Fark ...

Adamin yasi buyuk ve daha once evlilik yapmis ayrilmis. beni de hem 2.yim, hem de gencim diye kaybetmek istemez diyosunuz:işsiz: peki hic yas farki cok oldugu icin bazi isteklerinizin birbirine bir sure sonra uymayacagini dusundunuz mu ? ya da bir kez bosayan 2.kez de bosanirken zorlanmaz diye filan ?

Ciddi bişey yok sadece haber yollamış ama hiç uymayacağını belittim aracı kişiye sadece danışmak istedim
35 yasında evlenmiş boşanmış bir adamın 23 yaşındaki arasındaki hiçbir muhabbet bile geçmemiş bir kıza başkasi aracılığı ile böyle bir haber yollamasi hic hoş gelmedi bana iyi yapmissin.

Adam ehteyar (ihtiyar) diye kıymet bilir diye düşünüyorsun ama çevremden gördüğüm kadarıyla daha çok kıskançlık ve kadını darlamaya sebep oluyor bu durum. Tabi senin ehteyar için durum ne olur bilmem.

Boşanan erkek de bana güven vermez. Kadın niye iki günde alıp atmış bunu öğren mutlaka. Tabi başka kaynaklardan öğrenmeye çalış.

Bazen kadinlarda erkekler gibi arizali cikabiliyor yani belki kadin evliligi bitirmis olabilir.Walla ben kardesimden biliyorum 15 gun evli kaldilar sonra bosandilar arastir niye bosanmislar

Türk kadınları çok geçerli bir sebebi olmadıkca boşanmaz.(şiddet, ihanet, kumar ya da alkol veya madde bağımlılığı, evine cocuklarına bakmama, ailesini evine kariştırma gibi...) Ve buna rağmen boşanmış bir adam varsa o adamdan korkarım ben. (Istisnai durumlar oldukça nadir görülür )

20 lerinde hayatının baharında boşanmış yaşı büyük ve aynı ayarda olmadığın bir adamla neden görüşesin ki?

Bu arada boşanmıs olan sen olsaydın kuvvetle muhtemel o seni "dul" diye istemezdi.

Türk kadınları çok geçerli bir sebebi olmadıkca boşanmaz.(şiddet, ihanet, kumar ya da alkol veya madde bağımlılığı, evine cocuklarına bakmama, ailesini evine kariştırma gibi...) Ve buna rağmen boşanmış bir adam varsa o adamdan korkarım ben. (Istisnai durumlar oldukça nadir görülür )

20 lerinde hayatının baharında boşanmış yaşı büyük ve aynı ayarda olmadığın bir adamla neden görüşesin ki?

Bu arada boşanmıs olan sen olsaydın kuvvetle muhtemel o seni "dul" diye istemezdi.
Ne kadar güzel

Çok doğru söylediniz. Hiç canım yanmadan bu konuyu kapatmam gerek

23 yaşındasın, senden 12 yaş büyük bir adam? Bence çok fazla yaş farkı. Şuan gözüne fazla gelmiyorsa bile ilerisi sıkıntı.. Hem boşanmış, sebebi önemli. Aldattı mı, şiddet mi uyguluyordu, geçimsiz mi, sorumsuz mu.. Ne çıkar bilinmez, neler okuyoruz burda

Yaş farkı bana göre de fazla
Aşk yoksa ne gerek var

Dengin birini bulursun
Acele etme derim

Cok genelleme olmus nerdeyse butun kadinlar bosanmada masumdur yanlis ben cevremde biliyorum bu saydiginiz nedenler olmadigi gibi kadin bosanmis hemde evlilklerin ilk 3 ayinda bosanmis kotu niyetli kadinlar da vardir

Back
X