyorum

Sacmalik..Fal isinden bu yuzden nefret ediyorum, asiri irite edici..inanmayin boyle safsatalara, gelecegi bilmesi benim masallar ulkesinde prenses olmamla es deger bence.. o kadar sacma..

Çocuğa kendi ellerinle kötülük yaptırmışsın derken ne demek istediniz anlamadım

Bu yorum beni ürküttü?

Şöyle yazacaktım bende. Bazı insanlar bu tarz şeylerle çok uğraştığı için ( hani yasak konulardan) , söyledikleri gerçekleşirmiş (evrene mesaj yollamanın eski ifadesi belkide ) . Yoksa geleceği nerden bilecek,
kelam yerini bulur derler , bu kadına fal baktırıp huzurunuzu bozmayın bence

Inanma gerçekten böyle şeylere bakan da baktıran da günaha giriyor o kim ki geleceği bilecek sen dua et huzurunu bozma böyle Şeyler için

İster istemez oturuyor insanın içine.. Şimdi diyorum keşke baktırmasaydım hiç girmeseydi içime şüphe.
O zaman size soyle soyleyeyim benim fal icin harcadigim para ile ev alinirdi.simdi iste arada bir falim gelir.o soylenenler ciksaydi oooo ben simdi 10 cocuklu 7 kocali biseydim.
2 3 gune de o etki gecer gider icinizden
Cok takilmamaya calisin

Siz korktukca eşinizi sikacaksiniz, bogacaksiniz adamı, kendi ellerinize yollayacaksiniz eski sevgiliye. Sonra da falcı herşeyi gördü olacak. Falcinin bildi dediği şeyler o kadar sıradan şeyler ki. Lütfen inanmayın. Siz evinizde huzurlu olun, eşinizden sizde huzur bulsun ve dua edin hiçbir sey olmaz. Kimse geleceği göremez.

Fala bakan ve baktıran insanların başına hayırsız uğursuz işler geldiğini çevremden çok kere duydum. Artık kötüyü çağırmaktan mı dini sebeplerden mi, evrenden mi bilemem.

En basiti bakın durduk yere kuruntu yapmışsınız. Hayatı paylaştığınız, sonsuz güvendiğiniz insanla ilgili içinize kurt düşürmüş. Bu bile yeter.

Kendisine kahvemin fotoğrafını atsam da bana da süper loto sonuçlarını iletse olur mu falcı ablamız??

İnanmayın lütfen böyle şeylere.
Eşiniz de öyle yaparsa boşarsınız.
Bence şimdi bu duyduklarınızla kendinizi kuruyorsunuz.

Ayrica fal isinden lutfen uzak durun.. kac evlilik yikildi boyle. Hic unutmam on yaslarimda annem kendine fal baktirirken falci kadin bana baktigi an duran bisikletten dustum, yuzum paramparca oldu dayilarim bile agladi o derece yuzum taninmiyordu. Yuzume bakamiyorlardi..Ki o mesafeden dusup yuzum nasil parcalandi hala anlamiyorum. Annem ne zaman fal baktirsa o an istinasiz basima bir bela geldi.. ya kolum kirildi ya dustum..sonra annem tovbe etti zaten. Neden bilmiyorum ama bir ugursuzluk olduguna inaniyorum su fal isinde. Belki hepsi tesaduftu ama nefret ediyorum faldan.. Hala tuylerim urperir.. Sakin inanmayin gelecegi bilmesine zaten imkan yok sallamis.. siz de bunu dusunup kotuyu cagirmayin enerjinizle..

Karşı komşumun annesi :)

Karşı komşunuzun annesini hiç eve davet ettiniz mi? Evinizi biliyordur ondan bu kadar detaylı sallıyordur. Davet etmediyseniz bile karşı komşunuz sizden, evinizden falan bahsediyordur emin olun. Takmayın kafaya. Böyle insanlar fesat bence. Fal baktırmak esprisine olur, güzel şeyler duymak, umudunu arttırmak için baktırırsan baktırırsın. Böyle kötü şeyler söyleyen insanlar bana bilerek fesatlığına söylüyor gibime geliyor. Hele ki tanıyorsa. Karşı komşunuz bile söyletiyor olabilir yani dikkat edin.

Inşallah kocana bu kadının söylediklerini söylememişsindir eşeğin kulağına karpuz kabuğu sokma...
Geleceği hiç kimse göremez Allahtan başka inanma bu tür şeylere...

Evime geldi belki bunu tahmin etmiştir ama bilmesine olanak olmayan şeyleri de bildiği olmuştu.. Mesela bir erkek çocığu dört duvar arasında kalmış yatıyor dedi 5 dk sonra kardeşim aradı abla hastanede yatıyorum çok sıkılıyorum demişti. Ben şok olmuştum tabi. Belki de haklısınızdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…