• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fare :(

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.456
411
43
Evde fare gördük fındık faresi asla yakalanmıyor dün gece yapıskan koyduk gelir diye ona da gelmedi psikolojim bozuldu resmen hamileyimde. Ne yapılabilir bilgisi olan var mı ?

Evde fare gördük fındık faresi asla yakalanmıyor dün gece yapıskan koyduk gelir diye ona da gelmedi psikolojim bozuldu resmen hamileyimde. Ne yapılabilir bilgisi olan var mı ?
Fareler hep aynı yolu izlerler. Gördüğünüz noktaya yapışkan koyarsanız yakalanacaktır.

yapışkanın üzerine un falan serpin seviyorlar
yaptık kaşar peynir vardı onu koyduk bir gün bekledik gelen giden yok, belkide girdiği delikten cıktı bilmiyorum, ama heryere pislemiş midem kalktı ya yeni temizlik yapmıstım.
yapıskana koysdugun seye insan eli değmemesi gerekiyormus insan elinin kokusunu bilip onu tanırmıs gelmezmis tuzaga bugünde onu deneyeceğiz eğer gene gelmezse demekki girdiği yerden gitti

yaptık kaşar peynir vardı onu koyduk bir gün bekledik gelen giden yok, belkide girdiği delikten cıktı bilmiyorum, ama heryere pislemiş midem kalktı ya yeni temizlik yapmıstım.
yapıskana koysdugun seye insan eli değmemesi gerekiyormus insan elinin kokusunu bilip onu tanırmıs gelmezmis tuzaga bugünde onu deneyeceğiz eğer gene gelmezse demekki girdiği yerden gitti
çıktığı deliğe nane yagı sürün nefret eder kokusundan

strese girer ev kedisi olmaz öyle rahatsızlanır ev değişimi olduğunda ki fareyı de tutmaz yanı
Benim de kedim var annemlerin ev bahçeli fare oluyor haliyle kedimle gidince kaçıyorlar
Belki benimle olduğu için rahattır benim kedi

Yakalamıyor zaten ama sanırım fareler kokusundan rahatsız oluyorlar

Benim de kedim var annemlerin ev bahçeli fare oluyor haliyle kedimle gidince kaçıyorlar
Belki benimle olduğu için rahattır benim kedi

Yakalamıyor zaten ama sanırım fareler kokusundan rahatsız oluyorlar
bızımkiler üstünden atlayıp geçiyorlardı farenın tekir bide hatta bırı depresyona gırdı ev değiştirince oradan blıyorum

bızımkiler üstünden atlayıp geçiyorlardı farenın tekir bide hatta bırı depresyona gırdı ev değiştirince oradan blıyorum
😂😂mamayı beraber yiyelim de diyebilirlerdi
Bu kediler değişik valla
Haklısınız her kedi farklı olabiliyor

Kedi sahiplen diyecektim aslında ama hamileyim dediği için konu sahibi hiç girmedim o topa
Kediler de bebek gibi çünkü

Banyo gideri veya mutfak lavobosu gideri varsa ordan girmiş çıkmış olabilir bir ara lağım faresi girmişti mutfağa sonra çıkmış gitmiş hiç görmedik siz giderleri bir kontrol edin isterseniz

😂😂mamayı beraber yiyelim de diyebilirlerdi
Bu kediler değişik valla
Haklısınız her kedi farklı olabiliyor

Kedi sahiplen diyecektim aslında ama hamileyim dediği için konu sahibi hiç girmedim o topa
Kediler de bebek gibi çünkü
cok severim kedileri ama eşim hiç sevmiyor yoksa ben simdiye coktan eve kedi almıstım :/

Nerden geldi önce onu bulun cunku yakalasaniz bile baska fareler gelir. Cok zor bir durum ben 5 senedir bir cozum bulamadim malesef.
sürekli mi geliyolrlar
ya bilmiyorum neren giriyor bi tüp deliği var onu kapatıcaz bugün. camdan pencereen giriyorsada sineklik var ama bu sıcaklarda balkon kapısı açmadan durulmuyor 2. kattayız birde

Back
X