- 25 Şubat 2017
- 923
- 1.105
- 63
Sabah işe gitmek için dışarı çıktığımla karşı komsumun kapısı açıldı. Adam tanıdım tanıyalı yanlız yaşıyor ve ozel bir hastanede doktor. Ve bugun adamın evinden bayan çıktı ağlayarak 2 gündür hep tartışma sesleri geliyordu zaten.valiziyle birlikte . Guzel bakımlı hos bir bayan.dışarı çıktıktan sonra bayanın yanına gittim yapabilecegim birşey var mı neden ağlıyorsunuz diye. 40 senelik evlilermis ve adam aldatıyormus. Doktor her yerde iş bulur neden burada yanlız sorusuna maddi sıkıntılar dedi. İnanabiliyor musun ben onun 40 senelik esiyim dedi. Icime oyle bir oturdu ki . ailemin tutturduğu illa kariyer meslek sahibi olacak lafına baktım insan olması cok önemli olduğunu bir kez daha anladım. Neden bunu büyüklerimiz göremiyor ki hala anlam veremiyorum neden herseyin kendilerinin istediği gibi olmasını isteyip karşıdakine hayatı zindan ederler.
Çok içim yandı o kadını öyle görünce sizlerle paylaşmak istedim.
Not: Ben burada olayı bir yerlere çekmek için yazmadım. Sadece sabahın 6 sinda valiziyle yollara düşen aglayan bir kadınin haline cok üzüldüm .
Çok içim yandı o kadını öyle görünce sizlerle paylaşmak istedim.
Not: Ben burada olayı bir yerlere çekmek için yazmadım. Sadece sabahın 6 sinda valiziyle yollara düşen aglayan bir kadınin haline cok üzüldüm .
Son düzenleme: