falimi yorumlayana iskambil aciyorum

canım içini çok karartmşsn. Sıkıntıların bir köşeye toplanmış. Bir erkekle görüşmen olacak. Olumlu bir görüşmeye benziyor. Onunla bir yola çıkıyorsun. Önün açık. Küçük küçük balıkların var. Parasal kısmetin var. Eline ufakta olsa para geçecek. El ele 2 kişi görüyorum. KüÇÜK kuşların var. Uzaktan haber gelecek. Masa bir bir tane de devletle ilgili birşey olabilir. Bunları gördüm canım. Herşey gönlünce olsun. Benim için de iskambil açar mısın. Ben kumralım o benden biraz açık.

kusura bakma canim cok yogungum anca aciyorum falini
rüya yorumun icin tesekkürler :)
canim ailevi sorunlarin varsa zamanla gececek
sevdigin kendi yolunda kalbide kendisiyle
seninde yanida iki bayan var biri esmer biri sarisin onlardan zarar gelebilir canim dikkatli ol sevdigin kisilerden sanirim

canım banada iskambil açarmısın
ben:kumral
o:beyaz
ben sana deste katina bakıcam simdi :)

$IMG_0371.webp $IMG_0372.webp $IMG_0373.webp $IMG_0374.webp

yorumlarsaniz cok sevinirim kizlar :)

kusura bakma canim cok yogungum anca aciyorum falini
rüya yorumun icin tesekkürler :)
canim ailevi sorunlarin varsa zamanla gececek
sevdigin kendi yolunda kalbide kendisiyle
seninde yanida iki bayan var biri esmer biri sarisin onlardan zarar gelebilir canim dikkatli ol sevdigin kisilerden sanirim

sarışın tanıdığım hiç yok. Ilginç. Canım sana zahmet olmazsa tekrar açar misin. Ben kumral o biraz açık benden.

canım sen çok gezenti birisin sanırım 11 tane yolun çıkmış gidiş dönüşte olabilir :) bir tane kız var burda düz uzun saçlı esmer biri bu kız iyi biri değil yarasa cıkmıs üstünde yani birilerinin kanını emen biri bu kız içinde m harfi var özellikle.bir kedi gördüm nankör bi insan seninle ilgili planlar yapıyo dikkatli ol derim.bir erkek çıkmış burda seni çok sevdiği belli sana elinde bi kutuyla yaklaşıyo 3 sayısı cıkmıs 3 gün yada ayın 3ü yada 13ü de olabilir 3 ay demek istemiyorum o kadar uzun bi zaman değil çünkü .üstünde nazar var ama bu nazar senin çok istediğin bişey olmasını engelliyo gibi çıkmış.yani kocaman balıgın yanında kocaman göz çıkmış istediğin bişey olucak ama biraz sıkıntılı zor olucak gibi bişey bu sonuc olumlu ama çünkü yanında kuş çıkmış.falında yaslı bir kadın var seninle konusuyor seni bi konuda uyarıyor işaret parmagıyla bak dermiş gibi uyarıyor bence o kadının sözünü dinle kadının kafasının üstünde küçük bi bebek var yani iyilik düşünüyo sana demek bu.bu kadar benden :) bende sevgilimle ayrıldık tekrar barıscakmıyız diye bir fal istiyorum senden. ben sarısın beyaz tenli kahve gözlüyüm sevgilim yeşil gözlü kumral tenli biri kumral saçlı :)

Bir sürü yol çıkmış, kafan karışık sanırım. Kararlar alıyosun, sonra değiştirip başka karar düşünüyosun falan. Zihnini epey zorlamış gibisin :) bi erkeğin gücünü yogun olarak hissedeceksin olumlu yönde. bunun sayesinde kendini güvende hissedeceksin, için rahatlayacak. birilerinden destek almış gibisin, ya da alabilirsin. Karşılıklı bişey konuşacaksın biriyle, dertleşebilirsin, yükünü atacaksın konuşma sonunda, rahatlamış hissedeceksin kendini. tabağında balık gördüm, kısmetli bi dönemdesin. bu kısmeti biriyle paylaşıyosun yani olumlu enerjinden nasibini alan biri var. kötü bişey hissetmedim falında, sadece biraz sıkıntı etmişsin bişeyleri gibi.

canım ben de fal istiyorum,
ben esmerim; koyu renk saçlarım ve gözlerim. tenim kara değil, beyaz gibi.
o; koyu kumral, gözleri yeşil.
-teşekkürler şimdiden :)

