Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Hyt-123

🤲🏻Çok şükür 🤲🏻🐣24.06.2021🐣🤱🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
2.164
3.372
53
26
Kızlar benim 3 yıldır çocuğum olmuyor mallesef bundan 11 ay önce iki aylık bebeğim karnımda öldü kendiliğinden düştü bekledik ama olmadı dr gittim bende de eşimde de sorun yok bu arada dr gittim geçen hafta Çarşamba günü altan muayne etti adetlerine yakın tekrar gel dedi bende tekrar gittim bana famera 2,5 verdi adetinin 3. Günü kullan 5 gün olunca bitir dedi toplam 5 gün kullandım ve konturole gittim sadece hsg hormn eşimin sperm tahlil sonuçlarıma baktı (sonuçları önceden yaptırmıştım 1 yıl önce)sonra ayın 13 de gel dedi muayne edicem dedi tabi artık famerayı kullanma bana gelene kadar dedi ayın 13 de yumurtlama dönemim sizce iğne mi verir yada direk hamilelik olur mu aklım çok karışıkk

Kızlar kimse yok mu ya

Nasil hamilelik olsun orayı anlamadm.. 13 unde femarayla yumurtalarin ne kadar buyumus catlama olmus mu ona bakacak eger kendiliginden catlamamissa catlatma ignesi verir 24 ile 36 saat de yumurtan catlar bu surede iliski onerisinde bulunur size

Ya ben araştırmıştım sadece famerayla bile hamile kalan varmış

Ya ben araştırmıştım sadece famerayla bile hamile kalan varmış
Femara yumurtanın gelişimini sağlamak için verilen bir ilaç. Ardından arkadaşların dediği gibi çatlatma iğnesi verebiliyorlar ve ardından size şu tarihte ilişki diyorlar. Yani sadece femarayla kalmak böyle olur. He bu şekilde kalamazsan aynı ilaç ya da başka iğne veya ilaçlarla aşılama önerecektir. O da bir kaç denemede olmazsa tüp bebek ...

Anladım canım teşekkür ederim aydınlatığın için şimdi benim bu Perşembe günü konturolüm var ama kasığım ağrıyor sağ kasığım yumurtalığımdan mı kaynaklı acaba İNŞALLAH işe yarar ya senin çocuğun var mı canım

Bende bugün famera basliyorum adetimin üçüncü günü günde bir tane içicem 6 gün boyunca klomenle cevap vermedi yumurtalar büyümedii

Bende bugün famera basliyorum adetimin üçüncü günü günde bir tane içicem 6 gün boyunca klomenle cevap vermedi yumurtalar büyümedii
İnşallah iyi gelir ya bende bu gün doktora gittim sağ yumurtalığım 20 mm olmuş çatlama iğnesi yaptı pazar gününe kadar ilişki önerdi bakalım beklemedeyim

İnşallah iyi gelir ya bende bu gün doktora gittim sağ yumurtalığım 20 mm olmuş çatlama iğnesi yaptı pazar gününe kadar ilişki önerdi bakalım beklemedeyim

İnşallah siz ilk kez mi kullandınız famera öncesinde klomen tedavisi gördünüz mü

Benim bi çocuğum var ama ikinci için uğraşıyoruz bu yöntemle olmadı bizim. Tüp bebek tedavisi görüyorum şuan

Hayırlı sabahlar Canım Öncelikle Geçmiş olsun Rabbim gönlüne Göre versin
dr yumurtalıklarına bakıp Eğer yumurtlaman oluyorsa sana yardımcı olması için vermiştir famerayı ilişki için gün verecektir eğer çatlama olmuyorsa iğne verecektir.. o Günleri değerlendirirseniz hamilelik ihtimalin yüksek Bide araştırmalarıma göre tavsiye veriyim yumurtlama gününden 2 gün öncesinden beline yakı yapıştır yumurtlama gününden 2 gün sonrasına Kadar dursun belinde yumurtlaman daha kolay olacaktır ve gebelik içinde yardımcı oluyor ama yumurtlama gününde ilişkiye girerken yakıyı yarım saatte olsa çıkar ilişkiden sonra sırt üstü yat kalkma yarım saat gerekiyosa belinin altınada yastık koy duş alırkende ılık suyla al çünkü spermler soğuk seviyormuş..

Hayırlı sabahlar canım Çakışmalara başladık dün çatlama iğnemi oldum ve pazar gününe kadar çakışmalara devam

Sizin adiniza cok sevindim. 20 mm dr nasil yorum yapti? Yeterli mi buldu? Benim de sorunum yumurta buyumemesi. Femara kullaniyorum.

İnşallah siz ilk kez mi kullandınız famera öncesinde klomen tedavisi gördünüz mü
Hayır herhangi bir tedavi görmedim canım ilk defa ilaç kullandım bende adetin üçüncü günü başlayıp toplam beş gün kullandım dün çatlama iğnemi oldun yanında pırogestan 100 ml ilaç verdi 20 gün kullanıcam ilacı sabah on akşam on da Hepimiz için hayırlısı artık

İnşAllah tutar canım hayırlısıyla bakalım haberdar et benide merakda bırakma tez vakitte Rabbim nasip eylesin bize evlatlarımızı
Merak etme inşallah güzel haberlerimizi burdan söyleriz hepimize nasip olurr

Sizin adiniza cok sevindim. 20 mm dr nasil yorum yapti? Yeterli mi buldu? Benim de sorunum yumurta buyumemesi. Femara kullaniyorum.
Çok iyi dedi zaten 16 mm ve 22 mm yumurta iyiymiş 22 yukarısı kist oluyormuş benim çok şükür iyiymiş sen extra bence havuçta ye havuç suyu yumurta kalitesini yükseltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…