- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- 53
Amin inşAllah benimde 1 ay içinde yapmadığım kalmadı şu son 1 haftayı bekliyorum inşAllah vardırda hasta olmazsam ne mutlu 1 haftaya belli olacak bakalım yoksa sonrası nolur bilmemMerak etme inşallah güzel haberlerimizi burdan söyleriz hepimize nasip olurr
Iki yumurtan mi var? Denedim aslinda ama iki ay.. cok etki etmedi. Bana muhakkak ilac gerekiyor. Kurler etki etmiyor.Çok iyi dedi zaten 16 mm ve 22 mm yumurta iyiymiş 22 yukarısı kist oluyormuş benim çok şükür iyiymişsen extra bence havuçta ye havuç suyu yumurta kalitesini yükseltiyor
Herhangi bir tedavi gördün mü bu ay inşallah hayırlısıyla hepimiz güleriz ben bir tane bebeğimi kaybettim 2 aylıktı kalbi durduAmin inşAllah benimde 1 ay içinde yapmadığım kalmadı şu son 1 haftayı bekliyorum inşAllah vardırda hasta olmazsam ne mutlu 1 haftaya belli olacak bakalım yoksa sonrası nolur bilmem
Canım hep kendimce btün yollara başvurdum dr dan yana hiç yüzüm gülmedi biri 3 ay sonrasına attı diğeri k.doğum kontrol hapı verdi yolladı 2 ay sonra gel diye ama kullanmadım bu ayda olmazsa artık özele gidicem inşAllah kuzum inşAllahHerhangi bir tedavi gördün mü bu ay inşallah hayırlısıyla hepimiz güleriz ben bir tane bebeğimi kaybettim 2 aylıktı kalbi durduALLAHIM HEPŞMİZİ NEŞELENDİRSİN
Bu pandemi dönemi mahvetti yoksa günlük gider gelirim bulurum bi doktor ama boş boş bekliyorum şuan..Ya inan doktor seçimi o kadar önemli ki ben 3 yıldır evliyim inan doktorlardan çekmediğim kalmadı sonra çok iyi bir doktor buldum Bakalım hayırlısı artıkSende üzülme bunlar nasip meselesi...
Canım belirtilerin gebelik gibi duruyor ve bu ay baya şey yapmışsın ALLAHIM İNŞALLAAHHH TEZ ZAMANDA O ÇİF ÇİZGİYİ GÖRMEYİ BASİP EDER YARAP LÜTFEN1 yıllık evliyim 2020 şubat ayına kadar bi sıkıntım yoktu benim her ay olurdum 5 gün sürer biterdi hastalığım şubat ayından sonra 2 ay olmadım doktorlardan bu yana yüzüm hiç gülmedi şimdiye kadar dahada karısık hale getirdiler mart ayında hasta oldum bana aile hekimim folbiol hapı verdi bi kutu kullandım nisan ayındada hasta oldum ikinci kutuya başladım hastalığım gecikti normalde öyle bişey yapmaz folbiol dediği için hastaneye gittim net bi cvp alamadım bekledim hep daha sonra pandemi dönemi falan derken yine 2 ay hasta olmadım kadın doğuma gittim bana genel olarak yumurta tembelliğin var küçük küçük kist var hep yumurtalıklarında dedi prolaktin değerin yüksek dedi tarlusal diye bi hap sanırsam onla hasta oldum ve başka hiç bişi demedi kadın doğum hapı yazdı vitamin yazdı ben bebek istediğim için k.doğum kontrol hapını kullanmadım vitaminde zaten vardı ama folbioldan olabilir diye ara vermiştim başka bir doktor dahasınıda sacmaladı emar kanser vs . Son adet tarihi 21 temmuz da başladı 27 temmuzda bitti Daha sonra ben bunu hasta olmadan 4 5 gün önce öğrendim öğrendikten sonra doğal yollara başvurdum soğan kürü uygulamak istedim 4 5 gün yapabildim soğan kürünü sonra bıraktım hastaydım o dönem hastalığım bitti ama bu esnada aslan pençesi çayı içtim bi hafta sonra prolaktin 49 dan 34 e düşmüştü göğüslerimde ağrı vardı ama gitti bida test yapılmdı üstüne devam ettim