Farklı bakış açılarına ihtiyacım var :(

salla gitsin.. 5-6 yıl sonrasını seninle göremeyen bi adamla ne işin olacak ki zaten? canın gönlünü eğlendirmek istiyorsa 1 yıl takıl ama öyle biri değilim diyorsan yol ver gitsin gamsız gamsız yaşasın bence

arayıp sorma ıletısımını kes bence...ılerıyı goremıyorum dedıgıne bakma bu sozun aslı kendıme guvenemıyorumdur bana gore ...
bır sure sessız kal bkalım arayıp soracak mı ?

Bunca yıl gördüklerimden sonra (demeki kaç yaşındasın) bir erkek böyle diyorsa sevmiyordur,aşık değildir
seni elinde tutmak istiyor; çünkü olurda senden iyisini bulamazsa, sen elinin altında olmuş olacaksın

Bir ilişki ya başlar yaşanır, olmuyorsa da biter gider

Bence sen bu beyden ümidi kes, son kez görüşmemeyi kabul etmemekle iyi yapmışsın

Hakkında hayırlısı olur inş

aklımdan bunlar gecıyordu aslında ama konu sahıbının aklını karıstrmamak ıcın soylemek ıstemedım bencede baska bırı var onunla olmazsa sana donebılmek ıcın bu sekılde davranıyor

Hayra alamet sözler gelmedi bana..Gördüklerimizden sonra en azından ..İstese 5-6 yıl sonra evlenebilirim ama senle evlenmek istiyorum diyebilirdi.Yada evliliği erkene alabilir;insan sevdiğini bulunca bırakmak istememsi lazımdı.Bilemiyorum seviyorum bitrimek istiyorum ''lafı bana göre değil..Senin hakkında kararsız da olabilir..Saflık yaparsan onla savrulur gidersin gibi geldi bana..Tersi de olabilir;ama nedense tersi olmuyor gibi..Beklediğimize değecek adamlar olsa vallahi bekleriz..Ama risk..sonu acı olan bir risk..En başındasın..Yol yakınken kurtar kendini..Bayanlar zaman geçince daha çok bağlanıyor..Sonrası acı olabilir..

Son düzenleme:
canım seni gerçekten sevseydi isterse 10 yıl geçsin asla bırakmazdı kesinlikle sil at hayatından facebooktanda telfondanda olurda senden iyisini bulamazsa diye seni yedekte tutuyor kesinlikle unut gitsin pişman olmazsın bırak o pişman olsun

Öncelikle bana göre daha bir aydır yeni tanıştığın birisine ileride durumumuz ne olucak demen yanlış olmuş...
Her ilişki illa evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok... Tamam sen gezip tozmak istemiyorsundur ciddi olsun istiyorsundur ama böylede bir ilişkiye başlanmamalı...
Sonuçta aşk bu belki ilişkiniz devam etseydi sana çok aşık olucaktı bulunduğun şehirden giderken senide yanında götürmek isteyecekti hiç birşeyi bilemezsin....

Benimde eşim öyle tayinciydi ama giderken benide yanında götürdü çünkü bensiz yapamaycağını anladı.... :)

Son düzenleme:
çok haklısınız zaten herkes hemfikir. içinde olunca göremiyorsun dışardan bakana ihtiyaç duyuyorsun. aslında ben de sizler gibi düşünüyorum ama ne bileyim galiba kendime itiraf edemiyorum gerçekleri. ama dediğiniz gibi sevse bırakmazdı. illaki arar sorar eminim. dünden beri kaç defa aradı cevap vermedim. konuşmak dahi istemediğimi söyledim ona. bu sefer duygusal değil daha net ve biraz da sert bir dille bunları ifade edeceğim. dün konuşurken dememiştim çünkü sevsen bırakmazdın diye.

Bence sağlam ayakkabı değil.
Problemsiz ortamda problem çıkarmış. ince hesap olabilir.
Kızların yoğun duygusal ortamda hesapsız davranışları olabiliyor.
Duygusal tuzak kuruyor izlenimi edindim.
Ben bu adamı sevmedim.

zaten benı bekle demeye hakkım yok dıyorsa bı erkek bn sana olan duygularımdan emın degılım demektır aranızdakı mesafeler bahane olamaz bnce eger gercekten bırsey hıssetmıs olsaydı adını koyarız kısa bı zamanda dha snrada arkası gelır dıyebılırdı

arkadaşım sana tek birşey söylüyorum , umarım ciddiye alırsın arkadana bakmadan kaçmalısın

Çünkü karşındaki erkek tipi ciddi ilişki yaşamak istemeyeninden ve evlenmeyi 5-6 yıl sonra düşünüyormuş.Onun için şuanki ilişkileri hiç önemli değil anladığım kadarıyla ve sizi sevdiğini düşünmüyorum.

Aramızdaki bağ kopmasın demesinin nedeni de şu sizin ona olan ilginizin farkında ve boşta kalırsam en azından bu kızla takılırım ya diye düşünüyor bence.Seni cepte görüyor anladığım kadarıyla bence bağını kopar.

