Merhaba kızlarr ben renk skalası geniş bir far paleti almak istiyorum hem gündüz hem gece makyajlarına uygun. Ben araştırdım ama maalesef her palette bir rengin 2-3 tonu var. Üni için kullanışlı bir sefer alsan bidaha almana gerek yok diyeceğiniz bir palet var mı
Merhaba kızlarr ben renk skalası geniş bir far paleti almak istiyorum hem gündüz hem gece makyajlarına uygun. Ben araştırdım ama maalesef her palette bir rengin 2-3 tonu var. Üni için kullanışlı bir sefer alsan bidaha almana gerek yok diyeceğiniz bir palet var mı
Sizin beğendiğiniz hangisi peki ? Olmadı, hepsi buradan sipariş verirsiniz ama ben bizzat mağazaya gidip görmeyi tercih ederim. Gratis ,Watsons, golden rose vs
Sizin beğendiğiniz hangisi peki ? Olmadı, hepsi buradan sipariş verirsiniz ama ben bizzat mağazaya gidip görmeyi tercih ederim. Gratis ,Watsons, golden rose vs
Bende öyle istiyorum ama stokta yok diyor.. beğendiğim ürün bu, her renkten bir parça var hem gece hem gündüze uygun renkleri çok beğendim. Aslında benim istediğim şey şu bir renkten 3 farklı ton olsun istemiyorum paletimde her renkten bir şeyler olsun istiyorum bu da beni tatmin eden tek far oldu ama maalesef watsons'ta tükenmiş bayağıdır gelmiyor sanırım ne zaman gelir bilmiyorum üniversiteye de bir ay içinde gideceğim için hepsiburada'dan alabilirim