- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
- Konu Sahibi Esmeralldaa
-
Sorunu yaz tatlım ece gidince bakarım cevabı evettt hayır şeklinde olacak sekilde de bakabilir im.
Unutmadım canım ancak fırsat buluyorum işten geldim dinledim biraz :)
Eski sevgilinle barışma var. Yalnız senin bir seçim yapman gerekebilir. Eski sevgişlinizle ayrılık nedeniniz onun seni bazı seçimlerde bulunmaya zorlamaış olması olarak çıktı kartlarında. Sen daha huzurlu kavgasız sorunsuz bir ilişki arayışı içindesin en azından birlikteliğinizden beklentin bu ancak kartların bunun olmayacağını söyluyor. Senin öğrnmen gereken kavganın tartışmanı her ilişkide olabileceği ve buyutulmemesi gerektiği çünkü partnerin biraz kavgalı çekişmeli ilişkileri seviyor bunun arzuyu aşkı canlı ttuutuğuna inanıyor onun için huzurlu ilişki eşittir sıkıcı ilişki dmek canım. Bun kavrayabilir ve her kavagada dünyanın sonu gelmişcesine üzülmezsen insanlar içinde parmakla gösterilecen bir çift haline gelmeniz olası :)
banada bakarmısıız rica etsemmm
Sorumda bu sene bebiş olcakmıı
Tatlım teşekkürler:)) ve bunun zamanı nezamandır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Genel bakım tarotta pek sağlıklı sonuç vermiyor tam ve ayrıntılı sorular daha güzel cevaplar alabiliyor ama genel sordugunuz için genel bakıyorum..
İş yaşamında bir değişiklik söz konusu olacak ya iş değiştireceksin ya da işini bırakacaksın. Ekonomik bir dalgalanma çıkmış kartlarında bu belirsiz durumu dengelemen yakın bir zamanda gerçekleşiyor. Nerdeyse bu hal geride kalacak iki ay gibi bir süre sonunda her şeyle baş eder hale geleceksin. Ancakbu değişim gerçekleştikten sonra 5 ay boyunca epeyce ir maddi sıkıntı cekecek görünüyorsuna yani 7 ay boyunca maddi kayıpların olacak canım. Ancak bu durum rahat günlerin habercisi. bu 7 ayın sonunda seni güzel haberler bekliyr. Bebek içn çıkan kart maalesef çok güzel bir kart değil ancak bern bunu iyiye yorumlamak istiyorum bebeğinle beraber yeni bir hayata adım atacaksın onunla birlkte sende adeta yeniden doğacaksın inşallah. Ancak yine de bebeğin konusunda az da olsa kayıp yasama ihtimali ortaya ıkabilir sağlığa dikkat etmekte fayda var.
tarih çıkmadı canım kartlarında
Tmm ozaman cnm maddi acidan isler nasil gidicek ?
7 ay boyunca bir açılma yok canım önümüzdeki iki ay bu dalgalanmaya ekonomk istikrarsızlığa alışacak ve adapte olacaksıon. 5 ay boyuncada maddi olarak çok rahat geçiyor gibi görünmüyor ama bir şekilde idare ediyorsun. 7 ayın sonunda bir rahatlama var. Bu şekilde çıktı kartlarda.
Tesekkurler cnm
Cevap evet burcu su yukseleni hava grubu olan bir erkek bebek çıktı kartlarda. Ancak hamilelik size kariyer fırsatlarında bir gecikmeye sebep olacak. Hamileleik kousunda kararsız kalacaksınız ancak işi değil aileyi tercih ediyor çıktını kartlarda.
tarih çıkmadı canım kartlarında
her falımdada erkek çıkıyor :) hayırlısı olsunda kız erkek farketmez. Evet cnm dogru dıyorsun çok kararsız kaldım arada kalıyorumda hem iş hem bebiş nasıl olcak diye kariyerimi kötu etkılıyecek ama ben bunu tercih ediyorum sanırımKalbine saglık teşekkur ederim :) Anne ateş baba hava çocukta su oldumu denklemi tamamlarız
Rica ederim canım. Bu topicteki de benim falım fırsatın olduğunda bakarsan sevinirim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=649496&page=39
Çoook teşekkür ederim tatlımm
Baktim bile cnmfal yollarsan bakmaya calisirim bende sana cnm opuldun kendine iyi bak
Rica ederim canım benim falımda burada bakabilirsen fırsat bulunca sevinirim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=649496&page=39
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?