- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
Ne tıraşı?Traş olunca, traş bıcağını su dolu salata kasesinde temizler
Mumu neden yakıyor ki? Mum görünce neden heyecanlanır bir insanHiç bişey bulamasa bi mum yakar en azından, daha benim mum yakmışlığım yok...
Mumu neden yakıyor ki? Mum görünce neden heyecanlanır bir insan
Mumu neden yakıyor ki? Mum görünce neden heyecanlanır bir insan
Yarın saat 15-16 gibi mesaj atın: “içimde iç çamaşırı yok”
Ya aynı benim eşim şuan sırf bu sebeplerden bozuğuz iş sebebiyle 2 hafta Bi görüşüyoruz Bi sürpriz mi yapsam napsam kararsızımÇok gaza geldim de fikir çıkmıyor, eşim kuruttun beni hala peşinde geziyorum 13 senedir diyor. Şarkılar açıyor dilenci oldum aşk dileniyorum diye...
Ahahaha grinin beş yüzüncü tonuna doğru gidiyor bu topikStrapon alın. Gizlice belinize takın. Sonra çat diye çıkarıp vurun masaya. Heyecanı doruklarda yaşasın sultan Süleyman.
Ayyy hiç güleceğim yoktu sesli kahkaha attım yanında vazelinde alsın mısalata kasesi hediye edin
Bana straponu googlelatmasaydın iyiydi ya.Strapon alın. Gizlice belinize takın. Sonra çat diye çıkarıp vurun masaya. Heyecanı doruklarda yaşasın sultan Süleyman.
Bana straponu googlelatmasaydın iyiydi ya.
Hahahha çaktırmaRomantik ortam olsun diyesiz benden de kötü durumdasınız
Vicks ile karıştırmayalım amaAyyy hiç güleceğim yoktu sesli kahkaha attım yanında vazelinde alsın mı
Pardon pardon karıştırdım valla vicks olsun salata kasesinin yanında ikisi birbirine çok yakışıyorVicks ile karıştırmayalım ama
Vicks daha etkiliAyyy hiç güleceğim yoktu sesli kahkaha attım yanında vazelinde alsın mı
şekerim on un odasında masada aniden saldırıverin yapın birşeyler.(sexy iç çamaşırlarınız olsun tabi.)
sonra onu ummadığı bir yerlerde sıkıştırın elle taciz filan fantezi çok da......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?