hayıt tahumuda içtim araştırdım benim gibi olanlar genelde klomen dostinex felan kullanıyormuş doktor bişey demediği için dedikleri bana sacma geldiğinden kendim uygulayım bi ay dedim çünkü tedavi sonuclu net birşey demediler 7 gün ara k. Doğum hapını 2 ay kullan gel dedi yan etkileri taşımak istemedim bi kutu dostinex 5 adet klomen hapı içtim vitaminde aldım yumurtlama takip ediyim dedim ovulasyon testini hemen yapamadım ama takvimde yumurtlama günü 6 ağustos yazıyodu hastalığım bittiğinden beri bi kaç günü değerlendiremedik geriye kalan günler nerdeyse hepsini değerlendirdik kasık ağrılarım sırt bel ağrılarım vardı 6 sında beyaz akıntıyı gördüğüm gün yakı da yapıştırdım belime duayla başladım hep yumurtlama tarihine 6 7 gün geçti hala kasık ağrım var adetimden 1 hafta sonra kahverengi leke oldu az bişi haptan dolayıdır dedim kendimce 2 gün önce falan ovulasyon test yaptım ikinci çizgi silik çıktı şuan sol tarafımda batma var bazen iki taraflı kasık ağrısı iştahım açık normale bakarak sigarayıda cok içemiyorum ayaklarımda üşüme var bacaklarım bazen sızlıyor gaz var karnım seğiriyor vs bazı belirtiler ama piskolojiktir diye düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum yumurtlama gününden sonra hapları kestim vitamin alıyorum bazen baş dönmesi bulantı oluyor göğüslerimde bazen batma hissediyorum dün itibari ile bitkisel çaylarıda bıraktım beklenen adet tarihim 20 ağustos diyor takvimde akıntım var bu ara eskiye bakarak biraz azaldı gibi ama geliyor yinede beyaz gibi çok afedersiniz vajina dar gibi hissediyorum ağrı giriyor bazen.. eşimede yansıtmak istemiyorum umutlanıp üzülmesin diye benim hikaye böyle şimdi sorum şu ki benim gibi yaşayan varmı ne oldu bilgileriniz neler nasıl yol izleyim açıkcası napcağımı bilmiyorum tedirginim takmayım diyorum ama olmuyor..
Sende haklısın bende sonunda 3 yıl sonra buldum ama bende ve eşimde herhangi bir sorun yok 1.5 yıllık evliyken hamileydim kaybetim 11 ay oldu hala gebelik olmadıBu pandemi dönemi mahvetti yoksa günlük gider gelirim bulurum bi doktor ama boş boş bekliyorum şuan..
Aminn inşAllahCanım belirtilerin gebelik gibi duruyor ve bu ay baya şey yapmışsın ALLAHIM İNŞALLAAHHH TEZ ZAMANDA O ÇİF ÇİZGİYİ GÖRMEYİ BASİP EDER YARAP LÜTFEN
Bekle adetini ağır sakın kaldırma ani harekette yapma gelen kahve rengi akıntında yerleşme olabilir canım soğan kürü iyi diye biliyorum bende yaptım ama işe yaramadı inşallah sende hepsi işe yaramıştırVe daha 1 yıldr evlisin daha yolun başı
İnşallah benim arkadaşım yumurta tembeliği vardı şuan benim gittiğim doktorda hamile kaldı ikiz hemde nerde oturuyorsun sen canımAminn inşAllahnormalde 1 2 sene duralım diyordum ama işte insan başına geçince öyle olmuyormus korunsan neyse korunmadan aklına biton bişey geliyor bide benden sonra evlenenler hamile kalmıcak olanlar anlaşmış gibi ben düşünüpde olmadıktan sonra hepsi hamile kaldı :) geçen ay umudu kestim çok üzülüyodum video bile görsem bi ay daha ugrasıyım dedim bakalım bekliyorum İşte bazen araştırıp okuyorum mutlu oluyorum umutlanıyorum sonra kendimce umut bağlama diyorum.. ayın sonunu görsem benden iyisi yok belirsizlik kötü bişey yerleşme diye düşündüm ama yumurtlama gününde önce geldi diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam o yüzden fazlada aklıma takılmadı soğam kürü çok iyi deniyor ama mesele 15 gün uygulamakta.. amin inşAllah güzel dileklerin için teşekkür ederim darısı anne olmak isteyenlere
