Evet canim yapildi simdi istirahat ediyorumGittinmi bugün
Tüp bebekmi yapıldı cnm anlamadım hadi hayırlısıEvet canim yapildi simdi istirahat ediyorum
Yok canim daha degil prp yapildiTüp bebekmi yapıldı cnm anlamadım hadi hayırlısı
Hadi hayırlısı duam senlerYok canim daha degil prp yapildi
Sagol canim hakkimizda hayirlisi artikHadi hayırlısı duam senler
İnş hayırlısıyla alırsınız evlatlarınızı kızlar bnm umudum yok artık çünkü eşim beni aldatıyor ama inkâr ediyoZ zeynep44044 P Pelin09
Kızlar eşime sperm testi yaptırdık sizce iyimi yani sizinde fikrinizi almak istedim içim bi tuhaf
Ay inanmıyorum ya şuan çok üzüldüm senin için peki nerden anladın aldatığınıİnş hayırlısıyla alırsınız evlatlarınızı kızlar bnm umudum yok artık çünkü eşim beni aldatıyor ama inkâr ediyodua edin bir yoluna girsin hayatım
Ya deme oyle insallah yaniliyorsundur cok.uzuldumİnş hayırlısıyla alırsınız evlatlarınızı kızlar bnm umudum yok artık çünkü eşim beni aldatıyor ama inkâr ediyodua edin bir yoluna girsin hayatım
Valla canim hic anlamam ki ama iyiye benzioZ zeynep44044 P Pelin09
Kızlar eşime sperm testi yaptırdık sizce iyimi yani sizinde fikrinizi almak istedim içim bi tuhaf
Eger hakliysan şüphelerinde, Allah bu yuzden sana evlat vermiyor olabilir her seyin hayirlisi diyoruz ya,belki de hayirlisi boyledir.Dur bakalim hemen telas yapma once emin ol kesin emin ol ama,suphe falan degil.sonra bakarsin yoluna.belki de adamin gunahini aliyorsundurİnş hayırlısıyla alırsınız evlatlarınızı kızlar bnm umudum yok artık çünkü eşim beni aldatıyor ama inkâr ediyodua edin bir yoluna girsin hayatım
Evet çok şükür iyiymişValla canim hic anlamam ki ama iyiye benzio
Bende çok üzüldüm zeynebe inşallah yanılıyordur ama unutmayalım her şerde bir hayırEger hakliysan şüphelerinde, Allah bu yuzden sana evlat vermiyor olabilir her seyin hayirlisi diyoruz ya,belki de hayirlisi boyledir.Dur bakalim hemen telas yapma once emin ol kesin emin ol ama,suphe falan degil.sonra bakarsin yoluna.belki de adamin gunahini aliyorsundur
Eminim cnm arama kayıtları vs çok şey var yani içime atıyorum rabbim hayırlısını versinEger hakliysan şüphelerinde, Allah bu yuzden sana evlat vermiyor olabilir her seyin hayirlisi diyoruz ya,belki de hayirlisi boyledir.Dur bakalim hemen telas yapma once emin ol kesin emin ol ama,suphe falan degil.sonra bakarsin yoluna.belki de adamin gunahini aliyorsundur
Canim niye icine atıyorsun? Mecbur musun bu duruma katlanmaya?Eminim cnm arama kayıtları vs çok şey var yani içime atıyorum rabbim hayırlısını versin
Çok üzüldüm boşver bence katlanmak zorunda değilsinEminim cnm arama kayıtları vs çok şey var yani içime atıyorum rabbim hayırlısını versin
Cok sukur diyelim..siz nasilsiniz?biz bu arada tüp bebek denedik maalesef yumurta dollenmedi,bir daha tedavi görmeyi pek düşünmüyorum zor ve manevi olarak da yorucu bir surec..Allahim en dogrusunu bilir, elden geleni yaptik..
İnan kafanda bitirdiğin an olucak emin olCok sukur diyelim..siz nasilsiniz?biz bu arada tüp bebek denedik maalesef yumurta dollenmedi,bir daha tedavi görmeyi pek düşünmüyorum zor ve manevi olarak da yorucu bir surec..Allahim en dogrusunu bilir, elden geleni yaptik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?