seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canımEvet 6 gün 6 adet adetimin tam 14. Günü gidicem komtrole
MaşAllahCanım benim ilk gebeliğim belirtilerim baya vardı koku hasasiyeti eltimin evinden tiksiniyordum sürekli evim kirli geliyordu gözüme sürekli deli gibi temizlik yapıyordum iştahsızdım belim ağrıyordu göğüs ucum ağrıyordu kirpiklerim karışmıştı sürekli uyumak istiyordum ama kanda çıkmadı idrar testinde gebe oldupum çıktı düşün artıkbence bir tane test yap silik çıkarsa bile gebelik var demek bu
İstanbulda var aslında orayada gelmeyi düşünmedm değil doktor için değilde gezmek amaçlı yolum düşerse burdan yazarm yönlendirirsin beni olurmu burda istediğin kadar arastrma yap özel harici cvp alamıyosun bide ilk defa kadın bölümüyle uğraştığımdanYok canım malesef ben istanbuldayım burda yakının falan yok mu hani yolun düşerse gidersin çok iyi bir doktor yada orda baya araştırma yap
Amin inşAllah cümlemizden gerçekten zor ya Rabbim içini ferahlatsın inşAllahAllah razı olsun canım..evet baktırdım yok kendiliğinden düştü bemde elerime düştü bebeğimbiraz yıprttı beni insan acısını unutamıyor Allahım tekrar o güzel duyguyu yaşatsın inşallah
Anladım Rabbim şifa versin sorma sebebim bende klomen kullandım 5 tane düzenli içmedim doktor demedi bana kendim içtim fakat işe yaradımı bilmiyorum yani nasıl anladın diye yumurtlama günüm oldu ama içerik falan mı etkileniyor o hplaYumurtlama oluyor bende büyüme olmuyor
Tabikide yardımcı olurum sana inan silivride yüm ben tabi doktorum da silivride ahmet giray varol hatta araştıra bilirsin canım baya iyiİstanbulda var aslında orayada gelmeyi düşünmedm değil doktor için değilde gezmek amaçlı yolum düşerse burdan yazarm yönlendirirsin beni olurmu burda istediğin kadar arastrma yap özel harici cvp alamıyosun bide ilk defa kadın bölümüyle uğraştığımdan
İki gün sonra kanda çıktı haylaz bebek göstermedi kendini sürekliMaşAllahyapmaya çekiniyorum açıkcası bendede sürekli uyku hali var canm hc bsi istemiyor idrardan sonra nasıl emin oldun
Hap yumurta buyutuyor normalde ama direncli olursa yumurtalar benim gibi az büyüme oluyorAnladım Rabbim şifa versin sorma sebebim bende klomen kullandım 5 tane düzenli içmedim doktor demedi bana kendim içtim fakat işe yaradımı bilmiyorum yani nasıl anladın diye yumurtlama günüm oldu ama içerik falan mı etkileniyor o hpla
İnşallah canım inşallahseninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Allah bağışlasınİki gün sonra kanda çıktı haylaz bebek göstermedi kendini sürekli
Anladım teşekkürler canmHap yumurta buyutuyor normalde ama direncli olursa yumurtalar benim gibi az büyüme oluyor
Beyaz akıntın oluyormuydu bugün afedersin çay kaşığı kadar birden beyaz akıntım geldideİki gün sonra kanda çıktı haylaz bebek göstermedi kendini sürekli
Yok o ilk gebeliğim malesef yaşamadı öldüAllah bağışlasın
Evet baya oluyor İNŞALLAH gebeliktirBeyaz akıntın oluyormuydu bugün afedersin çay kaşığı kadar birden beyaz akıntım geldide
İnşAllah canım normaldede oluyo olmuyo değil ama bu sfer dkkatimi çektiEvet baya oluyor İNŞALLAH gebeliktir
Mrb canımm yine ben ovulasyon test yaptım daha yeni t çizgisi silik çıktı bata 5 gün var napıyım ?pisikolojik olabilir çok takılma canım
Hemen hemenBelirtilerin devam ediyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?