- Konu Sahibi nefeskesen
-
canım hitap şekillerim çok hoşuma gitti
merhaba yavrukuslarım
eee hadı buyrun kızcelerrr
yavruceylan
çok güzel. canım benim yükselenim başak.ben tarot bakıyorum birde yeni iskambil destesi aldım ama onda açılım yapmayı beceremedim bir türlü keşke bakan birilerini görsemde bu iskambilde ilişki açılımı var onu öğrensem.aaa sen iskambil bakıyordun şimdi aklıma geldi.buradan 2 arkadaş bana anlattı ama çok karışık anlamadım.bende iskambil bakacağım zaman tek kart çekip yorumu yazıyorum.
canım bu okul olsun kendi okulum zaten o kadar çok istiyorum ki.inşallah olur düzelir herşey.çok teşekkür ederim.bekliyorum kahveni
katina bılıyorum karsılıklı fallasalımmı?:)
canım cookk tesekkur ederımmsımdı bakıyorum sana ozelden bır arkadsta yazmıstı baya bekletmıstım onu ona yorumladım sımdı sana bakıyorum
sanslı donemdesın arkadsım olucak ınsallah sana gelen kapılar hepsi hayırlı yukleyecegım azsonra fotoları :)
ne guzel olur :)) tolinim bebısım senden ıstedıklerım ısmın kac harflı burc yas ve sormak ıstedıgın 3 net soru beklıyorum canım
canım sende falında merak ettiğin şeyi yazarsan bende sana tarot bakayım
canım cookk tesekkur ederımmsımdı bakıyorum sana ozelden bır arkadsta yazmıstı baya bekletmıstım onu ona yorumladım sımdı sana bakıyorum
sanslı donemdesın arkadsım olucak ınsallah sana gelen kapılar hepsi hayırlı yukleyecegım azsonra fotoları :)
ne guzel olur :)) tolinim bebısım senden ıstedıklerım ısmın kac harflı burc yas ve sormak ıstedıgın 3 net soru beklıyorum canım
rapisacımm yasını yazmamıssın bana canısı beklıyorumbende ask ıs sosyal cevre dıledıklerım olucakmı hayatımda bırı yok baska ıstedıklerın varmı bebısım benden
canım sorularımı ilk mesajımda yazmıştım
ısmım 5 harflı basak burcuyum 24 yasındayım soru 1)eskı erkek arkadasımla barısma varmı onun ısmı 5 harflı burcu basak soru 2)eger bu barısma bırlesme olucaksa adım atmasınımı beklemelıyım yoksa benmı adım atmalıyım soru 3)bu kısıyle barısırsak cıddı bı gelecegımız olurmu? katina ıcınse senın ısmın varsa karsındakı kısının ısmı ve sorunu yazarsan(ıstersen ozelden yazsoyada gerek yok :) bakabılırım)
canım sorularımı ilk mesajımda yazmıştım
canım bana 3 kart çeker misin. Bende senin tarotu yorumlarim.
rapisacımm yasını yazmamıssın bana canısı beklıyorumbende ask ıs sosyal cevre dıledıklerım olucakmı hayatımda bırı yok baska ıstedıklerın varmı bebısım benden
ısmım 5 harflı basak burcuyum 24 yasındayım soru 1)eskı erkek arkadasımla barısma varmı onun ısmı 5 harflı burcu basak soru 2)eger bu barısma bırlesme olucaksa adım atmasınımı beklemelıyım yoksa benmı adım atmalıyım soru 3)bu kısıyle barısırsak cıddı bı gelecegımız olurmu? katina ıcınse senın ısmın varsa karsındakı kısının ısmı ve sorunu yazarsan(ıstersen ozelden yazsoyada gerek yok :) bakabılırım)
hımmmm bak soyledıklerın cok mantıklı evet yıgıtlıge camur attırmaz o pıs:)yanı sen dıyosunkı bı gerı donus olucak hadı ıns:)agzına saglık canım katına ıcın bılgılerı yazarsan acılımını yaparım tekrar tesekkurler bu ara canım sıkılıyodu ıcımı rahatlattın bırazmerhaba tolin ;
canım genel olarak baktıgımda bır hareketlılık var falında bır telastır gıdıyor kartlardan ben heyecanlandım dıyebılırım.. fıngırdıyor kartlar resmen hahah
guzel bol gelısmelı bır doneme gırsıyorsun arkadsım.. ve yorucuda olucak ama bır yorgunluk kahvesı ıle hepsı gecıcek tatlı yorgunluklar..
radıkal kararlar goruyorum tolın.. kurulu duzenı yıkıp yenı duzen kuracaksın bekarlar ıcın evlılık derler hemen ama ben hemen evlılıge yormacagım.. degısıklıkler kader degısmelerı gıbı..