Şöyle bir örnekte vereyim erkek arkadaşımdan ayrıldm ben.Daha önceden de bir kez ayrıldığımda bana aynı senin erkek arkadaşının dediklerini demişti aramızdaki bağı koparma sık görüşmesekte yinede görüşüz ara sıra ben sevdiğim insanları tamamen kaybetmekten hoşlanmıyorum demişti.Onu dedkten bir süre sonra barışmıştık , Adamın hal ve hareketleri hiç hoşuma gitmedi tek tek saymak istemiyorum şimdi burda ilişki saklamaktan tut face şifrelerini habersiz değiştirmeler vs. bir sürü olay yani adam açıkça beni sevmiyordu onu anladım ben.Sonunda da bitirdim.Şuan arkadaş kaldık fakat bir kaç gündr kafama dank eden düşüncem arkadaş bile kalmamızın yanlış olduğu yönünde her hangi bir tartışma ortamı vs. olduğunda arkadaşlığını istemiyorum diyeceğim , sen üzülüyorsun canım benden sana tavsiye onu aklından çıkaramazsınn arkadaşken , bende aynı olayları yaşadım bende arkadaş olduğumuz için çıkaramamıştım ta ki dün yada bir önceki güne kadar başka birini tanıdım ilişki manasında değil fakat tanıdığım kişiyi görünüş olarak vs. hoşuma gitti o an kafama dank etti kendime dedim ki kızım prettywitch sen demek ki başkalarınıda beğenebiliyorsun karşına daha neler çıkacak boşver şunu.

harbiden yaa sevse neden böyle yapsın. apaçık ortada ama ahh işte göremiyorsun ki. neyse ki gördüm artık. duygusal yaklaşıp kendimi paralamaya meyilliyim zira aynı gün hem bu oldu, hem işimi bıraktım, hem yurt dışındaki kardeşim gitti, hem annem ve diğer küçük kardeşim başka şehirdeki teyzeme bi süreliğine ziyarete gitti. hepsi aynı gün olunca dağıttım biraz kendimi ben aslında gerçekten de apaçık ortada olan bir şeydi. ama bi yandan acı mıdır, nefret midir, kızgınlık mıdır bilemiyorum bunları bastırmak da istemiyorum. bir an önce yaşamam gereken duyguyu yaşayıp önüme bakmam lazım :/

canım neredeyse aynı şeyi yaşamışız. Benimde gecen yıl görüştüğüm biri vardı herşeyiyle mükemmel gidiyordu anneme bile ,huyum değildir, anlatmıştım gayet ciddi düşünüyordum sonra o birden garip davranmaya başladı ben evliliği 35ime doğru düşünüyorum dedi (26 yasındaydı) çok iyi biri oldugumu beni üzmek istemedğini daha önünü görmekte zorlandığını vs vs söyledi. ben face'den de msn hepsini sildim. yurt dışına gittim geldim numara değiştirdim. sonra annemin numarası varmıs onda oradan bana ulaşmak istemiş annemle konusmus ama kendini söyleyememiş zor durumda kalırım diye. sürekli kullandıgım tek mailim gmail di oradan bir kere bir belge yollamam gerekmişti oradan tekrar mail atmştı iki hafta kadar önce. görüşmek istemediğime dair cevap yazdım. cok ciddidüşündüğünü vs söyledi ben de daha sonra aradım şu sıralar tekrar görüşüyoruz herşey daha yolunda gibi, daha güzel gibi ama tabi belli olmuyor hiç birşey aklımda hala şüphelerim var...

Daha 1 aylık görüştüğün biri seni ne kadar sevebilir kii beni bekle eninde sonunda evleniriz desin kii
Bayanlar genelde yeni tanışsada ilişkisinin ciddi olmasını ister ama erkekler bayanlar gibi değildir zora gelemezler
Hatta seni sevmesine fırsat bile vermemişsin bence en baştan ilerisi ne olucak diyerek...

ya bıraksın bu ayakları... bi de yedekte tutmak istiyor seni. faceden silme falan.
bi yandan senin aklında olmaya devam edecek diğer yandan hayatını yaşayacak.
seven insan böyle yapmaz. insan sevdiğiyle geleceğini düşünmez mi yaa.
bence hayatından tamamen sil at canım. kendi yaşamına bak mutlu olmaya bak.

ben ondan bu şekilde bi istekte hiç bulunmadım zaten. sadece sordum görüşüyoruz ama nedir niyetimiz diye. tabiki evlilik konuşmak için çok kısa bi süre 1 ay. o hadi gel evleniyoruz dese öyle gözüm yollardaymış gibi kabul etmem ki zaten. sadece gittiğimiz yolu, ciddiyeti bilmek istedim.

benim içime kurt düştüğünde zaten eskisi gibi olamıyorum istesem de. üzülüyorum tamam ama içimde ölüyor başlayan duygular. zaten üzerine gitmek, şu anki duygularıma yenilip hareket etmek gurursuzluk olur ki bu duruma düşmeyi hiç istemem. Ama gönül isterdi ki başladığı gibi güzel gitseydi, olmadı...

mesleğini eline almş birinden bahsediyoruz. yani ewliliğe yaklaşmış biri. böyle biri sewiyorsa kesinlikle uzaklığı bahane etmezdi we sewseydi bırakmazdı sonuna kadar dewam ederdi. diğer kızların dediği gibi yedekte tutmak istiyor. bu tip erkeklerden kaç bunlardan hayır gelmez derim ben..

buna benzer şeyler benim de başıma geldi. yedekte tutmaya çalışıyo. yol ver gitsin. sevgisine sahip çıkamayan adamdan hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…