Abla birsuru yol gördüm ama yolculuk anlamında yorumlamadim ben.Bir konu hakkında birsuru yol denemissin,önünde cok secenek varmis,aklın karismis,farklı farklı dusuncelere kapilmissin .Hala da karisik bir durumdasin.Karamsarlik bürümüş yine etrafını,için sıkılmış falan ama atacaksınız biraz sabret.Seni mutluluğa getirecek tek bir yol var.Ve sen o yollardan birini secmissin ve de bu doğru olan yol senin için .Geride bıraktığıngeçmişte bırakmak istediğin olaylar olmuş.Bir kişiyi de geçmişte birakmak istemissin ama olmamış pek.
Bu kisiden çok sevinecegin bir haber bir teklif alacaksın.Ben.bunu fallarinda surekli görüyorum abla.Ya ama hala sinsi sinsi sizi izleyen kumral bir bayan var.Dikkatli olun derim.
Bütün sıkıntıyı atacaginizi gördüm tabakta,buyuuk bir balık girmis haneye verdi tüm yuklerden kurtulacaksiniz :)

Abla bana iskambil bakar misin,ikimiz de beyaz tenliyiz benim saçlarım kahverengi onun saclari sarıya dönük

canım sen çok gezenti birisin sanırım 11 tane yolun çıkmış gidiş dönüşte olabilir :) bir tane kız var burda düz uzun saçlı esmer biri bu kız iyi biri değil yarasa cıkmıs üstünde yani birilerinin kanını emen biri bu kız içinde m harfi var özellikle.bir kedi gördüm nankör bi insan seninle ilgili planlar yapıyo dikkatli ol derim.bir erkek çıkmış burda seni çok sevdiği belli sana elinde bi kutuyla yaklaşıyo 3 sayısı cıkmıs 3 gün yada ayın 3ü yada 13ü de olabilir 3 ay demek istemiyorum o kadar uzun bi zaman değil çünkü .üstünde nazar var ama bu nazar senin çok istediğin bişey olmasını engelliyo gibi çıkmış.yani kocaman balıgın yanında kocaman göz çıkmış istediğin bişey olucak ama biraz sıkıntılı zor olucak gibi bişey bu sonuc olumlu ama çünkü yanında kuş çıkmış.falında yaslı bir kadın var seninle konusuyor seni bi konuda uyarıyor işaret parmagıyla bak dermiş gibi uyarıyor bence o kadının sözünü dinle kadının kafasının üstünde küçük bi bebek var yani iyilik düşünüyo sana demek bu.bu kadar benden :) bende sevgilimle ayrıldık tekrar barıscakmıyız diye bir fal istiyorum senden. ben sarısın beyaz tenli kahve gözlüyüm sevgilim yeşil gözlü kumral tenli biri kumral saçlı :)

canim sorunlarinizi halletmenize zamana ihtiyaciniz var
kumral bir bayanin sözüne cok bakiyorsun sanirim sana durmadan evlilikten söz ediyor ve senin sevgilinle aranda sorunlar aciliyor bui yüzden sevgilin seni cok seviyor ama zamana ihtiyaci var sevgilinin

Bir sürü yol çıkmış, kafan karışık sanırım. Kararlar alıyosun, sonra değiştirip başka karar düşünüyosun falan. Zihnini epey zorlamış gibisin :) bi erkeğin gücünü yogun olarak hissedeceksin olumlu yönde. bunun sayesinde kendini güvende hissedeceksin, için rahatlayacak. birilerinden destek almış gibisin, ya da alabilirsin. Karşılıklı bişey konuşacaksın biriyle, dertleşebilirsin, yükünü atacaksın konuşma sonunda, rahatlamış hissedeceksin kendini. tabağında balık gördüm, kısmetli bi dönemdesin. bu kısmeti biriyle paylaşıyosun yani olumlu enerjinden nasibini alan biri var. kötü bişey hissetmedim falında, sadece biraz sıkıntı etmişsin bişeyleri gibi.

canım ben de fal istiyorum,
ben esmerim; koyu renk saçlarım ve gözlerim. tenim kara değil, beyaz gibi.
o; koyu kumral, gözleri yeşil.
-teşekkürler şimdiden :)

canim dügününüz yaklasiyor sanirim :)
canim bedenleriniz kalpleriniz bir evliliginize az kalmis cok güzel sevgi dolu bir evlilik olcak tek sorununuz mesafe

Back
X