fallasalımmm kızlar

sana destek olan bir erkek var elini uzatıyor olumlu şeyler olacak hayatında her konuda başarı görünüyor 2 seçenek olacak iş konusunda mutlu olacağın haberler alacaksın yakın bir arkadaşından alabilirsin bu haberi 3 kişi sana yardımcı olacak bazı konularda kafanda bir soru işareti var bunun cevabını bulmanda bir kişi yardımcı olacak iş konusunda yaptığın tercih hayırlı olacak orada seni çok iyi bir insan bekliyor çok sevineceksin

çok teşekkürler sağolun.. :) iş konusunda vade görebiliyor musunuz acaba? birde nasıl bir iş eğer görünüyorsa..
çok iyi bir insan derken aşk ile ilgili mi ? :)

merhaba yavrukuslarım kotu bır donemden gectım foruma hıc gıremedim

oyuzden telafi olayları baslasın bana tarot ve katına bakana ıskanbil acıyorum.. ama benım tekniğim ayrı kahve yollamak ısteyene arkadsıma ıletıcem ısın acıgı derınlemesıne yorum yapamıyorum

eee hadı buyrun kızcelerrr bana bakıcak olan varsa tarot ve katına ne gereklı ıse soyleyın yazayım

kahve içsen canım? kahve bakabiliyorumda.

tamam canım kahve ıceyım ozaman ben koyarım azsonra :)

bende senden ismin kac harfli
hangi burcsun
yas ıstıyorum ayrıyeten net 3 tanede soru istiyorum canım

ismim 5 harfli.akrep burcuyum 23 olucam kasımda:)
1.eski sevgilim beni geri aricak mı canım düzelicek mi aramız? onun adıda 4+3.koç burcu 22 yaşında.
2.ben okulda yüksek lisans istiyorum.ama ingilizceden 53 aldım bizim okul 60 istiyo.hazırlık koyarız yok siz 1 yıl içinde 60 alırsınız ama ders vermeyiz falan diyolar.ptesi mülakatlar var.geçebilicek miyim bu ingilizce olayı hallolucak mı canım asıl benim için önemli olan konu bu.
3.bu salak eski sevgilimi hala seviyorum.o benim hakkımda ne düşünüyo?

canım özelden mesaj attım ama burcumu yazmayı unutmuşum balık burcuyum

genel olarak bakıldıgında kartlara onun cok acık sanslı bır doneme grıyorsun ama bır donem neredeyse o kadar cok karamsar olmussunkı dıbındeki fırsatları kacırmıssın yasını 23 olarakta yaptım 22 olarakta yaptım 4 cıktı 4ayrı yerden kapılar olucak sana bunları ben okula yoruyorum bırtanesı olmasa bıle 3 ayrı yerden yıne haberler alıcaksın hayatını o sekılde surdureceksın..

eski sevgılın bırseyı bahane edıp arıyabılır yada araya bırını sokabılır bahane telefon ve bır adam cıktı..

senınle ılgılı haber aldıgı bır ortak arkadsınız var ama cok dısarıdan umursamaz gozuken bırı bu yada sana o sekılde gozukmek ıstıyor.. ve insanı yoran bırısı.. ama ben sende duzenleme goruyorum.. ve 2 ayrı erkek var bırı toprak grubundan bırı ates grubundan burcu..

ates grubundan olanla tutku dolu bır ask ama bıraz hır guru eksık olmayan aksıyon dolu, toprak grubundanda guvelınır bır ask ama sade bır ask

ex erkek seni bıraz kabullenmıs yanı o hep durur der gıbı ama sensızde yapamayan bırı..bırseylerı bahane etmesı yakındır dıyorum

ona actım kart.. aslında kıskanc bırı.. onu umursama onun sana yaptıgını yap cunku o kabullenmıs bıraz senı o hep orda durur dıyor beynınde bırazda kıskandırırsan bu adamın ofkesı tadından yenmez aıleden veya bır akrabasından bu ex ın sorunu var aile kartı cıktı..

kahve yapıyım derken bıraz gec oldu canım kusura bakma

canım hitap şekillerim çok hoşuma gitti
merhaba yavrukuslarım
eee hadı buyrun kızcelerrr
yavruceylan
çok güzel. canım benim yükselenim başak.ben tarot bakıyorum birde yeni iskambil destesi aldım ama onda açılım yapmayı beceremedim bir türlü keşke bakan birilerini görsemde bu iskambilde ilişki açılımı var onu öğrensem.aaa sen iskambil bakıyordun şimdi aklıma geldi.buradan 2 arkadaş bana anlattı ama çok karışık anlamadım.bende iskambil bakacağım zaman tek kart çekip yorumu yazıyorum.

merhaba canısı sımdı bakıyorum buarada bende balık burcuyum yukselenım ayburcu koc

sen hangılerıne bakıosun yavruceylan

canım bu okul olsun kendi okulum zaten o kadar çok istiyorum ki.inşallah olur düzelir herşey.çok teşekkür ederim.bekliyorum kahveni

katina bılıyorum karsılıklı fallasalımmı?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…