- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben de az önce lidyaya tarot baktırdım sizin yorumlarınıza bakarak ama biraz da korkuyorum kötü bir şeyler söyler de kafama takarsam diye
ama hala beklemede gözüküyor falım. ne kadar sürede cevap geliyor? ve maille mi geliyor yoksa arıyorlar mı?
mailde falınız yorumlanmıştır diyor.ama falsepeti sitesinde bakılan fallarım bölümünde görünüyor zaten oradan takip et.lidya olumsuz konuşmuyo ama ben de olumlu yorumdan korkuyorumdediklerine az kaldı çıkmazsa hayal kırıklığı olacak
lidyaya kesinlikle olumlu enerji için baktırılmalı.yani söyledikleri BENCE çıkmayacak.müthiş olumlu şeyler söyledi...nesibeyi ben de merak ediyorumsanırım en iyisi her ikisine de baktırmak olucak![]()
ben nesibeyi hiç denemedim henüz yazılı fal baktıgı için baska bir sitenin çok ünlü bir yorumcusu kopyala yapıştır yaptıgı günden beri yazılı fala karşıyım
Fıstıklı dondurmaaa:) burda birkaç arkadasa mesaj atmıstım size ilkay ne dedi melih ne dedi die yazılı olunca sandımki kopyala yapıştır yapmışlar günah almışım boş yere yapmıolar en azından bana denk gelmedi:) kendimi bu düşüncede yalnız hissediodum deilmişim bak başına gelmiş
kızlar ben de az önce lidyaya tarot baktırdım sizin yorumlarınıza bakarak ama biraz da korkuyorum kötü bir şeyler söyler de kafama takarsam diye
ama hala beklemede gözüküyor falım. ne kadar sürede cevap geliyor? ve maille mi geliyor yoksa arıyorlar mı?
melihin dediği tarihin çıktığı oldu mu ki bana daha zamanı var olacak gibi değilçıkan varsa söylesin
![]()
kızlar lidya çok olumlu konuşuyo yaa..abartı yani.. bana söylediği tarih yakın sayılır. 1 ay var, çıkmazsa gelip yazıcam buraya. bu gereksiz polyannacılıktan sonra ben ülkü diyorum. bugün bi de derin e baktırdım. onu da beğendim. gayet ciddi yorumlar yapmış. bu iş olmaz demeye getirmiş.
bana melıhın verdıgın tarıhler cıkmadı( meleğe baktıranlara bı sorum var melek herkesemı cok olumlu konusuyo yoksa olumsuz olumsuz soyledıgı bıseyde oldumu ben baktırmıstım bana cok olumlu konusmus bılmıyorum şüphelendım bıraz:26::26::26::26::26:[/QUOTE
melek mi olumlu!bana canim kusura bakma olmaz bu is dedi diger falcilar da oy icin olumlu konusmuslar dedi ilkay mesela dönecek ama olmayacak dedi sonu iyi degil dedi melihle lidya pozitiflik bombardimani resmen bilemedim tarihler yaklasiyo bi gelisme yok henuz melek olumsuzdu ama bu net...
bana melıhın verdıgın tarıhler cıkmadı( meleğe baktıranlara bı sorum var melek herkesemı cok olumlu konusuyo yoksa olumsuz olumsuz soyledıgı bıseyde oldumu ben baktırmıstım bana cok olumlu konusmus bılmıyorum şüphelendım bıraz:26::26::26::26::26:[/QUOTE
melek mi olumlu!bana canim kusura bakma olmaz bu is dedi diger falcilar da oy icin olumlu konusmuslar dedi ilkay mesela dönecek ama olmayacak dedi sonu iyi degil dedi melihle lidya pozitiflik bombardimani resmen bilemedim tarihler yaklasiyo bi gelisme yok henuz melek olumsuzdu ama bu net...
bana melihin söylediği tarihler için daha zaman var o nedenle birşey diyemem ama falında nokta atışları var.. meleğin falı abartılıydı ama enerjisini sevmiştim fakat kendi çalışma aradaşlarının arkasından konuşması beni rahatsız etti açıkçası fal neticede bizim mahremimiz bazen en yakınımızla bile paylaşmadıgımızı falcımızla paylaşıyoruz çalışma arkadaşlarının arkasından konuşması hoş değil.. kaldi ki 15 dakikalık falda en az 15 kere benden puan istemişti :/ ne desem bilemedim ama melek benim için bitmiştir