Falllllll!!!

Tatlım teşekkürler:)) ve bunun zamanı nezamandır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

banada bakarmısıız rica etsemmm

Sorumda bu sene bebiş olcakmıı

Cevap evet burcu su yukseleni hava grubu olan bir erkek bebek çıktı kartlarda. Ancak hamilelik size kariyer fırsatlarında bir gecikmeye sebep olacak. Hamileleik kousunda kararsız kalacaksınız ancak işi değil aileyi tercih ediyor çıktını kartlarda.

Tmm ozaman cnm maddi acidan isler nasil gidicek ?

Bende istiyorum nisanlimla elimizde olmayan bir sebepten dolayı ayriyiz.mesafe olarak. Kavusacak miyiz yakin zamanda şimdiden teşekkür ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tarih çıkmadı canım kartlarında

ozecicim banada bakarmısın evlilik görünüyormu sevgilimin iş durumu ne olacak aileler evlilik konusunda sıkıntı çıkarır mı bize :)

Tmm ozaman cnm maddi acidan isler nasil gidicek ?

7 ay boyunca bir açılma yok canım önümüzdeki iki ay bu dalgalanmaya ekonomk istikrarsızlığa alışacak ve adapte olacaksıon. 5 ay boyuncada maddi olarak çok rahat geçiyor gibi görünmüyor ama bir şekilde idare ediyorsun. 7 ayın sonunda bir rahatlama var. Bu şekilde çıktı kartlarda.

Tesekkurler cnm

her falımdada erkek çıkıyor :) hayırlısı olsunda kız erkek farketmez. Evet cnm dogru dıyorsun çok kararsız kaldım arada kalıyorumda hem iş hem bebiş nasıl olcak diye kariyerimi kötu etkılıyecek ama ben bunu tercih ediyorum sanırım Kalbine saglık teşekkur ederim :) Anne ateş baba hava çocukta su oldumu denklemi tamamlarız

Hayırşlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah tatlım. Rabbim gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…