• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falllllll!!!

Unutmadım canım ancak fırsat buluyorum işten geldim dinledim biraz :)

Eski sevgilinle barışma var. Yalnız senin bir seçim yapman gerekebilir. Eski sevgişlinizle ayrılık nedeniniz onun seni bazı seçimlerde bulunmaya zorlamaış olması olarak çıktı kartlarında. Sen daha huzurlu kavgasız sorunsuz bir ilişki arayışı içindesin en azından birlikteliğinizden beklentin bu ancak kartların bunun olmayacağını söyluyor. Senin öğrnmen gereken kavganın tartışmanı her ilişkide olabileceği ve buyutulmemesi gerektiği çünkü partnerin biraz kavgalı çekişmeli ilişkileri seviyor bunun arzuyu aşkı canlı ttuutuğuna inanıyor onun için huzurlu ilişki eşittir sıkıcı ilişki dmek canım. Bun kavrayabilir ve her kavagada dünyanın sonu gelmişcesine üzülmezsen insanlar içinde parmakla gösterilecen bir çift haline gelmeniz olası :)

Tatlım teşekkürler:)) ve bunun zamanı nezamandır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

banada bakarmısıız rica etsemmm:17::17:

Sorumda bu sene bebiş olcakmıı:49:

Cevap evet burcu su yukseleni hava grubu olan bir erkek bebek çıktı kartlarda. Ancak hamilelik size kariyer fırsatlarında bir gecikmeye sebep olacak. Hamileleik kousunda kararsız kalacaksınız ancak işi değil aileyi tercih ediyor çıktını kartlarda.

Genel bakım tarotta pek sağlıklı sonuç vermiyor tam ve ayrıntılı sorular daha güzel cevaplar alabiliyor ama genel sordugunuz için genel bakıyorum..

İş yaşamında bir değişiklik söz konusu olacak ya iş değiştireceksin ya da işini bırakacaksın. Ekonomik bir dalgalanma çıkmış kartlarında bu belirsiz durumu dengelemen yakın bir zamanda gerçekleşiyor. Nerdeyse bu hal geride kalacak iki ay gibi bir süre sonunda her şeyle baş eder hale geleceksin. Ancakbu değişim gerçekleştikten sonra 5 ay boyunca epeyce ir maddi sıkıntı cekecek görünüyorsuna yani 7 ay boyunca maddi kayıpların olacak canım. Ancak bu durum rahat günlerin habercisi. bu 7 ayın sonunda seni güzel haberler bekliyr. Bebek içn çıkan kart maalesef çok güzel bir kart değil ancak bern bunu iyiye yorumlamak istiyorum bebeğinle beraber yeni bir hayata adım atacaksın onunla birlkte sende adeta yeniden doğacaksın inşallah. Ancak yine de bebeğin konusunda az da olsa kayıp yasama ihtimali ortaya ıkabilir sağlığa dikkat etmekte fayda var.

Tmm ozaman cnm maddi acidan isler nasil gidicek ?

Bende istiyorum nisanlimla elimizde olmayan bir sebepten dolayı ayriyiz.mesafe olarak. Kavusacak miyiz yakin zamanda şimdiden teşekkür ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tarih çıkmadı canım kartlarında

ozecicim banada bakarmısın evlilik görünüyormu sevgilimin iş durumu ne olacak aileler evlilik konusunda sıkıntı çıkarır mı bize :)

Tmm ozaman cnm maddi acidan isler nasil gidicek ?

7 ay boyunca bir açılma yok canım önümüzdeki iki ay bu dalgalanmaya ekonomk istikrarsızlığa alışacak ve adapte olacaksıon. 5 ay boyuncada maddi olarak çok rahat geçiyor gibi görünmüyor ama bir şekilde idare ediyorsun. 7 ayın sonunda bir rahatlama var. Bu şekilde çıktı kartlarda.

7 ay boyunca bir açılma yok canım önümüzdeki iki ay bu dalgalanmaya ekonomk istikrarsızlığa alışacak ve adapte olacaksıon. 5 ay boyuncada maddi olarak çok rahat geçiyor gibi görünmüyor ama bir şekilde idare ediyorsun. 7 ayın sonunda bir rahatlama var. Bu şekilde çıktı kartlarda.

Tesekkurler cnm;)

Cevap evet burcu su yukseleni hava grubu olan bir erkek bebek çıktı kartlarda. Ancak hamilelik size kariyer fırsatlarında bir gecikmeye sebep olacak. Hamileleik kousunda kararsız kalacaksınız ancak işi değil aileyi tercih ediyor çıktını kartlarda.

her falımdada erkek çıkıyor :) hayırlısı olsunda kız erkek farketmez. Evet cnm dogru dıyorsun çok kararsız kaldım arada kalıyorumda hem iş hem bebiş nasıl olcak diye kariyerimi kötu etkılıyecek ama ben bunu tercih ediyorum sanırım :16::16: Kalbine saglık teşekkur ederim :) Anne ateş baba hava çocukta su oldumu denklemi tamamlarız :52::52:

her falımdada erkek çıkıyor :) hayırlısı olsunda kız erkek farketmez. Evet cnm dogru dıyorsun çok kararsız kaldım arada kalıyorumda hem iş hem bebiş nasıl olcak diye kariyerimi kötu etkılıyecek ama ben bunu tercih ediyorum sanırım :16::16: Kalbine saglık teşekkur ederim :) Anne ateş baba hava çocukta su oldumu denklemi tamamlarız :52::52:

Hayırşlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah tatlım. Rabbim gönlüne göre versin :)

Back
X