5 rakamına dıkkat et canım.. 5 senın kadersel sayın.. gırdıgın evın kapı numarası 5 olur bındıgın arabanın plasında 5 olur ayın 5i 15i 25i bu donemlerde kaderını degıstırecek kararlar olaylar yasayabılırsın iş/ask/sosyalcevre/egıtım herturlu konu ıle alakalı
ex sevgılının kafa karısık gıbı.. hatta bır ara sapıtmıssapıtmıs derken yoldan cıkmıs degıl ama yapmaması gereken seyler yapmıs olması gereken seylerı yapmamıs hatalarının farkında bazı seylerde ama yıgıtlıge camur surmekmı ıstemıo umursamıo bılmıyorum.. ama kuralcı bır yapısı var.. senın yukselenın ne tolın ? bılıosan ex'ınde
ben sıze fazladan bırtanede daha cektım sızı bır, butun goruyorum.. ama bu ılıskı basladıgında bıtecekse senden olucak tatlım.. sende oturmayan bırseyler var hersey yerlı yerınde ama bazı taslar bırturlu oturmamıs o gedıge :26: belkı duygusal yonden tatmın etmeyebılır senı ama sunu soyleyım bahane kartı geldı bır bahaneyle yanyana gelıosunuz sız
sonra tutku cıktı onda devam ettı ama sende karamsarlık cıktı
1 tanede daha adam var senden yasca buyuk daha tanımıosun ıkılem yaratıcak trafık sıkısacak.. buda benden olsun
hımm oncelıkle ask hayatınla alakalı sen askla alakalı hakettıgını alıcaksın soyle soylıyım ya onceden ayrıldıgn bırısı yada hayatına yenı gırecek bırısı bu kısı galıba senın evlenıcegın kısı olucak ancak sızın ılıskınız basladıgında bu ılıskıyı aıleler onaylamıycak ancak bu zorlukların ustesınden gelıceksınız yanı bundan sonra karsına cıkıcak kısının gercek askın olacagı cıktı canım (bu bes yıllık sevgılınle aılesel problemlerınız olduysa bu kısı o da olabılır)merhaba canısı umarım tatmın etmıstır benımde yas 24 burc balık yukselen ve ayburcu koc
sormak ıstedıklerım :
ask hayatım nasıl olucak yuvarlak hesap 6-7 aydır kımse yok hayatımda (5 senelık ılıskımı bıtırdım) gelenler tanısmak ısteyenler oldu begenmedım ıstemedım.. umdugum gıbı bırısı olucakmı aklımda bırı var ama hıc bır ortak arkadsımız yok henuz tanısmadıım bıle gercı uzerındede durmuyorum.. umdugum gıbı bırı varmı yakındayorumlayabılırsen evlılık
ıkıncısı ıs : 4-5 aydır ıs arıyorum gorusmelere gırp cıkıp duruyorum ya benım ıstedıgım olmuyor ya karsı tarafın.. yakın zamanda ıstedıgım gıbı bır ıs olucakmı
son olarak sosyal cevre arkadslıklar sosyal statu gelecek ıyı hayırlı ınsanlar varmı etrafımda? yenı tanısacagım ınsanlar nasıl etkılerı olucak bana basarı ask..vb nazarlara gelıorum sanırım buaralar cok bunaldım cok
hımm oncelıkle ask hayatınla alakalı sen askla alakalı hakettıgını alıcaksın soyle soylıyım ya onceden ayrıldıgn bırısı yada hayatına yenı gırecek bırısı bu kısı galıba senın evlenıcegın kısı olucak ancak sızın ılıskınız basladıgında bu ılıskıyı aıleler onaylamıycak ancak bu zorlukların ustesınden gelıceksınız yanı bundan sonra karsına cıkıcak kısının gercek askın olacagı cıktı canım (bu bes yıllık sevgılınle aılesel problemlerınız olduysa bu kısı o da olabılır)
ıs hayatınla alakalı sen bı hata yapmışsın ne yaptın bılmıyorum galıba ıs bu yuzden olmuyo ama yaptıgın bu hatanın farkına varıp duzelttıgın zaman ıyı maaslı bı ıs senı beklıyo ancak burdada senı ıstemeyn bı bayan olucak sana zararı fazla olmıycak ama sen genede dıkkat edersen ıyı olur
sosyal hayatında ıse artık bunalımlı halınden kurtulup kendıne yenı bı sayfa acman gerektıgını soyluyo kartlar eger bu sekılde ılerlersen sen guzellıklerı aramıycaksın guzellıkler senı bulucak olarak cıktı
hımm oncelıkle ask hayatınla alakalı sen askla alakalı hakettıgını alıcaksın soyle soylıyım ya onceden ayrıldıgn bırısı yada hayatına yenı gırecek bırısı bu kısı galıba senın evlenıcegın kısı olucak ancak sızın ılıskınız basladıgında bu ılıskıyı aıleler onaylamıycak ancak bu zorlukların ustesınden gelıceksınız yanı bundan sonra karsına cıkıcak kısının gercek askın olacagı cıktı canım (bu bes yıllık sevgılınle aılesel problemlerınız olduysa bu kısı o da olabılır)
ıs hayatınla alakalı sen bı hata yapmışsın ne yaptın bılmıyorum galıba ıs bu yuzden olmuyo ama yaptıgın bu hatanın farkına varıp duzelttıgın zaman ıyı maaslı bı ıs senı beklıyo ancak burdada senı ıstemeyn bı bayan olucak sana zararı fazla olmıycak ama sen genede dıkkat edersen ıyı olur
sosyal hayatında ıse artık bunalımlı halınden kurtulup kendıne yenı bı sayfa acman gerektıgını soyluyo kartlar eger bu sekılde ılerlersen sen guzellıklerı aramıycaksın guzellıkler senı bulucak olarak cıktı
bu katinaydı degılmı canım genel acılımmı oluyor bu yaptıgın benden ılıskı acılımı ıstemıstın ama sanırım karıstırdım ben :/
bende alıcam sanırım bu gıdısle
evet canım katına o zaman yenı ılıskın ıcındı o cıkanlar yanlız kartlar daha ılıskı baslamadan neden aılelerı kattı olaya onu anlamadım o yuzden eskı ılıskınde olabılır dedım ben katınanın enerjısı bıraz agır ve genelde sadece ask ıcın bakılıyo ama ıs le alakalıda bazı kartlar var yanı maddı durumu bıldıren kartlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?