- 20 Kasım 2018
- 15.398
- 58.022
- 598
- 35
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Var ama böyle insanlar. Bir eski arkadaşım bana “ben yedi düşükten sonra kavuştum oğluma sizin gibi hemen olmadı. Aynı değil” demişti
kaç düşükten sonra kıymeti artıyormuşVar ama böyle insanlar. Bir eski arkadaşım bana “ben yedi düşükten sonra kavuştum oğluma sizin gibi hemen olmadı. Aynı değil” demişti
Böyle bir aile tanıyorum.Oluyor ama düşüyordu.Sonra bir kızları olmuş[80 li yıllar)Var ama böyle insanlar. Bir eski arkadaşım bana “ben yedi düşükten sonra kavuştum oğluma sizin gibi hemen olmadı. Aynı değil” demişti
Yani yorumlar hayret verici yok anneler bakıyor yok belediye kreşi yok iyi yetişmiyor.Biz doğduğu günden beri desteksiz üstelik çalışıp eşimle bakıyoruz hatta doktor bile dedi ki tüp bebek mi çok ilgilisiniz o da şaşırdı yok dedim normal yani gözümüzden sakınıyoruz
2. Oğlan da geldi. Yok anam dahada düşünmem2 oğlum olduktan sonra ben
Nerden getiriyorsunuz çocukları??4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim
Ulan bı aydınlanma geldi kahroldum şimdi ben demek ki yeterince üstüne titremedim ki doktor bana iki çocuğum için de hiç demedi tüp Bebek mi diye hep bır eksiklik hissediyordum şu an tamamlandiDoktorunuz tam bir mal ne demek çok ilgilisiniz tüp bebek mi?
Çocuk getirmek ne nasıl saçma sapan bir cümle? İlk çocuğunuzun cinsiyetini söyler misiniz? Bir tahminim var ama yine de söyler misiniz4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim
Size demiyorum yanlış anlamayın ama Allah’ı karıştırmasınlar Allah’ın öyle bir ayeti yok çünkü, herkes maddi manevi ve psikolojik bakabileceği kadar çocuk dünyaya getirmelidir.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim
Bosver kiz cocuga onlar mi bakiyor da karisiyorlar.4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim
Aynen bakmıyor ben işteyken de sen bakıyorsun çok sağ ol baktığın içinAynen çocuğuna yarım saat- 1 saat bakmayan adam çok güzel çocuk bakıyor değil mi? Git doğur ya ne yaparsan yap
Herkes kendi doğurduğundan sorumlu. Hayır daha birinci de izne çıkamıyorsun üç tane yapıp onlara bakacaksınız bir de. He aynen kocan çok ilgili çarşaf çarşaf 50 tane konuyu da ben açtım zaten. Kendini kandırmaya devam edebilirsin.Aynen bakmıyor ben işteyken de sen bakıyorsun çok sağ ol baktığın için
Çoğu kişi =siz+tuhaf çevrenizNeden saçma olsun bence çoğu kişinin yaşadığı şeyler
hayatta her zaman her şeyin hayırlısı demek lazım bu bir. ikincisi ben sekiz yıl tek çocukluydum ikinci çocuk asla istemedim sonra istedim olmadı tüp bebek tedavisiyle ikinci çocuğumu doğurdum. ama asla cinsiyet için yapmadım ki ikisi de erkek. ben bi çocuğum daha olsun istedim o kadar. maddi manevi isteğiniz varsa iki çocuk fazla değil ideal bence ama üçüncüye zaman kalsın kısmına anlam veremedim açıkçası. başkasının lafıyla değil gönülden istiyorsanız tekrar anne olmayı doğurun bakacak olan sizsiniz çünkü4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?