Falımda eşimin beni aldatacağı çıktı. Çok tuhaf hissediyorum

onlardan yardım alıyor belki. birdaha o eve gitmeyin.

Fala bakayım bende üç vakte kadar bu konuu kapanır konu sahibi banlanabilir önlemini almazsa hem:)

ohoo karsı komsunun annesıymıs falcı

kesın esını bı kadınla gordu komsu
nasıl soyleyeyım komsuma dedı dusundu dusundu annesı ordan fal ayagına sana cıtlattı

senın evının ıcını bılıyor kadın falda bunu soylemekten kolayı ne var

E bu her şeye yorulabilir ki, dört duvar arasında yatıyor eee yani bir odada. Herkes bir odada oturmuş sıkılıyor olabilir, kardeşiniz hastaneden aramasa belki eşiniz arayacaktı işyerinde odamdayım napıyorsun diye. Herkese uyarlanabilecek genel şeyler, şansınıza o anda olmuş etkilenmişsiniz. Buradaki fal bölümüne bir bakın kaç kişiye baktırdığı fallarda geleceği çıkmış? Neredeyse hiçbirine, en fazla birkaç yakın olay bilinmiş o kadar. Ki o falcılara sonradan gidildiğinde bile ya tutarsız konuşmuşlar ya da bilememişler. Cidden geleceği kimse bilemiyor, atarsa tutuyor işte yarı yarıya şans.

İcim urperdi sonlara doğru okurken hayir oldu deyn fala takmayı kafanizi

Ben hiç beceremem fal bakmayı. Her fincanda uzun uzun damlalar çıktığı için yol görür seyahat derim. Karışık karışık şekiller görüp yorumlamaya üşendiğimde de düğün gibi kalabalık bir ortama gireceksiniz derim. Bir keresinde annemin uzaktan gelen bir arkadaşına fal bakıyordum, yine fix laflarımı söyledim, ertesi gün kadına davetiye gelmiş şehirdışıbda bir düğüne katılması için. Neyse bu tesadüf eseri Kadın fal konusunda yetenekli olduğuma inandı, şehrine döndü bana fincan fotoları yolluyor, yetmiyor eşine dostuna reklamımı yapıyor onların da fallarını bana yolluyor. Taa ülkenin öbür ucunda falcu diye namım yürüdü.

İçgörüme böyle inanan birilerini bulunca bende gaza geldim tabi, her bulduğum fincanı ciddi ciddi yorumluyorum, kendimce milletin hayatıyla ilgili yorumda bulunuyorum filan. Zamanla sadece sıradan bir tesadüf sonucu geleceği görebildiğimin iddia edildiğini kabullendim. Fincanlara bakıp iddialı yorumlar yapmayı bıraktım. Bence komşu teyze de birkaç tesadüf sonucu namı yürüyenlerden.

Şu falcı nerde

Rüyasında aldatıldığını görüp kocasına çatanı biliyorum. Fal da değişik bişey olmuş. Tanımlayamıyorum.

Fala inanma falsız da kalma demişler. Önemsemeyin falda çıkanları eğlencelik gözüyle bakın. Enerjinizi negatif yapmış resmen

Keşke konu açmadan önce zahmet edip kuralları okusaydınız yasak olduğunu görseydiniz.
Fala inanan insanin aklindan suphe duyarim ben..

Bir dönem bende çok fal baktırırdım. Allah affetsin para verip bile baktırırdım.
İnanmadığımı söylerdim ama böyle hoşuma giderdi terapi gibi gelirdi.
Taa kiii o inanmadığım falların beni yönlendirdiğini ve çaktırmadanda olsa psikolojimi bozduğunu fark edene kadar..
Tövbe ettim ve bir daha asla aklımdan bile geçirmedim yaklaşık 3 yıldır hiç baktırmıyorum.
Aynı şeyi sizede tavsiye ederim. Kesinlikle tövbe edin. Gelecekten kimse haber veremez. Ne güzel haberlere inanıp sevinin ne de kötü haberlere inanıp kahrolun. Tek çözüm uzak durmak. O kadının dediklerinide unutun.

Bu saatte okumasaydım keşke ciddi ciddi tırstım. O kadınla görüşmezdim ben olsam aman aman.. bir de çocuğun var yani.... hakikaten ne cesaret ne sorumsuzluk ve ne cahillik.. kusura bakma.

Bence olay şöyle olacak: siz bu konuyu kafanıza çok takacaksınız, eşinizi darlayacaksınız, psikolojiniz bozulacak, eşinizden boşanmak isteyeceksiniz ya da o sizden boşanacak (burayı tam kestiremiyorum), o açtığı ev de nafaka parasıyla taşınacağınız ev olacak. Bu arada eski takık olan kişi olacaksınız çünkü ne yaptım ben diye barışmak isteyeceksiniz. Oha kadın resmen bir medyum... Yapmayın yahu kaç yaşında kadınsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…