Allah razi olsun,Allahim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah..pek umidim yok ama darısı basima demek istiyor kalbimİnan kafanda bitirdiğin an olucak emin olben şuan çok şükür hamileyim ve senin için niyet edip yasin okuyacam hamilelerin duası kabul olur derler hiç üzülme
Allah razi olsun,Allahim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah..pek umidim yok ama darısı basima demek istiyor kalbim❤
Ben de ayni durumdayim hormonlardan felaket kilo aldim simdi hem spor hem diet yapiyorum bakalim hayirlisi Allahtan, ne diyelim,insallah sizin de hersey yolunda gider coookk guzel ve huzurlu bir gebeligin sonunda bebeginizi kucaginiza alirsiniz❤❤Olur olur merak etme inan kafandan sildiğin an olucak benim öyle oldu kendimi sadece zayıflamaya odaklamıştım o kadar hırs yapmıştım ki inan ayda 10 kilo birden gitti toplam 4 ayın sonunda hem kilom gitti hemde bebeğime kavuştum ve bunu anladım herşey kafada bitiyor
Allah razı olsun canımBen de ayni durumdayim hormonlardan felaket kilo aldim simdi hem spor hem diet yapiyorum bakalim hayirlisi Allahtan, ne diyelim,insallah sizin de hersey yolunda gider coookk guzel ve huzurlu bir gebeligin sonunda bebeginizi kucaginiza alirsiniz❤❤
Amin canim inşallahAllah razı olsun canımİnşallah en kısa zamanda sende tadarsın bu güzel duyguyu inşallah
Yine iyi değilim ama ayakta durmaya çalışıyom araştırma hastanesine gittim rahmimim y şeklinde olduğunu dedi ve eşiminde spermleri yüzde 40 hareketliymiş ameliyat oldum büyük ihtimal tüp bebekle olck sadece
Yine iyi değilim ama ayakta durmaya çalışıyom araştırma hastanesine gittim rahmimim y şeklinde olduğunu dedi ve eşiminde spermleri yüzde 40 hareketliymiş ameliyat oldum büyük ihtimal tüp bebekle olck sadecemin canim inşallah❤
İnşallah bu mübarek ayda seninde kucağın dolar inan çok istiyorum sizde güzel haberler alın diye inşallah bu gün niyet edip senle pelin için yasin okicam Allahtan umut kesilmez canımYine iyi değilim ama ayakta durmaya çalışıyom araştırma hastanesine gittim rahmimim y şeklinde olduğunu dedi ve eşiminde spermleri yüzde 40 hareketliymiş ameliyat oldum büyük ihtimal tüp bebekle olck sadece
Allah razı olsun cnm bnm senin nasıl gidiyorİnşallah bu mübarek ayda seninde kucağın dolar inan çok istiyorum sizde güzel haberler alın diye inşallah bu gün niyet edip senle pelin için yasin okicam Allahtan umut kesilmez canım
Çok şükür nasıl olsun işte geçinip gidiyorum işteAllah razı olsun cnm bnm senin nasıl gidiyor
Ay canim allah razi olsun Allah sevabina yazsin ben kabullendim artik hayirlisi allahtanİnşallah bu mübarek ayda seninde kucağın dolar inan çok istiyorum sizde güzel haberler alın diye inşallah bu gün niyet edip senle pelin için yasin okicam Allahtan umut kesilmez canım
Valla covid oldum cok zor atlattim zaturreye çevirmiş cigerlerim kotuydu anca toparliyorum bebek mevzusunu da saldim gitti ne tarihe bakiyorum ne takviye bisiler aliyorum yoruldum ugrasmiyorum.senin nasil gidiyor hayat?hersey yolundadir umarim
Uzulme canim ameliyat olduysan sorum yok kocanda da yuzde kirk az degil saglam bi tane bulsunlar yeterli,kafana takma cok,taktikca zorlasiyor akisina birakYine iyi değilim ama ayakta durmaya çalışıyom araştırma hastanesine gittim rahmimim y şeklinde olduğunu dedi ve eşiminde spermleri yüzde 40 hareketliymiş ameliyat oldum büyük ihtimal tüp bebekle olck sadece
Cok gecmis olsun bu aradaUzulme canim ameliyat olduysan sorum yok kocanda da yuzde kirk az degil saglam bi tane bulsunlar yeterli,kafana takma cok,taktikca zorlasiyor akisina birak
AMİN inşallah canım hiç ummadığın anda açılıyor o kapı emin olAy canim allah razi olsun Allah sevabina yazsin ben kabullendim artik hayirlisi allahtan
Ayyy dikkat et çok geçmiş olsun gerçekten bi bitmedi bu bela yaValla covid oldum cok zor atlattim zaturreye çevirmiş cigerlerim kotuydu anca toparliyorum bebek mevzusunu da saldim gitti ne tarihe bakiyorum ne takviye bisiler aliyorum yoruldum ugrasmiyorum.senin nasil gidiyor hayat?hersey yolundadir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?