- 5 Temmuz 2025
- 449
- En iyi cevaplar
- 1
- 122
- 18
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Onun böyle bir şeyle uğraşacağını sanmıyorum ama uzun zaman sonra kendini paylaşması da degisik geldi bana.Kendini birisine göstermeye çalışıyor ve o birisi sen değilsin
Bilemezsin valla erkekler birisini kafaya koyduğu zaman öyle şeylerle uğraşırlar ki aklın şaşarOnun böyle bir şeyle uğraşacağını sanmıyorum ama uzun zaman sonra kendini paylaşması da degisik geldi bana.
Silsenize numarasiniHerkese günaydınlar. Ayrılık sürecimi daha önce anlatmıştım. Eski sevgilim sosyal medya kullanmıyor whatsappda 'da hiç paylaşım yapmaz belki çok nadir oda en son geçen sene anneler gününde annesini paylaşmıştı. Gece 00 geçtikten sonra kendini paylaşmış boydan güneş gözlüklü falan bi anlam çıkarmalı miyim yani adam kendini atmazken kendini niye atmaya başladı.
Evet ama örneğin gece paylaşmış yani gündüz de değil. Fotoğrafı henüz acip bakmadım. Ama kendini bile çok çok nadir atıyor adam yani biri görsün diye mi attı diye düşündüm ondan.Canı istemiş paylaşmış ben de genellikle wp durumda hiçbir şey paylaşmam ayda senede bir. Onun öyle bir anına denk gelmişsiniz
Haklısınız.Bilemezsin valla erkekler birisini kafaya koyduğu zaman öyle şeylerle uğraşırlar ki aklın şaşar
Biriyle flört ediyor olabilirEvet ama örneğin gece paylaşmış yani gündüz de değil. Fotoğrafı henüz acip bakmadım. Ama kendini bile çok çok nadir atıyor adam yani biri görsün diye mi attı diye düşündüm ondan.
Ama flört etse kendisine zaten fotograf atıyordur gece flört için mi atmıştırBiriyle flört ediyor olabilir
Sizin ilişki kesin bitti mi onu de heleAma flört etse kendisine zaten fotograf atıyordur gece flört için mi atmıştır
Yani biz iletişimde değiliz son görülmesi de 05.00 gerçi bu işi gereği çoğunlukla böyle oluyor nöbet vs ama uzun zaman sonra kendini paylaşmış onun pek böyle şeylerle arası yoktur.Sizin ilişki kesin bitti mi onu de hele
O zaman senle alakalı değil düşünme. Muhtemelen yeni flörtüne kendini gösteriyorYani biz iletişimde değiliz son görülmesi de 05.00 gerçi bu işi gereği çoğunlukla böyle oluyor nöbet vs ama uzun zaman sonra kendini paylaşmış onun pek böyle şeylerle arası yoktur.
En son tek fotoğraf attığı zamanı hatırlamam ilk zamanlarda arkadaşıyla atmıştı bide geçen sene anneler gününde yanında bilemedim gece atmış falanSizin ilişki kesin bitti mi onu de hele
Flortunu arar neden öyle yapsın ki. Ben de dün whatsapp fotoğraf atmıştım. Biz flörtken de görüntülü arardı paylaşmazdi atarsada özelden atardı.O zaman senle alakalı değil düşünme. Muhtemelen yeni flörtüne kendini gösteriyor
Yok bazen böyle yapabiliyorlar eski flörtümden biliyorum.Flortunu arar neden öyle yapsın ki. Ben de dün whatsapp fotoğraf atmıştım. Biz flörtken de görüntülü arardı paylaşmazdi atarsada özelden atardı.
Adamın zaten sosyal medyası yok sevmiyor öyle şeyleri maşallah bayağıda poz vermiş kendisi.Gece diyorsun işte aklına düşmüştür kız,
muhtemelen yeni tanıştığı biri sadece numarası var sosyal medyalarında ekli değilse, oradan kendini gösteriyor, sil o numarayı sende önüne bak...
Belki yeni konuşmaya başladılar ve foto atma aşamasına gelmediler o da kendini böyle göstermeye çalışıyordurFlortunu arar neden öyle yapsın ki. Ben de dün whatsapp fotoğraf atmıştım. Biz flörtken de görüntülü arardı paylaşmazdi atarsada özelden atardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?