FALLAME

SHIAYA

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
29
1
288
İstanbul
Merhabalar , Ben Fallame uygulamasını arada bir kullanıyordum.17 Ocak 2021 tarihinde 200falcık satın alarak fal gönderdim
2 saat sonucunda fal gelmeyince mesaj attım.017631... nolu fal cevabım gelmedi ve fallarım kısmında bir zaman önce baktırdığım fal sonucu az önce yanıtlandı yazıyor Sistemlerinizde bir problemmi var ? Teşekkür ederim..yazdım Bana o kadar garip bir yanıt geldiki şöyle ;Biz burada insanlarla fal bakıyoruz biliyorsun Bazen yorumcular aşırı yoğun oluyor ve yetişmekte zorlanıyorlar.Çünkü robot yok.Geleneksel bakılıyor.Bu yüzden sana iade yapmak zorunda kaldık kredini Ne zaman istersen tekrar fal talebi gönderebilirsin.Belki farklı bir yorumcuyu deneyebilirsin.
Aradan 15 gün geçti tekrar kredimi kullanmak için fal gönderdim.1,5 saat sonra yine aynı cevap geldi.
Bende destek kısmına şunu yazdım.Sayın Yetkili fal baktırmak isteğime sürekli İnsanlarla fal bakıyoruz ile başlayan mesaj gönderiyorsunuz.Ben size hayvanlar diyemi hitap ettimde böyle bir yanıt veriyorsunuz lütfen 200 kredi karşılığımı hesabıma para iadesi yapnız yazdım...Hiçbir gelişme yok..Ben bir mana veremedim. Sizde biliniz veya başınıza böyle bir durum geldiyse bana yardımcı olurmusunuz. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…