Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

MaşAllah yapmaya çekiniyorum açıkcası bendede sürekli uyku hali var canm hc bsi istemiyor idrardan sonra nasıl emin oldun

Yok canım malesef ben istanbuldayım burda yakının falan yok mu hani yolun düşerse gidersin çok iyi bir doktor yada orda baya araştırma yap
İstanbulda var aslında orayada gelmeyi düşünmedm değil doktor için değilde gezmek amaçlı yolum düşerse burdan yazarm yönlendirirsin beni olurmu burda istediğin kadar arastrma yap özel harici cvp alamıyosun bide ilk defa kadın bölümüyle uğraştığımdan

Amin inşAllah cümlemizden gerçekten zor ya Rabbim içini ferahlatsın inşAllah amin bian önce

Yumurtlama oluyor bende büyüme olmuyor
Anladım Rabbim şifa versin sorma sebebim bende klomen kullandım 5 tane düzenli içmedim doktor demedi bana kendim içtim fakat işe yaradımı bilmiyorum yani nasıl anladın diye yumurtlama günüm oldu ama içerik falan mı etkileniyor o hpla

Tabikide yardımcı olurum sana inan silivride yüm ben tabi doktorum da silivride ahmet giray varol hatta araştıra bilirsin canım baya iyi

Hap yumurta buyutuyor normalde ama direncli olursa yumurtalar benim gibi az büyüme oluyor

pisikolojik olabilir çok takılma canım

Belirtilerin devam ediyor mu peki

Göğüs damarın belirginleşmiş mi yada ucu kararmışmı ? Bunlarda belirti karın ağrısı da velirti bel ağrısı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…