Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Z zeynep44044 P Pelin09
Kızlar eşime sperm testi yaptırdık sizce iyimi yani sizinde fikrinizi almak istedim içim bi tuhaf

Eklentiler

• F9C67338-DF3F-4669-8830-F87CA4663A3E.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 38
İnş hayırlısıyla alırsınız evlatlarınızı kızlar bnm umudum yok artık çünkü eşim beni aldatıyor ama inkâr ediyo dua edin bir yoluna girsin hayatım
Ay inanmıyorum ya şuan çok üzüldüm senin için peki nerden anladın aldatığını

İnş hayırlısıyla alırsınız evlatlarınızı kızlar bnm umudum yok artık çünkü eşim beni aldatıyor ama inkâr ediyo dua edin bir yoluna girsin hayatım
Eger hakliysan şüphelerinde, Allah bu yuzden sana evlat vermiyor olabilir her seyin hayirlisi diyoruz ya,belki de hayirlisi boyledir.Dur bakalim hemen telas yapma once emin ol kesin emin ol ama,suphe falan degil.sonra bakarsin yoluna.belki de adamin gunahini aliyorsundur

Bende çok üzüldüm zeynebe inşallah yanılıyordur ama unutmayalım her şerde bir hayır

Eminim cnm arama kayıtları vs çok şey var yani içime atıyorum rabbim hayırlısını versin

Cok sukur diyelim..siz nasilsiniz?biz bu arada tüp bebek denedik maalesef yumurta dollenmedi,bir daha tedavi görmeyi pek düşünmüyorum zor ve manevi olarak da yorucu bir surec..Allahim en dogrusunu bilir, elden geleni yaptik..
İnan kafanda bitirdiğin an olucak emin ol ben şuan çok şükür hamileyim ve senin için niyet edip yasin okuyacam hamilelerin duası kabul olur derler hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…