Femara yumurtanın gelişimini sağlamak için verilen bir ilaç. Ardından arkadaşların dediği gibi çatlatma iğnesi verebiliyorlar ve ardından size şu tarihte ilişki diyorlar. Yani sadece femarayla kalmak böyle olur. He bu şekilde kalamazsan aynı ilaç ya da başka iğne veya ilaçlarla aşılama önerecektir. O da bir kaç denemede olmazsa tüp bebek ...Ya ben araştırmıştım sadece famerayla bile hamile kalan varmış
İnşallah iyi gelir ya bende bu gün doktora gittim sağ yumurtalığım 20 mm olmuş çatlama iğnesi yaptı pazar gününe kadar ilişki önerdi bakalım beklemedeyimBende bugün famera basliyorum adetimin üçüncü günü günde bir tane içicem 6 gün boyunca klomenle cevap vermedi yumurtalar büyümedii
İnşallah iyi gelir ya bende bu gün doktora gittim sağ yumurtalığım 20 mm olmuş çatlama iğnesi yaptı pazar gününe kadar ilişki önerdi bakalım beklemedeyim
Benim bi çocuğum var ama ikinci için uğraşıyoruz bu yöntemle olmadı bizim. Tüp bebek tedavisi görüyorum şuanAnladım canım teşekkür ederim aydınlatığın için şimdi benim bu Perşembe günü konturolüm var ama kasığım ağrıyor sağ kasığım yumurtalığımdan mı kaynaklı acabaİNŞALLAH işe yarar ya senin çocuğun var mı canım
Hayırlı sabahlar Canım Öncelikle Geçmiş olsun Rabbim gönlüne Göre versinKızlar benim 3 yıldır çocuğum olmuyor mallesef bundan 11 ay önce iki aylık bebeğim karnımda öldü kendiliğinden düştü bekledik ama olmadı dr gittim bende de eşimde de sorun yok bu arada dr gittim geçen hafta Çarşamba günü altan muayne etti adetlerine yakın tekrar gel dedi bende tekrar gittim bana famera 2,5 verdi adetinin 3. Günü kullan 5 gün olunca bitir dedi toplam 5 gün kullandım ve konturole gittim sadece hsg hormn eşimin sperm tahlil sonuçlarıma baktı (sonuçları önceden yaptırmıştım 1 yıl önce)sonra ayın 13 de gel dedi muayne edicem dedi tabi artık famerayı kullanma bana gelene kadar dedi ayın 13 de yumurtlama dönemim sizce iğne mi verir yada direk hamilelik olur mu aklım çok karışıkk
İnşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürürBenim bi çocuğum var ama ikinci için uğraşıyoruz bu yöntemle olmadı bizim. Tüp bebek tedavisi görüyorum şuan
Genelde femara ya daha iyi cevap veriyor vucudumuz. Genelde 5 verirler 6 mi verdi sizeBende bugün famera basliyorum adetimin üçüncü günü günde bir tane içicem 6 gün boyunca klomenle cevap vermedi yumurtalar büyümedii
İnşAllah tutar canım hayırlısıyla bakalım haberdar et benide merakda bırakmaHayırlı sabahlar canımÇakışmalara başladık dün çatlama iğnemi oldum ve pazar gününe kadar çakışmalara devam
Sizin adiniza cok sevindim. 20 mm dr nasil yorum yapti? Yeterli mi buldu? Benim de sorunum yumurta buyumemesi. Femara kullaniyorum.İnşallah iyi gelir ya bende bu gün doktora gittim sağ yumurtalığım 20 mm olmuş çatlama iğnesi yaptı pazar gününe kadar ilişki önerdi bakalım beklemedeyim
Hayır herhangi bir tedavi görmedim canım ilk defa ilaç kullandım bende adetin üçüncü günü başlayıp toplam beş gün kullandım dün çatlama iğnemi oldun yanında pırogestan 100 ml ilaç verdi 20 gün kullanıcam ilacı sabah on akşam on da Hepimiz için hayırlısı artıkİnşallah siz ilk kez mi kullandınız famera öncesinde klomen tedavisi gördünüz mü
Klomen kullanırken peki yumurtlama olmuşmuydu ?Bende bugün famera basliyorum adetimin üçüncü günü günde bir tane içicem 6 gün boyunca klomenle cevap vermedi yumurtalar büyümedii
Merak etme inşallah güzel haberlerimizi burdan söyleriz hepimize nasip olurrİnşAllah tutar canım hayırlısıyla bakalım haberdar et benide merakda bırakmatez vakitte Rabbim nasip eylesin bize evlatlarımızı
Çok iyi dedi zaten 16 mm ve 22 mm yumurta iyiymiş 22 yukarısı kist oluyormuş benim çok şükür iyiymişSizin adiniza cok sevindim. 20 mm dr nasil yorum yapti? Yeterli mi buldu? Benim de sorunum yumurta buyumemesi. Femara kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?