Bugünümüze şükür canım yine dermanımız var Rabbim büyük Biz duamızı edelim ben eşime baktırmadım daha bakalım inŞallah boşa kürek çekmiyorumdur.. bendede bi hamilelik oldu dediler bi yok dediler kesin bi cvp alamadım 2020 mayıs da hasta oldugumda hastanelik oldum kanamadan dolayı acil baktı tutunamamıs olabilir dedi öteki dr geldi bişey yok normal kanama arası sürdüğünden sancılı dedi yani anlıcağın neler dönüyor blmiyorum.Sende haklısın bende sonunda 3 yıl sonra buldum ama bende ve eşimde herhangi bir sorun yok 1.5 yıllık evliyken hamileydim kaybetim 11 ay oldu hala gebelik olmadı
Yumurtalıkların yapısı bu diyor ama şmdiye kadar bi skıntım yoktu tatmin etmedi yani beni dr. Hiç dkkat etmemiştim yumurtlamaymış bilmem neymiş bunlarla karsılastım işte.. hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağına alsın inşAllah darısı bize bakalımİnşallah benim arkadaşım yumurta tembeliği vardı şuan benim gittiğim doktorda hamile kaldı ikiz hemde nerde oturuyorsun sen canım
Peki bişey daha soruyum biliyosundur sen 1 2 haftada gebelik varsa ki vardır inşAllah bu belirtiler olurmu tam anlamıyla yok belirtiler ama su içimim falan fazlalaştı yada bana öyle geliyor bilmiyorum ovulasyonda koyulasırsa adete yakın gebelik diyolar bende t çizgisi hiç cıkmazken 3 gün önce falan silik cıktı bide kafam karışıyorİnşallah benim arkadaşım yumurta tembeliği vardı şuan benim gittiğim doktorda hamile kaldı ikiz hemde nerde oturuyorsun sen canım
Yok canım malesef ben istanbuldayım burda yakının falan yok mu hani yolun düşerse gidersin çok iyi bir doktor yada orda baya araştırma yapYumurtalıkların yapısı bu diyor ama şmdiye kadar bi skıntım yoktu tatmin etmedi yani beni dr. Hiç dkkat etmemiştim yumurtlamaymış bilmem neymiş bunlarla karsılastım işte.. hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağına alsın inşAllah darısı bize bakalımKAYSERİ de oturuyorum Canım inşAllah sende burdasındır
Allah razı olsun canım..evet baktırdım yok kendiliğinden düştü bemde elerime düştü bebeğimBugünümüze şükür canım yine dermanımız var Rabbim büyük Biz duamızı edelim ben eşime baktırmadım daha bakalım inŞallah boşa kürek çekmiyorumdur.. bendede bi hamilelik oldu dediler bi yok dediler kesin bi cvp alamadım 2020 mayıs da hasta oldugumda hastanelik oldum kanamadan dolayı acil baktı tutunamamıs olabilir dedi öteki dr geldi bişey yok normal kanama arası sürdüğünden sancılı dedi yani anlıcağın neler dönüyor blmiyorum.başın saolsun geçmiş olsun Rabbim bida yaşatmasın.. Onun üstüne kontrollerini falan yaptırdın mı küçükde parçası kalsa engel diyolar hani
Yumurtlama oluyor bende büyüme olmuyorKlomen kullanırken peki yumurtlama olmuşmuydu ?
Evet 6 gün 6 adet adetimin tam 14. Günü gidicem komtroleGenelde femara ya daha iyi cevap veriyor vucudumuz. Genelde 5 verirler 6 mi verdi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?