- Konu Sahibi mavisaclikiz35
-
Selam. Biz de aynı durumdan muzdariptik. Bizim mezhepseldi. Ailem istemedi asla çok katıydılar bu konuda. Bende ondan vazgeçemedim ve evlendik.(aileni dinleme git evlen demiyorum asla) 4 sene sevgililin dönemi ardından evlendik. 9 senelik evliyiz. 2 tane çocuğumuz var :)Herkese merhaba,
Coooook uzun zamandır yazmıyorum buralara. Bahsedeceğim konu da daha önce defalarca yazılmış aslında...
Ama içim o kadar sıkılıyor ki...
Biriyle tanıştım, epeyce bir süre konuştuk, yüzyüze görüştük. Birbirimize içimiz cok ısındı, hatta onun açısından durum daha da ileri vaziyette, yıllardır bekleyip de en sonunda aradığımı bulduğum hissiyatını veren kişisin seninle evlenmek istiyorum diyor.
Bende bu duygular bu kadar yoğun olmasa da ona şans vermeyi istiyorum. Tabi ki hemen gidip nikah kıymak degil derdim ama en azından tanımak istiyorum, onunla vakit gecirmekten ve onunla konusmaktan inanılmaz keyif alıyorum.
Bu kısmı asla provokasyon amaclı yazmıyorum ama kendisi kürt. Ve annem bunu cok problem ediyor.
Babam henüz bilmiyor.
Ben bu kültür farklılığını aşamayacağız diye bitirdim ama her an aklım onda.
Çıldırmak üzereyim...
Fikirlerinizi bekliyorum...
Aileniz kürt diye istemiyomuş. Siz bunu yazdınız. Benim yerime gidin o tuhaf ailenize çemkirinGerçekten mi ya? Keşke yazdıklarımı düzgün okusaydınız.
İzmirlisiniz sanırım bende izmirliyimm eşim kürt evlenip van a geldimm tabiki zorlanıyorum henüz alışamadım ama sıkılınca ailemi özleyince gidiyorumm benimde başta ailem biraz tedirgindi ama cok mutluyumm hep dedim şehirin önemi yokk eşimle olduğum sürece onun olduğu şehir bana güzel gelir öylede oldu çok şükür eşiniz olcak insana güveniyorsanız seviyorsanız ve anlayışlı biriyse en önemlisi anlayış bence bir sorun yaşamazsınızHerkese merhaba,
Coooook uzun zamandır yazmıyorum buralara. Bahsedeceğim konu da daha önce defalarca yazılmış aslında...
Ama içim o kadar sıkılıyor ki...
Biriyle tanıştım, epeyce bir süre konuştuk, yüzyüze görüştük. Birbirimize içimiz cok ısındı, hatta onun açısından durum daha da ileri vaziyette, yıllardır bekleyip de en sonunda aradığımı bulduğum hissiyatını veren kişisin seninle evlenmek istiyorum diyor.
Bende bu duygular bu kadar yoğun olmasa da ona şans vermeyi istiyorum. Tabi ki hemen gidip nikah kıymak degil derdim ama en azından tanımak istiyorum, onunla vakit gecirmekten ve onunla konusmaktan inanılmaz keyif alıyorum.
Bu kısmı asla provokasyon amaclı yazmıyorum ama kendisi kürt. Ve annem bunu cok problem ediyor.
Babam henüz bilmiyor.
Ben bu kültür farklılığını aşamayacağız diye bitirdim ama her an aklım onda.
Çıldırmak üzereyim...
Fikirlerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?