Farklı cinsiyet için 3.çocuk getirir misiniz?

Var ama böyle insanlar. Bir eski arkadaşım bana “ben yedi düşükten sonra kavuştum oğluma sizin gibi hemen olmadı. Aynı değil” demişti

Benim kopeklerimin biri dunya sampiyonlarinin yavrusu, digeri barinaktan kirma. Bana "ikisi de ayni seyi mi yiyor, ama biri kirma?" diyen oldu mesela. Ayni mantigin kopege uyarlanmış hali iste. Adam ciddi ciddi barinaktan aldim diye iyi bakmama gerek olmadigini düşünüyormus.

tamam tüp bebek anneleri çocuklarını daha çok seviyorlar

Nerden getiriyorsunuz çocukları??
Bir de bir tanesine bile hasret kalınca insan bu Kadar şımaramıyor.Ne güzel meşguliyetler maşallah

Ben de ikinci çocuk düşünsem mi dusunmesem mi diyordum oğlum 6 yaşındaydı. Korona zamanı çok yalnız kaldı ikinciyi dusunursem üç hemen arkasına olsun o zaman diyordum. Yani ya tek ya üç demiştim. Allah ikincide ikiz verdi. İyiki Rabbim ikiz nasip etmiş de üç için düşünmek zorunda kalmamisim. Bence imkan varsa çok çocuk güzel birsey ya çok şükür hepsiyle de özel vakit geçiriyor hepsiyle ayrı ayrı sohbet muhabbet ediyorum. Yaşları su an 11 ve 4 buçuk. Çok keyifli birşey elhamdülillah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 40 olmadan bir tane daha dusunesim ara ara geliyor ama bir de ucuz filan olursa diye korkuyorum ikizlerin 1-3 yaş arası kabustu çünkü... Şu an keyif zamanlarındyiz çok Şükür Rabbime

Doktorunuz tam bir mal ne demek çok ilgilisiniz tüp bebek mi?
Ulan bı aydınlanma geldi kahroldum şimdi ben demek ki yeterince üstüne titremedim ki doktor bana iki çocuğum için de hiç demedi tüp Bebek mi diye hep bır eksiklik hissediyordum şu an tamamlandi

Kız ya da erkek olsun diye cocuk mu doğurulur Allah neyi takdir ettiyse o olur cevrenizdekiler fazla cahiller herhalde.Benim de iki tane kızım var bana da diyorlar 3.yü yap erkek olsun diye 2 tane kız bana yeter size yetmiyorsa siz yapın diyorum.Allahın gücüne gitmesin ama 3.çocuğu asla ve asla istemiyorum düsününce bile ķalbim sıkışıyor erkek olacagını bilsem de yapmam maddi manevi yetecek olanlar ýapsin benim sabrım ve gücüm 2 ye yetiyor.Sanki öyle yapınca olmayacakmış gibi kücülen esyalari bile hemen birilerine veriyorum ki görünce düsüncesi aklımdan dahi gecmesin

Çocuk getirmek ne nasıl saçma sapan bir cümle? İlk çocuğunuzun cinsiyetini söyler misiniz? Bir tahminim var ama yine de söyler misiniz

Size demiyorum yanlış anlamayın ama Allah’ı karıştırmasınlar Allah’ın öyle bir ayeti yok çünkü, herkes maddi manevi ve psikolojik bakabileceği kadar çocuk dünyaya getirmelidir.

Her bakımdan 2. çocuğa yetebileceğinizi düşünüyorsanız doğurursunuz ama cinsiyet için çocuk doğurur musunuz diye bize soruyorsanız, hayır doğurmazdım doğurmadım da, Allah herkese hayırlı evlat versin evladın kızı erkeği olmaz, kendim için en uygun olanın tek çocuk olduğuna karar verip öyle hareket ettim, çok şükür sağlıklı güzel bir kızım var, Allah benimkini de herkesin evladını da bağışlasın sağlıklı ömürler versin

İnsanın bir evladı varken yetiyor. Olur gönül kardeşi olsun ister imkanlar el verir. Evliliğe güvenirsin 2 çocuğu yaparsın. Yalan yok öncelik sağlık diğeri de farklı cinsiyet olsun ister insan ama bu 3.4.5 diye inada bağlar gider. Balabileceğin kadar çocuk kafi. Misal kızım var. Hamile kaldım. Gönlüm bir de erkek olmasından yanaydı. Ama bir yandan kızda olsun çok istiyordum çünkü ben olsam da olmasam da kız kardeşler birbirine yoldaş olur diye. Nasibim erkek oldu. Rabbim sağlıklarını daim etsin. Ama evladın kızı erkeği yokmuş onu anladım.

Bosver kiz cocuga onlar mi bakiyor da karisiyorlar.
ben 2 ye bile hazir degildim.kendi geldi basimin ustune ama cocuk bakmak cidden zor is. Yipratici.guzellikleri olmasa deli işibirde bakmak var bakmak var.kaca boluncez ki.devir baska devir.cocugu dogurduktan sonra egitimi ogretimi vs bambaska bir dunya artik.pesine dusmek lazim.anne baba isterse, durumu enerjisi varsa isterse 10 dogurur ama elaleme ne.uykusuz gecelerimde yanimda elalem mi var halüsinasyon olarak olabilirler tabi

Aynen bakmıyor ben işteyken de sen bakıyorsun çok sağ ol baktığın için
Herkes kendi doğurduğundan sorumlu. Hayır daha birinci de izne çıkamıyorsun üç tane yapıp onlara bakacaksınız bir de. He aynen kocan çok ilgili çarşaf çarşaf 50 tane konuyu da ben açtım zaten. Kendini kandırmaya devam edebilirsin.

hayatta her zaman her şeyin hayırlısı demek lazım bu bir. ikincisi ben sekiz yıl tek çocukluydum ikinci çocuk asla istemedim sonra istedim olmadı tüp bebek tedavisiyle ikinci çocuğumu doğurdum. ama asla cinsiyet için yapmadım ki ikisi de erkek. ben bi çocuğum daha olsun istedim o kadar. maddi manevi isteğiniz varsa iki çocuk fazla değil ideal bence ama üçüncüye zaman kalsın kısmına anlam veremedim açıkçası. başkasının lafıyla değil gönülden istiyorsanız tekrar anne olmayı doğurun bakacak olan sizsiniz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…