- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Ayrıldığın adamın numarası neden duruyor? Yani öylesine de atmış olabilir, size kedisini de hatırlatmak istemiş olabilir, başkası vardır endam gösteriyor olabilir yani olabilirler fazlalaşa bilir de yani siz ne olmasını isterdiniz? İçiniz da hala bir umut varsa bir beğeni atınHerkese günaydınlar. Ayrılık sürecimi daha önce anlatmıştım. Eski sevgilim sosyal medya kullanmıyor whatsappda 'da hiç paylaşım yapmaz belki çok nadir oda en son geçen sene anneler gününde annesini paylaşmıştı. Gece 00 geçtikten sonra kendini paylaşmış boydan güneş gözlüklü falan bi anlam çıkarmalı miyim yani adam kendini atmazken kendini niye atmaya başladı.
Gece atması çok ilginç gerçekten, gündüz olsa neyse ama gece gece demek ki aklına birileri geldi demek. Yani gece gece hemde. Bence bundan çok fazla anlam çıkar.Evet ama örneğin gece paylaşmış yani gündüz de değil. Fotoğrafı henüz acip bakmadım. Ama kendini bile çok çok nadir atıyor adam yani biri görsün diye mi attı diye düşündüm ondan.
Nasıl bir anlam çıkacaksınız ki?Herkese günaydınlar. Ayrılık sürecimi daha önce anlatmıştım. Eski sevgilim sosyal medya kullanmıyor whatsappda 'da hiç paylaşım yapmaz belki çok nadir oda en son geçen sene anneler gününde annesini paylaşmıştı. Gece 00 geçtikten sonra kendini paylaşmış boydan güneş gözlüklü falan bi anlam çıkarmalı miyim yani adam kendini atmazken kendini niye atmaya başladı.
Niye bu kadar kafa yoruyorsunuz eminim o bu kadar düşünmemiştirEvet ama örneğin gece paylaşmış yani gündüz de değil. Fotoğrafı henüz acip bakmadım. Ama kendini bile çok çok nadir atıyor adam yani biri görsün diye mi attı diye düşündüm ondan.
Yazık etmeyin kendinize yahu boş boş işlerle niye uğraşıyorsunuzYani biz iletişimde değiliz son görülmesi de 05.00 gerçi bu işi gereği çoğunlukla böyle oluyor nöbet vs ama uzun zaman sonra kendini paylaşmış onun pek böyle şeylerle arası yoktur.
Herkese günaydınlar. Ayrılık sürecimi daha önce anlatmıştım. Eski sevgilim sosyal medya kullanmıyor whatsappda 'da hiç paylaşım yapmaz belki çok nadir oda en son geçen sene anneler gününde annesini paylaşmıştı. Gece 00 geçtikten sonra kendini paylaşmış boydan güneş gözlüklü falan bi anlam çıkarmalı miyim yani adam kendini atmazken kendini niye atmaya başladı.
İşte yoklama çekiyor belli ki ,numaramı silmemis foto atıyor demekki o da senin ona karşı yaptığını düşünüyor sen gibiBen hep atıyorum o hiç almıyordu yani ben 2.3 günde bir atıyorum.
Size atmış .o değil bu değil istediğiniz cevap bu sanırım.Benim aldığım tişörtle atmış. Aynı gün ben de fotoğraf attım tesadüf mü.
Böyle şeyler dediğinizde foto atmak sizin için niye atsın yahu istese arar yazardı fotoyla ne demek istiyor olabilirOlabilir tabi ki ama biz yeni tanıştığımız da hiç böyle şeyler yapmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?