- 8 Eylül 2021
- 1.371
- 570
- 73
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
ayyyy ne saçma gerçekten de tüp bebek olunca mı bir tek kıymetli oluyor benim ikinci bebeğim tüp bebek tedavisiyle ilki doğal yolla oldu. ilk çocuk herzaman daha fazla ilgili oluyor. çok komik ya sürekli aynı şeyi yazıp durmuşDoktorunuz tam bir mal ne demek çok ilgilisiniz tüp bebek mi?
Allah akıl fikir versin. Çocuğu nereden getiriyorsunuz? Çocuk getirmek ne kada kötü bir tabir. Evlat sahibi olmak deyiverin bari.4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim
idiocracy isminde bir film var. İzlemenizi tavsiye ederim.İşte hep bunlar ürüyor bizim gibilerde bitane bile yapmıyor
Bizlik bir şey yok. Siz kendinizi kandırıyorsunuz yani problem sizin probleminiz.Oğlum var.Kızlar siz de illa bir şey diyeceksiniz küskünlük yaptım adam bir şey yapmadı ha ilerde yapar mı o ayrı onu kimse bilemez garanti değil erkek milleti her şey beklenir
Otelde kadınları süzen sapık kocanız mı?Hayır 2 istiyorum ama eşim dahil 3 e kadar yolu var diyor tabi o cinsiyet için değil çocukları seviyor Allah var bakıyor da
Benim gibi olmayanlara da Rabbim nasip etsin inşallahSize demiyorum yanlış anlamayın ama Allah’ı karıştırmasınlar Allah’ın öyle bir ayeti yok çünkü, herkes maddi manevi ve psikolojik bakabileceği kadar çocuk dünyaya getirmelidir.
Her bakımdan 2. çocuğa yetebileceğinizi düşünüyorsanız doğurursunuz ama cinsiyet için çocuk doğurur musunuz diye bize soruyorsanız, hayır doğurmazdım doğurmadım da, Allah herkese hayırlı evlat versinevladın kızı erkeği olmaz, kendim için en uygun olanın tek çocuk olduğuna karar verip öyle hareket ettim, çok şükür sağlıklı güzel bir kızım var, Allah benimkini de herkesin evladını da bağışlasın sağlıklı ömürler versin
Ben hiç getiremedim mesela.Nerden getiriliyor bilsem dünyanın öbür ucuna giderim!!!Getir,gotur olayindan dolayi ciddi yorum yazamiyorum
Bide memurmuş ah ahÇocuk getirmek ne nasıl saçma sapan bir cümle? İlk çocuğunuzun cinsiyetini söyler misiniz? Bir tahminim var ama yine de söyler misiniz
Canı gönülden aminBenim gibi olmayanlara da Rabbim nasip etsin inşallah
Amiiin inşallahCanı gönülden aminAllah inşallah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin
Yani egerkı oğlum varsa bır kız da ısterım. Eğer eşin ıyıyse neden olmasın4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim
Bazıları cinsiyet beğenmezken, bazılarıda bir tane sağlıklı evlat olsun diye ne kadar gözyaşı döker uğruna servet harcar. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bu mutluluğu tattırsın inşallahBenim gibi olmayanlara da Rabbim nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?