- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
- Konu Sahibi schmetterling89
canım musait olduğunda bana tekrar bakarmısın iskambil
acelesi yok istediğin zaman...
ben:kumral
sevgilim:beyaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım musait olduğunda bana tekrar bakarmısın iskambilacelesi yok istediğin zaman...
Eki Görüntüle 517291 Eki Görüntüle 517292 Eki Görüntüle 517293 Eki Görüntüle 517295 Eki Görüntüle 517297 Eki Görüntüle 517298
kizlar sevgilimin falini yorumlarmisiniz lütfen![]()
demek sevgilinin aklından geçenleri merak ediyorsun. :)))
burda etek giymiş bir kız var. bir erkekle konuşuyor. bence o kız sensin. sen baya baskın çıkmışsın. seni esmer olarak gördüm. doğru mu ? sen olan karşı üstün geliyorsun. adamın aklını dumanlandırmışsın. :) meşale görüyorum. elinde tutuyor. sevgilin başarılı birisi. güzel bir haber geliyor. haberin üzerinde 3 kişi var. karşılıklı konuşuyorlar. sevgilinin aklının bazı kısımları çok karışık. burda uzun boylu ve kısa boylu 2 kişi var. uzun boylu olan kısa boylu olan laf söylüyor. 2 dileği var. ikiside olacak. dileklerinin biraz zamanı var.
schmetterling89 bana iskambil falı açar mısın ? ben kumral, o açık kumral.![]()
Eki Görüntüle 517291 Eki Görüntüle 517292 Eki Görüntüle 517293 Eki Görüntüle 517295 Eki Görüntüle 517297 Eki Görüntüle 517298
kizlar sevgilimin falini yorumlarmisiniz lütfen![]()
canım bu kişinin kalbi dolu... kalpten çok seviyor birini...teni koyu renkli biri...kafa kafaya verip çok şeyler konuşuyorsunuz....bir sürüde tel görüşmeleri var....geleceqe dair düşünceleri var bu kişinin ama daha zaman var... sevginiz karşılıklı çıkmış canım güçlü bir sevgi var aranızda...maddi açıdan biraz sıkıntı çıkmış ama sonrası açık...
senin falında şöyle cnm...
yanında olsada özlediqin sevdiqin biri var....yanındayken bile özlüyorsun...onu çok düşünüyorsun...evlilik var aklında beyaz gelinlik düşüncesi çıkmış...zaman var cnm biraz bekliceksin...için hep sıkıntılı ne olucak nasıl olucak diye evham yapıyorsun... sıkıntılarını kenara atıcaksın cnm...seninde önün açık sorunların çözüme ulaşıyor..
canım bnm falıma hemen bakabilirmisin...tek bişey öqrenmek istiyorum bebek düşünüyorum olucakmı? olucaksa ne zaman hamilelik görünüyor.. ten rengin buqday eşim kumral..
canim maddi sikinti cekiyorsan sana bir teklif gelecek
canim falin cok karisik cikti :/
sana o teklif esmer bir adamdan gelcek kumral bir erkekle tanisacaksin hatta onun yaninda sana evlilik karti cikti ama zamani var daha aile olmaya yönelik bir görüsmeniz olacak ama dedigim gibi zamani var
baktirdigin kisinin kalbinde esmer bir kadin var ona bir teklifi var :/
canim cok karisik cikti falin yine iki gün sonra tekrar acariz
kizlar kahvemi yorumlarmisiniz
kahvemi yorumlayana iskambil iliski fali acacagim
kizlar burayi ara sira güncelleyecegim
ve isteyenlere iskambil acabilirim zamanim oldukca ama falimi yorumlayanlara öncelik taniyorum
merhaba canım , falında pek bişiy çıkmamış sanırım gerci anlamam ama çözmek istedim sadece :d
şunu söyliyim sadece hanende huzurlusun mutlusun, 2 dileğin var bunların yolu açık gözüküyor.
bende isitiyorum iskambil bakar mısın ?![]()
ten renklerinizi yaz acayim canim
Tatlım sağol
illa aşkmı olmalı bakman için .kız arkadaş olmazmı?
neyse ben her iksinide yazayımseni bulmuşken
aşk - o esmer ben açık ten.
arkadaş- o açık ten ben açıkten![]()
canim sadece ask fali bakabiliyorum
canim size mesafe görüyor ve ardindan evlilik. canim kalpleirniz bedenleriniz bir cikti ve onun kalbinden evlilik teklifi geciyor :)
baska bisey gözükmüyor canim sadece bunlar cikti
canım çok mersi zaten evli insanlarız biz heheh
ahahahatamam iste bak evliligin cikti
![]()
evet ahhahah bildin bildin işte evli çift gördün hehhe![]()