Cnm neyaptın baktırdınmıE canım kan pirtilasmasi için iğne kullanan hap kullananlar var bak ne güzel hamile kalabiliyosun bence devam
Cnm yazmadın neyaptınAllahtan hayirlisi kuzumm dinlen bakalim bi süre..ben de bugun gitcem 2.30da
Gidisata bakip ona gore karar verecrk drHadi inşş sen tüpbebek yaptırcan demi
Igne oldum gene,deniyoruz bakalim canimCnm yazmadın neyaptın
İğne derken anlamadım cnmGidisata bakip ona gore karar verecrk dr
Catlatma ignesiİğne derken anlamadım cnm
Hadi hayırlısı bacımmmCatlatma ignesi
Nasılsın cnm nasıl gidiyoIgne oldum gene,deniyoruz bakalim canim
Ayni kuzum nasil olsun inan hic dikkat etmiyorum,hayal kirikligina ugramak mi istemiyorum,hevesim mi kaçtı, ustune mi dusmek istemiyorum bilemedimNasılsın cnm nasıl gidiyo
Cnm vala clife diye bir macun var onu yiyorum eşimede bal polen plopolis kulandırıyorum nasip artık canoş yumurtlama testleride hergün yapıyorum büyük ihtimal cuma cumartesi yumurtlarım inan insan nekadar desen takmıyorum insan üzülüyor takılıyor rabbim hayırlısıyla tüm istiyenlere nasip etsinnAyni kuzum nasil olsun inan hic dikkat etmiyorum,hayal kirikligina ugramak mi istemiyorum,hevesim mi kaçtı, ustune mi dusmek istemiyorum bilemedimöncekilerde herseyin saatini biliyordum simdi sorsan ne zaman igne oldun diye telefona bakmadan soyleyemem.4 kasim regl zamanim bekliyorum hic bir durumu da gebelige yormuyorum cunku butun belirtileri gosterip testim negatif de oldu hichir belirti olmadan pozitif de..su mubarek gunde dilerim rabbimden hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin bize..sen nasilsin nasil gidiyor?
Amin canim insallahCnm vala clife diye bir macun var onu yiyorum eşimede bal polen plopolis kulandırıyorum nasip artık canoş yumurtlama testleride hergün yapıyorum büyük ihtimal cuma cumartesi yumurtlarım inan insan nekadar desen takmıyorum insan üzülüyor takılıyor rabbim hayırlısıyla tüm istiyenlere nasip etsinn
Bnm kasık ağrım başladı yumurtlama testide çiftAmin canim insallah❤
Hadi bakalim hayirlisi canim.ben regl oldum vaktinden 6 gun onceBnm kasık ağrım başladı yumurtlama testide çift
Bakalım nasip
Yaa olmadımıHadi bakalim hayirlisi canim.ben regl oldum vaktinden 6 gun once
Sali gunu prpye gidicez bakalim artikYaa olmadımıüzülme olurmu olur Allahın izniyle
Hakımızda hayırlısı olsun bacım yaa çok üzücüSali gunu prpye gidicez bakalim artik
Sagol canim aminHakımızda hayırlısı olsun bacım yaa çok üzücü
Gittinmi bugünSagol canim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?