Farklı cinsiyet için 3.çocuk getirir misiniz?

Doktorunuz tam bir mal ne demek çok ilgilisiniz tüp bebek mi?
ayyyy ne saçma gerçekten de tüp bebek olunca mı bir tek kıymetli oluyor benim ikinci bebeğim tüp bebek tedavisiyle ilki doğal yolla oldu. ilk çocuk herzaman daha fazla ilgili oluyor. çok komik ya sürekli aynı şeyi yazıp durmuş

Allah akıl fikir versin. Çocuğu nereden getiriyorsunuz? Çocuk getirmek ne kada kötü bir tabir. Evlat sahibi olmak deyiverin bari.
Farklı cinsiyetlerden çocuk sıralama merakınızı da anlamadım. Kraliyete prensesle prens mi lazım?
Sağlığı yerinde, eli ayağı düzgün evladım olsun denmiyor, farklı cinsiyet derdi hep.
Allah'ın hakkı üçtür ne demek? Allah size ilk üçte cinsiyet dağılımı yapacağım mı dedi.
Konunun neresinden tutsak elimizde kalıyor.

Oğlum var.Kızlar siz de illa bir şey diyeceksiniz küskünlük yaptım adam bir şey yapmadı ha ilerde yapar mı o ayrı onu kimse bilemez garanti değil erkek milleti her şey beklenir
Bizlik bir şey yok. Siz kendinizi kandırıyorsunuz yani problem sizin probleminiz.

Senin şikayet ettiğin annenden farkın yok adamın lokmalarını say sonra 3 çocuk hayal et. 1 çocuğa layığı ile baktık 2 3 kaldı. Hayır yapmam ben kızım olsun çok istiyorum ama yapmam

Benim gibi olmayanlara da Rabbim nasip etsin inşallah

İlk kızımdan sonra 8 yıl ara verdim.ikincisi de inşallah kız olur dedim ve oldu çok şükür.herkes erkek olsun diye dua ediyordu ama ben istemiyorum.simdi 3.ye gitmem illa her iki cinsiyet olacak diye bişey yok

Yani egerkı oğlum varsa bır kız da ısterım. Eğer eşin ıyıyse neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…